Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

2012 seksi ve kışkırtıcı iç giyim modası - 2012 iç çamaşırları

Kadınların dünyalarına hitap eden ve biribirnden kaliteli bu iç giyim modellerini siz canlarım için seçim ve sizlere sunuyorum.

İç çamaşırı tercihinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz. Sizlerin yorumları bizler için önemlidir. Özel geceler için hazırlanmış bu güzel modelleri mutlaka görün.




















Devamını Oku >> 0 yorum

2012 Bershka giyim modası yeni sezon

Yazlık kadın giyim modası 2012 - Yazlık giyim modelleri 2012 -

Kadın giyiminde öncü olan Bershka firmasının sizlere en yeni modellerini yeni sezonda tanıtıyoruz. Kadın giyimi sıcak havalarla birlikte en yeni ürünlerin tanıtılması ile birlikte bir çok model sunulmaktadır.

Sizlere en güzel yazlık kadın giyim modellerini sunuyoruz

Dünya kadınlarınında ilk tercihleri arasında yer alan Bershka, ülkemizde de çeşitli avmlerde ve büyük mağazalarda bulunabilen bir markadır. İsterseniz daha fazla uzatmadan, sizler için derlediğimiz Bershka yeni sezon ( kadın ) bayan giyim modellerine birlikte bakalım…






















Devamını Oku >> 0 yorum

2012 hamile kıyafetleri - Hamile modası 2012 - Hamile ( Gebe ) elbise modası

2012 hamile abiye modelleri
2012 yılının anneleri için muhteşem halime kıyafetleri oldukça kaliteli ve sizin hamileliğiniz boyunca sizi güzel gösterecek çok güzel hamilelik kıyafetleri. Canlarım hepside seçilmiş modellerdir.Canlarım hamilliğiniz boyunca giyiminizin önemide çok büyüktür

Bu nedenle sizlerin var olan kıyafetleri 3. aydan sonra artık size dar gelmeye ve sizi sıkmaya başalaycaktır bu nedenle hamilelik için kendinize özgü kıyafetleri seçmek zorunda kalırısınız. Bİzlerde sizlerin bu ihtiyaçlarını karşılamak için sizlere bir kaç öneri sunuyoruz.


Bu kırmızı elbise modeline bayıldım. ikinci bir annelik döneminde mutlaka denemek isteyeceğimbir model.








Devamını Oku >> 0 yorum

2012 Hamile abiye modelleri - Hamileler için abiye modelleri

Hamile kadınlar için özel olarak tasarlanmış ve özel gecelerde giyebilecekleri harika abiye modelleri. Kim demiş hamile kadınlarda gecelere gidemez. Hamile anne adayları için tasarlamış olan bu güzel kıyafetleri sizlere sunuyoruz.

Canlarım hamileliğinizin keyfini çıkarın.









Devamını Oku >> 0 yorum

2012 Cepli, Kurdelalı, Dantelli ve Dekolteli gelinlik modelleri

Konunun başlığında bir çok şey saydık aslında bu gelinlik modellerinin tamamı tek bir model içerisinde geçerli oda cepli gelinlik modeledir. Tabi biz sadece cepli demekle yetinmedik ve diğer özelliklerinide sıraladık.

Cepli gelinlik modelleri 2012 trendine uygun olarak tasarlanmış ve değişik modellere kombine edilmiştir. Dekolteli gelinliklerde cep kullanımı, dantelli gelinliklerde cep kullanımı gibi örnekllerinide göreceksiniz zaten. Cepli gelinliklerin en güzel tarafı kapalı ve kimsenin görememesidir. Düğün günü makyaj malzemeniz için muhteşem bir canta olmaz mı?



Göğüs dekolteli gelinlik modeli



Göğüs dekolteli gelinlik modeli yandan görüntüsü


Önü kısa arkası usun gelinlik modeli



Yırtmaçlı gelinlik modeli


Kurdelalı gelinlik modeli ve dekolteli















Devamını Oku >> 0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri