Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Kadinlar için 2012 bot ve çizme modelleri

Kis aylarinda sizi üsütmeyen botlar ayni zamanda kislik giyim tarzinizi tamamlayan parçalardan birisi. Geçen yillardaki bayan bot trendine baktigimizda Ugg marka botlarin hala popüler oldugunu görüyoruz. Hayvan severler tarafindan elestirilse de bu yilda Ugg botlar revaçta. Elbette herkesin zevki ayni olmayacagindan üreticiler farkli çözümler de gelistirmis. Bu noktada sizlere 2012 kadin bot modelleri konusunda bilgiler verecegiz.
Botlarin kullanim kolayligi hepimizce bilinmektedir. Özellikle kot pantolon ve kislik taytlar ile de giyildiginde sik bir görünüm katmaktadir. Diz ve diz alti etekler için ise size bot yerine çizme giymenizi tavsiye ediyoruz. Özellikle bu yil eteklerin altina uzun deri çizmeler modadir. Bot konusuna devam edelim. Ayak sagliginizi düsünüyorsaniz kaliteli markalarin ürünlerine yönelmenizde fayda var. Bu yilin bot modellerine baktigimizda topuksuz ve düz taban modellerin öne çiktigini söyleyebiliriz. Ayaklarinizi isitmak için içi yünle desteklenmis botlarin. Yandan fermuarli modellerin disinda ön taraftan bagcikli modeller de bolca mevcut.
Topuklu kislik bot modelleri de genis bir ürün seçenegi ile sunulmus. Üstten kivirmali ve disariya dogru büküldügünde yünlü bir görünüm kazanan botlar, genç kizlarin en çok tercih ettigi modellerden. Sezon içi indirimlerin birbiriyle yaristigi bot ve ayakkabi magazalarina giderek zevkinize uyan bir bota siz de kolayca sahip olabilirsiniz. Üstelik bot fiyatlari gerçekten uygun denilecek fiyatlarda. Çalisan bayanlar için de deri botlari önermekteyiz. Uzun topuklu, agirlikli olarak siyah ve koyu tonlarda olan, Ayak bileginden kemerli bu modellerle kisa damganizi vuracaksiniz.



Kadinlar için 2012 bot ve çizme modelleri
Devamını Oku >> 0 yorum

En iyi markalarin 2012 erkek bot modelleri

Erkeklerin kis aylarinda en çok ihtiyaç duyduklari kislik botlari alirken hangi özelliklere göre hareket etmeleri konusunda bilgi vermek istiyoruz. Amacimiz bilinçli bir tüketici olarak kendilerine en yakisan botu en uygun fiyatlarla almalarini saglamak.
  Son dönemlerde botlara olan ilgi epeyce artti. Üretici firmalarda degisen ihtiyaçlara göre çok farkli konsept ve tarzlarda ürünler gelistirdiler. 2012 erkek bot modelleri trendlerine baktigimizda da bu söylediklerimi görmemiz mümkün. Bot seçerken ilk düsünmemiz gereken özellik, ayaklarimizi sicak tutacak bir bot olmasi. Içi yünlü botlar bu yönleriyle avantajlilar. Bunun yani sira yumusak tabanli botlar donmus yüzeylerde yürürken daha rahat hareket etmemizi saglarlar. Ayak sagligimiz açisindan ergonomik tasarimlara sahip botlari tercih etmemiz önemli. Taninmis markalardan bot almanizi tavsiye ediyoruz. Malzeme kalitesi, hijyen ve ayak sagligi, ürün garantisi gibi noktalarda marka bir ürün almak daha akillica bir seçimdir.  Bu yil en çok tutulan bot modellerinde Timberland markasinin ürettigi botlari görüyoruz. Deriden ve nubuk deriden üretilmis, tabani dayanikli, yastikli yakalar ile ayak çevresinde rahatligi saglayan tasarimi ile göz dolduruyor. Slazenger marka botlar da siklik arayan erkeklerin tercih ettigi bot modellerinden. Bot fiyatlari konusunda sunlari söyleyebiliriz: Ortalama 90 TL endash 200 TL civari bir fiyatla sahip olabileceginiz bu botlarla kendi çizginizi daha iyi yansitabilirsiniz.
  2012 yili soguk geçse de ayaklarinizi isitan, modern, kaliteli, estetik tasarimli botlari ile simdiden güzel bir yil olacagini müjdeliyor bizlere.



En iyi markalarin 2012 erkek bot modelleri
Devamını Oku >> 0 yorum

Civil civil renklerle 2012 kadin tisört modelleri

Bu yil her zamankinden daha coskulu geçecek giyim ve moda dünyasinda. Özellikle bahar ve yaz aylari için tasarlanmis 2012 kadin t-shirt modelleri enerjinizi, gençliginizi özgür çizgilerle ifade etmenizi saglayacak.
  Bayanlar için rahatlik önemli. Bunu da giydikleri spor kiyafetlerle gösteriyorlar. Spor giyimin vazgeçilmezlerinden olan t-shirtler bu yil da civil civil renkler ve desenler ile sizleri bekliyor. Özellikle üzerinde Angels, Kiss Me, Snoopy, Pembe Panter gibi degisik albenili yazilarla süslenmis t-shirtler bu yil çok moda. Genç bayanlarin gözdesi olan bu modellerin yaninda birçok ürün de bulmak mümkün.
  Elbette t-shirtler sadece genç bayanlar tarafindan tercih edilmiyor. Orta yaslardaki bayanlarin zevkine göre de birçok model hazirlanmis durumda. Bizim size tavsiye edebilecegimiz modeller ise, omzu açik modeller. Omzu açik tisört modellerinde renkler koyu olarak tercih edilmeli. Alttan kot pantolonla birlikte uyumu gerçekten harika. Bu giyim tarzina yakisan en iyi saç modeli uzun saçlar. Kisaca tisört modasi sadece genç kizlar ve erkekler için degil, her yastan bayanin kullanabilecegi, genis ürün çesitliligi ile donatilmis bir konsept.
  Tisört trendlerine deginmisken Polo ve Tommy Hilfiger marka tisört modellerine deginmezsek haksizlik etmis oluruz. Isyerinizde ve disarida rahatlikla giyebileceginiz bu tisörtler açik bogazli, yaka dügmeli ve dügmesiz polo modelleri ile çok tercih ediliyor. Klasik modellerin yani sira belden oturtmali tisört ürünleri de bulunmakta.Tommy Hilfiger tisörtlerde ise beyaz, gri ve yesil renkler tercih edilmis. %100 koton olarak hazirlanmis bu ürünlerde kabartma desenler moda. Ring yaka olarak sizlerin begenisine sunulmus. Tisört fiyatlari da gayet uygun. Bütçenizi zorlamadan istediginiz tisörtü satin almaniz mümkün.




Civil civil renklerle 2012 kadin tisört modelleri
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 erkek kazak modasi

 Her mevsim kendi trendleri ile gelir. Bu kis erkek modasi trendlerine baktigimizda kazaklarin ön planda oldugunu görüyoruz. Çocuk, genç, yetiskin, yasli fark etmeyerek her yastan erkegin rahatlikla giyebilecegi türden zengin bir ürün yelpazesi sunuluyor.
 Çizgi desenli kazaklarin daha ziyade yasli erkekler tercih ederken,  gençlerin ise islemelerin agirlik oldugu kazaklari ve fermuarli olanlari tercih ettiklerini görüyoruz. Tabi giyim tarzini da kazak seçimizi de etkileyen baslica unsur. 2012 erkek kazak modelleri trendinde V yaka kazaklara siklikla rastliyoruz. Bunun yaninda omuzdan katlamali sira disi kazak modelleri de farkli olmayi seven erkekler için önerebilecegimiz modellerden. Dügmeli ve fermuarli kazaklar da yine bu yilin en gözde trendlerinden. Çocuklarimiz için de yine bolca ürün mevcut. Çok cici desenlerle süslü harika kazaklar bulabilirsiniz. Triko kazaklarda dikkat etmeniz gereken seylerden birisi mümkünse elde yikamaniz. Bu kazaklarin renklerinin solmamasi ve kazaklarin diri kalmasi açisindan önemli gerçekten.
  Birçok magaza kis aylarinda kazak ve diger giyim ürünlerinde indirimlere gitmis durumda. Zara ve LC Waikiki magazalarini örnek verebiliriz. Magazalarin ürün konseptleri bu yilin moda trendine göre ayarlanmis. Hem fiyat avantaji ile alabilirsiniz, hem de istediginiz tüm kazak modellerine rahatça ulasabilirsiniz bu magazalarda. Özellikle yaklasan sevgililer günü dolayisi ile yaptiklari kampanyalar ile fiyatlarda ciddi indirimler mevcut. Sizler de sevgilime hediye olarak ne alsam diye düsünüyorsaniz; size önerimiz, onun giyim tarzina uyan bir kazak hediye etmeniz olacaktir. Emin olsun bundan çok memnun olacaktir.



2012 erkek kazak modasi
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 kot pantolon modasi

 Günümüzün en yaygin giyim trendlerinden birisi olan  kot pantolon ve jeans modelleri bay ve bayanlar için tasarlanmis, farkli renkteki ve stillerdeki modelleri ile görücüye çikti. 2012 yili jeans ve kot modelleri trendlerine göz attigimizda renk kombinasyonlarinin çesitliligi dikkatimizi çekiyor. Bayanlar dar kesim kotlari tercih ederken, erkekler daha çok bol kesim olanlari tercih ediyorlar. Gündelik yasaminda vazgeçilmezlerinden olan ve genellikle acil durumlarinda kurtaricisi olan pantolonlari dikkatli seçmeniz gerekmektedir.
  Yaz kis fark etmeden, klasik veya spor tüm giyim trendleri ile uyum saglayabilen kot giyimini sizin için arastirdik ve bakin ne gibi sonuçlara ulastik:
-  Bay ve bayanlarin ortak tarzlari olan jeans ve kotlarin özellikle taslanmis ve yirtik modellerine ragbet ediliyor.-  Rahatligi ve kullanim kolayligi açisindan tercih edilen kotlarda dokuma ve kumasin cinsi önemli. Yeni sezon kot modelleri bu noktadan hareketle daha çok pamuklu ve seyrek dokunmus kumaslardan tercih ediliyor. Bu kotta yumusakligi da saglayan baslica unsurlardan.-  Dar paçali ve klasik kesim tarzi üretilmis kotlara olan ilginin  hiç eksilmeden sürdügünü söylemek mümkün.-   Beraber düsünüldügünde erkekler için kot üstüne tercih edilebilecek beyaz veya turuncu renkteki ceketlerin spor bir hava katacagini söyleyebiliriz.
  Geçmisten günümüze uzanan çizgide Levis, Lee Cooper, Rodi, Mavi, Diesel kot pantolonlar gibi bir çok markanin çok çesitli ürünleri 2012 yilinda da sizi bekliyor.



2012 kot pantolon modasi
Devamını Oku >> 0 yorum

Cemil Ipekçi ve Türk modasi yorumlari

Türkiye modasinin ustalarindan Cemil Ipekçi, klasik kültür ile popüler kültür arasindaki köprüyü bilinçle kuran ve popüler kültürün köklerini klasik kültürde aramaya çalisan bir modaci. Ayrica Türk kültürünü tasarimlarina yansitan bir modaci olarakta bilinmekte. Cemil Ipekçi bir programda moda adina bir çok konuda çarpici yorumlar yapti. Sizlerle bu yorumlarin bazilarini paylasiyoruz.
- Çok çarpici tasarimlariniz mevcut. Türkiye`nin dünyaya bu tip girisimler ile tanitilmasi mümkün degil mi? Mesela Londra`da ve Milano`da isim kazanmis Türkler var.  Var ama onlar Türk olarak geçmiyor biliyorsunuz. Bizim maalesef söyle bir seyimiz var; dünyada moda sektörünü her ülkede devlet destekliyor. Bizi devlet desteklemiyor demiyoruz. Devletin ihracatçilar birligine falan destekleri var ama, çok dogru bir sekilde desteklendigini söyleyemeyiz. Neden ? Mesela Avrupa`da örnek verecek olursak Rifat var. Fakat Rifat Bey Ingiliz modaci olarak geçiyor. Çünkü Ingiliz vatandasi ve Ingiltere dogumlu. Hüseyin Çaglayan bir Türk olarak geçmiyor. Atil Kutoglu burada, zaten onun için fazla bir söyleyemiyorum. Türkiye`nin kendi tasarimcilari yani moda sektörü, henüz tasarimcilara çok destek degiller. Birde bir kaç sene evvel Versace geldigi zaman bir tek sey söylemisti ki, benim 15 sene 20 sene evvel söyledigim. "Köklerinize inip kendinizi kullanmazsaniz, bir seyler alamazsiniz." Avrupalilar gelip buradan alip götürüyorlar, biz kendimiz köklerimize inemiyoruz. Cemil Ipekçi olarak ben 40 senedir bununla savas veriyorum. 
- Cemil Ipekçi; Türk Tarzini Yansitan Modacilar Konusunda Soruya ise su cevaplari verdi:Eger sizler kendi köklerinizden bir seyler uygulamazsaniz basarisiz olursunuz. Bugün bakiyorsunuz Japon tasarimcilari muhakkak o Japon kültürünü ve O Japon etnikligini tasiyor. Onu bugüne tasirken stilize ediyor belki. Fransizlara bakiyorsunuz, hala Fransizlarin o etnik kültürü vardir. Italyanlarin ise Italyan düzlügü vardir. Yani kendi kültürünüzü tasimazsaniz olmaz. Bugün bizim yapilan defilelere gülüyorlar. Geçen seneki moda haftasinda çok önemli bir hanim gelmisti ve gülmüstü. Çünkü; elbiselerin % 80 i Avrupa vitrinlerindeki taklitler. Simdi bu taklitlerle onlarin karsisina çiktiginiz zaman, siz bu moda ailesine giremezsiniz. Dünyada moda ailesinin içine girebilmek için hem tasarimci olmaniz gerekiyor, hem kendinize has yapmaniz gerekiyor, hem de onlarla is birligi yapmaniz gerekiyor. Bizde maalesef bu böyle algilanmadigi için daha biz hala bir mutfagiz. 
- Moda adina asil marka nedir? Marka ile etiket arasindaki farklar:Insanlar moda markalarinin ne oldugunu tam olarak bilmiyorlar. Marka baska bir seydir, etiket baska bir seydir. Marka olabilmeniz için yasayan bir varlik olmaniz gerekiyor. Yani Christian Dior bir marka. Çünkü; yasamis bir isim. Chanel bir marka, yasamis bir isim. Hala onlari yasayan insanlar götürüyor. Yani tasarimcilari. Ama onun yani sira ismini vermek istemedigim bir kaç tane meshur olan firmalar var suanda. Dünya ve Türkiye`de onlar etiket. Yani etiket dediginiz nedir ? Markalarin yaptiklarinin en çok satanlarini alip taklit ederler. Bizler hala Türkiye`de marka ile etiketi bilemiyoruz. Degisik yabanci isimlerle bizi Dünya modasinda kabul etmeleri mümkün degil. Çünkü; tasarimci olarak yasayan insani görmek lazim. Onun tarzi anca moda olabilir. Bakin dünyadaki bütün markalara onlarin düsünceleri, yasam biçimleri ve zevkleri onlari marka haline getirmistir. 
Cemil Ipekçi koleksiyonlarindan örnekler:



Cemil Ipekçi ve Türk modasi yorumlari
Devamını Oku >> 0 yorum

Grammy 2012 ödülleri ve kirmizi hali

Her yil düzenlenen ve ilgiyle takip edilen Grammy ödülleri bu senede nefesleri kesti. Yilin albümü ve yilin sarkisi gibi 6 ödülü alip götüren Adele, gecenin kahramaniydi. Fakat ayni basariyi seçmis oldugu kiyafetlerde de göstermis oldugunu söyleyemeyiz. Bu tip organizasyonlarda ödüller kadar tabiki ünlü sarkicilarin giymis oldugu elbiseler takip ediliyor. Gecede makyaji, takilari ve kiyafetleri ile ön plana çikan ünlülerin resimlerini bu konumuzda sizlerle paylasiyoruz. Son senelerin en çok tercih edilen abiye tiplerinden olan balik etekli abiyeler yine bir çok ünlünün üstünde görüldü. Anlayacaginiz deniz kizlari bu gecede de bas roldeydi. Asagidaki galeriden hangi ünlünün ne tür kiyafetleri tercih ettigini görebilirsiniz.
Geceye tam anlamiyla damgasini vuran Adele, fazla kilolarini saklamak ve daha ince görünmek için siyah bir elbise seçmis. Henüz 24 yasinda olmasina ragmen oldukça büyük gösteren sanatçinin giydigi kiyafet üzerindeki parlak detaylar dikkat çekiyor. 
Carrie Underwood seçmis oldugu üzeri siyah noktali olan beyaz kiyafet ile yine oldukça sikti. Dekolteli bir elbise tercih etmemesine ragmen güzelligi ile ne giyse yakisir dedirten bir ünlü. Ayrica tenine uygun makyaji ve takilarida fena degil.
Asi kiz Fergie kiyafeti ile gecenin en çok dikkat çekenlerinden birisiydi. Fergie, turuncu islemeli ve transparan kiyafeti ile oldukça cesurdu. 
Genelde uzun eteklerin dikkatleri çektigi gecede kisa etekli bir elbise seçen Giulia Rancic, sade güzelligi ve saçlari ile basariliydi. 
Jessie J saçlari, makyaji ve seçmis oldugu metalik renkteki parlayan elbisesi ile kendi tarzini ortaya koydu. 
Bu güzel gecede Katy Perry mavilere bürünmüstü. Zaten güzel bir bayan olan Katy, mavi saç rengi ve mavi kiyafeti ile gecenin en gözde sanatçilardan birisi olmayi basardi.  
Bir çok bayanin tercih etmeyecegi veya cesaret gösteremeyecegi bir saç rengi seçen Kelly Osbourne`nin saçlari ve makyaji pileli elbisesi ile oldukça uyumluydu diyebiliriz.
Kivircik saçlari ve güzel yüzü ile Kelly Rowland, giymis oldugu krem rengi elbise ve küpeleri ile oldukça sikti. 
Belkide degisikligi en çok sevenlerden birisi Rihanna. Devamli karsimiza degisik saç renkleri ile çikan Barbados`lu güzel giymis oldugu dekoltesi bol kiyafet ile tüm gözleri üzerine çekmeyi yine basardi diyebiliriz. Gögüs dekoltesi ve sirt dekoltesi onun güzel fizigine çok yakisiyor diyebiliriz. 
Taylor Swift ise nostaljik görünümlü, tül ve dantel detayli açik kahverengi kiyafeti ile gecede boy gösterdi.Grammy 2012 ödülleri ve kirmizi hali
Devamını Oku >> 0 yorum

Marwells Erkek bot ve çizme çesitleri

 Son yillarda adini sikça duymaya basladigimiz ve Türkiye`de de satislari baslayan Marwells, 2012 erkek bot ve çizme koleksiyonunda birbirinden kaliteli modelleri barindiriyor. Yeni koleksiyonda erkeklerin tercihine kalmis olan fermuarli, tokali ve ipli çizmeler yer almakta. Bot seçimi yaparken kaliteli ve uzun yillar giymeyi önemseyen erkekler Marwells`in yeni koleksiyonuna göz atabilirler. Ürün katalogunda daha çok deri ve süet modeller yer almakta. 
 Asi ve çilgin erkeklerin tercih edebilecegi Chopper modeller, klasik giyinmeyi seven erkeklerin tercih edebilecegi fermuarli modeller, genç ve gösterisli giyinmeyi seven erkeklerin tercih edebilecegi bej rengi süet modeller koleksiyonun en çok satan bot modelleri. Bu güzel botlara göz attigimizda, dokusal olarak parlak ve sik görünümlü, hiç bir zaman bot modasinin eskimeyen tarzlarini ve günlük yasam ve is hayatinda rahatlikla kullanabileceginiz bot ve çizme stilleri ön planda. Ayrica hem klasik pantolonla hem de bir kot pantolonla oldukça iyi kombin edebileceginiz tokali çizmeler, hem konfor için hem de siklik için sizlere herseyi sunabilecek türde botlarda göz kamastiriyor. 
 Kis aylarinda karizma erkeklerin vazgeçilmezdir botlar. Marwells 2012 kis erkek ayakkabi koleksiyonundan en güzel modelleri sizlerle konumuz altindan paylasiyoruz. Süet ve deri fermuarli siyah erkek bot. 
Marwells bej rengi ipli erkek süet bot. 
Marwells kayisli siyah deri Chopper bot. 
Marwells kahverengi fermuarli erkek çizme. 
Marwells Crazy erkek bot. 
Marwells Alabama erkek bot çesidi.  
 Missouri Taba erkek bot modeli. Siyah erkek deri antik bot.Marwells kahverengi erkek deri ve tokali bot.Marwells Erkek bot ve çizme çesitleri
Devamını Oku >> 0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri