Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Kaşkol örnekleri 2012






Birbirinden güzel kaşkol modelleri nin bulunduğu bu yazımızda kadın ve erkek kaşkol örnekleri ne yer vermek istedik. Umarım bu modelleri beğenirsiniz.
Devamını Oku >> 0 yorum

Örgü saç bandı modelleri





Bayanların vazgeçemediği aksesuarlar arasında yer olan örgü saç bandı örnekleri gerçekten saçları derleyip toplamaya yardımcı oluyor. Bizde sizler için üç farklı model seçtik.
Devamını Oku >> 0 yorum

Modanin Türk markalarindan Damat Tween 2012 kis koleksiyonu

Damat Tween markasi moda adina tartismasiz Ülkemizin degerlerinden birisi. Her geçen sene ürün portföyünü arttiran, müsterilerine yeni moda ve trend anlayisini basarili tasarimlariyla sunan bir firma Damat. Türkiye`de erkeklere özel üretim yapan elit markalardan birisi olmaya devam eden Damat`in 2012 kis koleksiyonunda yün hirkalar, deri ceketler, skinny pantolonlar ve sportif montlar en dikkat çeken parçalar.
Erkek hazir giyim sektörünün liderlerinden Damat Tween, yeni koleksiyonunu "kesfetmek" adi altinda moda tutkunlarina sundu. Yani bunu açacak olursak, moda insanlarin geçmis yillardan beri ilgilendigi ve yenilikleri kesfettigi bir gerçektir. Moda dünyasinda ki yeni bir seyler kesfetme hazzi, markalarin tasarimlarinada yansiyor. Damat ülkemizde bunu en iyi gerçeklestiren firmalardan birisi. Damat Tween iste bu kesif hissinden yola koyularak estetik, yenilikçi, dinamik ve modern moda anlayisi ile 2012 kis koleksiyonunu olusturdu. 
Özgür erkeklerin giyim anlayislarini ve giyim zevklerini tatmin edecek kiyafetleri bu sik koleksiyonda bulabilirsiniz. Günümüzde bir çok erkek giyim tarziyla özgür, asi ve kendine güvenen bir kisiligi ortaya koymak istiyor. Tween`in son çalismalarindaki ürünlerde rastlayacaginiz kaplamalar, diger koleksiyonlarda göremeyeceginiz kalitede özgün desenler ve yünlü kumaslar dikkat çekiyor. Ayrica yine son senelerin modasi olan salas pantolonlar, çanta olabilme özelligine sahip iki tarafli islevsel ceketler, vazgeçilmez oduncu gömlekleri ve birbirinden sik desenlerde trikolar koleksiyonu süslüyor.
Damat Tween`in siyah hirka modeli ve dar pantolon modeli.
Tween kahverengi erkek deri ceket modeli.
Damat siyah yün hirka ve dar pantolon.
Tween bugday rengi yün erkek hirka.
Damat Tween kemerli uzun erkek kaban.
Tween siyah erkek mont modeli.
Damat sportif mont ve skinny pantolon.Modanin Türk markalarindan Damat Tween 2012 kis koleksiyonu
Devamını Oku >> 0 yorum

Mango`nun bere ve kislik yün bayan sapka modelleri

Kis aylari yurdun 4 bir kösesinde tüm hiziyla devam ediyor. Sehirlerimiz beyazlara bürünmüs durumda ve soguk hava etkisini devamli artiriyor. E tabiki böyle havalarda sapkasiz disari çikmak çilginliktir. Bu yilda kalin ve ince yün iplerle dokunmus sapkalar bayanlari hem soguktan korumaya, hem de kislik kiyafetleri için güzel ve tamamlayici aksesuar olmaya devam ediyor. Mango bayanlarin alisveris için en çok tercih ettigi hazir giyim markalarindan olmaya devam ediyor. 
Yeni sezon Mango bayan kislik sapka modelleri arasinda açik ve mat renklerin disinda göz alici renklerde ve hayvan desenlerinde yün bereler mevcut. Bazi modellerde kalin iplerin ve genis ilmeklerin sikligi ortaya çikarken, bazilarinda ise ince ipler ve düz örgüler kendini gösteriyor. Yine son yillarin moda desenleri arasinda yer alan vahsi hayvan desenleri, bu güzel ve sik sapkalar üzerinde dikkat çekiyor. Ayrica havaci tipi, içi yünlü ve kulaklari saran sapkalarda katalogda yer almakta.
Mango bayan sikligina önem verdigi gibi lüks bir görünümüde hanimlara sunuyor. 7 den 70 e her yas bayanin rahatlikla kullanabilecegi Mango`nun bayan yün sapkalarinin fiyatlari ise oldukça uygun. 19,95 TL ile 34,95 TL arasinda degisiyor. Son kislik koleksiyonunda yer alan tüm örgü bayan bere modellerini galerimizden inceleyebilirsiniz. Kalin yün ipten örülmüs beyaz Mango bayan bere.
Açik pembe düz örgülü bayan bere.
Bayanlar için içi yünlü kislik pilot sapka.
Hayvan derisi desenli Mango bayan sapka modeli.
Siyah hayvan desenli Mango ressam sapkasi tarzinda. 
Gül rengi yün bayan Mango sapka.
Kirmizi kalin ipli ve kalin örgülü bayan bere.
Siyah yün ipten örgü ressam sapka.
Mango siyah ince kirçilli ip yün bayan bere.Mango`nun bere ve kislik yün bayan sapka modelleri
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 Armani Collezioni Erkek Kazak ve Hirkalari

Armani tutkunlarinin çok iyi bildigi gibi, yeni koleksiyonlari 3 ayri marka olarak sunulmakta. Bu markalardan Armani Collezioni, klasik tarzlari sportif ürünler üzerine yorumlamakta. Isim bir moda devi olan Armani olunca, aslinda çokta fazla söze gerek kalmiyor. Zaten her yil yaptigi koleksiyonlar ve moda gösterileri ile tarafli tarafsiz bir çok kisinin begenisini kazaniyor. 2012 yilinda da kazak koleksiyonu oldukça çesitli ve bol. 
Armani`nin kazaklarinda ve hirkalarinda tam anlamiyla Italyan kesimi kendini gösteriyor. Dar ve vücuda yapisan badi tarzi kazaklar, hirkalar, yelekler ve hatta süveterler firmanin üstün kalitesi ve kendi moda çizgisi dogrultusunda sergileniyor. Fiyat konusuna gelince biraz hayal kirikligi yasiyoruz tabiki. Açikcasi ülkemizde çogu erkegin almaya cesaret edemeyecegi, çokta hesapli olmayan fiyatlar yüzünden Türk erkeklerinin çogu Orijinal Armani ürünlerini giymekte sikinti yasiyor. Ne yazik ki tüm dünyada oldugu gibi ülkemizde de en çok sahtesi üretilen markalardan birisi Armani.
Armani Collezioni 2012 erkek kazak koleksiyonuna baktigimizda, bisiklet yaka kazaklari, V yaka dügmeli kazaklari, gömlek tipi yün kazaklari, dar kesim hirka ve yelekleri, mont benzeri yün hirkalari görüyoruz. Tüm ziyaretçilerimizle Armani yeni koleksiyonundaki kislik ürünlerin resimlerini paylasiyoruz.
Armani düz renk bisiklet yaka kazak modelleri ve etiket fiyatlari.
Armani`n desenli erkek hirka modelleri.
Armani yan çizgili erkek kazak modeli.

Armani mavi ve yesil tonlarda erkek triko modelleri.
Armani yeni sezon erkek yelek modelleri ve baklava desen kazaklari.2012 Armani Collezioni Erkek Kazak ve Hirkalari
Devamını Oku >> 0 yorum

Mavi Jeans 2012 ilkbahar yaz koleksiyonu ile sicak havalara hazir

Mavi Avrupa modasi ile ayni zamanlarda koleksiyonlarini tamamlayan ve sunan ender markalarimizdan birisi. Bu yüzden moda adina ülkemizin dünyaya açilan lider markalarindan olmayi hakediyor. Bunu 2012 ilkbahar yaz koleksiyonu ile bir kez daha gösterdi. Mavi`nin reklam kampanyasi katalog çekimleri Adam Senn, Aline Weber, Kendra Spears ve Jon K gibi ünlü modellerle gerçeklestirildi. Mavi yeni tasarimlari ile yaza tam anlamiyla hazir oldugunu gösteriyor.
Oldukça renkli görüntülerin ortaya çiktigi çekimlerde, çiçek desenli elbiseler ve tisörtler, denim pantolonlar ve gömlekler bas rolde. Mavi Jeans 2012 koleksiyonunda en çok dikkati çeken renk mavi tonlari. Beyaz ve diger açik tonlardaki denim tasarimlar ise tamda yaza ve sicaklara uygun renkler. Mavi kot üretiminde zaten dünyada kendini ispatlamis bir marka. Bir çok ünlü markanin yaz koleksiyonlarinda bolca görmeye alistigimiz kot gömlekler ve kot pantolonlar, Mavi`nin yaz koleksiyonunda da en çok dikkat çeken ürünler. 
Ayrica baharlik blazer ceketler, uzun kollu sweattshirtler, bermuda sortlar, omuzlari açikta birakan bluzlar koleksiyonun ne kadar zengin oldugunu gösteriyor. Mavi Jeans tutkunu beyler ve bayanlar, 2012 ilkbahar - yaz koleksiyonundan resimlere asagidan bakabilirsiniz. 














Mavi 2012 yaz modasinda yeni bay - bayan kot gömlek ve pantolon trendlerini en sekilde sunuyor."Resimler Mavi Jeans resmi sitesinden alinmistir."Mavi Jeans 2012 ilkbahar yaz koleksiyonu ile sicak havalara hazir
Devamını Oku >> 0 yorum

Nike Mogan 3 Erkek Ayakkabi Modelleri ve Özellikleri

Bu yila yepyeni ayakkabi modelleri ile hizli giris yapan Nike, özel koleksiyonlarindan Nikeid koleksiyonuna erkekler için yepyeni bir spor ayakkabi modeli daha katti. Biliyorsunuz ki Nike ID koleksiyonlarindaki customise ayrintisi olan ayakkabilarda, kendi sevdiginiz renklerden ayakkabi olusturabilir ve siparis verebilirsiniz. Mogan 3 modellerinde de bunu yapabilirsiniz. Yani özellestirilebilir bir görünümün yaninda performansida, istekleriniz dogrultusunda saglayabilme imkanina sahipsiniz. 
Üretiminde oldukça dayanikli malzemeler kullanildigi için, esnekligine ragmen ne yaparsaniz yapin (Hoplayin, ziplayin, kosun) yirtilmaz. Duyarli yastiklama sayesinde oldukça kaliteli bir malzemeye sahiptir. Iç veya dis mekanlarda kullanmaniz için tasarlanan bu esnek ayakkabilar tercih edilebilir olan iki farkli topuk çekisi ve düsük veya yüksek topuk takviyesi sayesinde en hassas alanlarda bile saglamligi garantiliyor. Ayrica renk seçenekleri ve desenleri ile sizlere farkli siluetleri sunuyor. 
Hafiflik ve yola duyarli olan süper yastiklama sistemi, inanilmaz derecede inceligi sayesinde yüksek konfor, Nike Zoom teknolojisi ile optimum hissi ve yürürken yada kosarken yapmis oldugunuz agresif manevralara karsi dengede kalmak için ayaklarin yeri basmasini saglamasi en önemli teknolojik özellikleri. Ayrica ön tarafta bulunan ayak kayisi ise, spor yaparken veya kosarken ayaklarinizin yere sabit sekilde basmasini saglar. Nike Mogan 3 modellerinin fiyatlari ise 90 Euro. 
Nike düz beyaz üzerine siyah logolu Mogan 3 modeli.
Nike Borda ve Lacivert Mogan 3.
Nike kirmizi logolu ve kirmizi ipli Mogan 3.
Nike düz siyah Mogan 3 modeli.
Nike gri üzerine turuncu seritli Mogan 3 modeli.
Nike yesil ipli ve turuncu logolu gri Mogan 3.Nike, yeni sezon koleksiyonlarindaki son ayakkabi çesitleri ile spor ayakkabi modasinda söz sahibi olmaya devam ediyor. Nike Mogan 3 Erkek Ayakkabi Modelleri ve Özellikleri
Devamını Oku >> 0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri