Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Kuzey - Güney dizisinin Cemre`si Öykü Karayel

  Son senelerde en çok tutulan dizilerde farkettiyseniz çok uzun boylu ve manken tipinde oyuncular değilde, daha halkın içinden olan bireyleri yansıtan oyuncular rol almakta. Öykü Karayel`in de onlardan birisi olduğunu söylemek yanlış olmaz. Gözlerinin ışıltısı, sade güzelliği ve çıtı pıtı yapısı ile hayranlarının gönlünde taht kurmayı başaran bir oyuncu. Henüz 22 yaşında olmasına rağmen oldukça emin adımlarla ilerliyor.

  Çoğumuz onu Kuzey Güney dizisinde ki Cemre karakteri ile tanıdı. Fakat Öykü "Güzel Şeyler Bizim Tarafta" isimli tiyatro oyununda göstermiş olduğu performansıyla çeşitli ödüllere layık görülmüş bir yetenek. Oynadığı Cemre karakteri ile zaman zaman göz yaşlarına hakim olamayan bir aşık kızı canlandırıyor. Kimi zamanda neşesiyle arkadaşlarını güldürmeyi başaran bir rolde. He şunu da unutmayalım... Güzelliği ile dizide erkeklerin en favorisi olan ve onları peşinden koşturan bir rolde. Onun en büyük avantajı fiziki yapısının oynadığı karakterle çok uyumlu olması.

   Peki bu genç ve çıtı pıtı Öykü normal hayatında nasıl bir giyim ve yaşam tarzına sahip. Ona ait olarak bulduğumuz ve sizlerle paylaştığımız görsellerde renkli bir hayatı olduğunu söyleyebiliriz. Genç yaşta gelen bu ün ve sosyal medyada ki hayran kitlesi onu çok fazla şımartmamış gibi. Günlük yaşantısında yaşıtları gibi giyinmeyi tercih ediyor sanırsak. Çok fazla gösterişli kıyafetleri tercih etmediğini söyleyebiliriz. Tabi özel günleri buna katmamak lazım. Ünlü birisi olarak özel günlerde kendisine yakışan tarzda giyinmesi lazım tabi.

Bu fotoyu görünce sizinde aklınıza hızlı ve öfkeli filmindeki motorlu hatun gelmiyor mu ? :)

Yine sevdiği bir arkadaşı ile.

Rol arkadaşları ile eğlencede.
Siyah önden örgü detaylı bir elbise.
  Kendisine bundan sonraki iş hayatında ve oynadığı filmlerde başarılar diliyoruz. Sinema sektörüne ne zaman girer bilmiyoruz ama şimdiden merak ediyoruz. 
Devamını Oku >> 0 yorum

Hatemoğlu çeşitliliği ile erkeklerin tercihi

  Ülkemizde ne olursa olsun, hangi marka türerse türesin bazı firmalar yerini ve ismini hep koruyor. Yılların eskitemediği hatta dahada değerlendirdiği o markalardan birisi de şüphesiz ki Hatemoğlu. Kalite, moda anlayışı, müşteri yaklaşımı ve vizyonu ile her zaman tepelerde. Erkeklerin bu markayı çok sevmelerinin en büyük nedenlerinden birisi, doğal olarak sadece erkeklere özel bir marka olması. İkincisi ise kalite ve yenilikçi bakışı ile çeşitli ürünleri çokta uçuk olmayan normal fiyatlarda takdim etmesi. 
  Sadece klasik yada sadece sportif ürünler tasarlayan firmalar oldukça fazla. Ama her ikisinede önem verip, hem gençlere hem de olgun beyefendilere üretim yapan çok fazla kaliteli marka yok. Bu özelliği ile Hatemoğlu hep lider olan hazır giyim firmalardan birisi olmuştur. Hatemoğlu 2012 - 2013 sonbaharı başlamışken ve kış ayları yakın zaman da kapımızı çalacak iken koleksiyonunu sundu. Baktığınızda trendlere özen gösterilerek tasarım yapıldığını göreceksiniz. Renkli pantolon trendi ve nostaljik trend ile yeni modanın getirdikleri bu koleksiyonda apaçık görülmekte. 
  Her zaman karizmatik ve yakışıklı erkek modellerle katalog çekimleri yapmaktalar. O çekimlerden biriside bu sezon için geçerli diyebiliriz. Her biri diğerinden düzgün fizikli mankenlerin boy gösterdiği katalogda, renkli pantolonlar, jeanler ve kumaş pantolonların yanı sıra sportif montlar, klasik tarz ceket ve paltolar yer almakta. Üzerinizde kaliteli bir tarzı hissetmek istiyorsanız Hatemoğlu sizler için oldukça yerinde bir seçim olacaktır.  
Bir tarafı 2 cepli, diğer tarafı tek cepli olan yakaları klasik ceket tipi palto.

Kareli kumaş pantolon üzerine kaşe denizci paltosu.
Gri renk kapşonlu, düğmeleri ipli olan kaşe mont. 
Bordo çizgili kravat ile gri çizgili klasik erkek takım elbise.
Krem rengi keten pantolon üzerine yelek ve kahverengi deri mont uyumu.
Bir kot pantolon üzerine iyi gidebilecek olan kılçıllı siyah ceket.
Salyangoz tipi yakaları olan kazak çeşidi.
Hardal rengi pantolon üzerine siyah yarım boğazlı kazak.
Sarı pantolon üzerine, siyah şişme mont kombinasyonu.
Kenarları lastikli apolet detayları ve cep detayları dikkat çekici olan lacivert spor mont.
Bordo pantolon, V yakalı kolları lacivert orta kısmı açık gri yelek uyumu.
Devamını Oku >> 0 yorum

Bayanlar için Adidas Orion 2 ve renk seçenekleri

  Daha çok erkeklerin tercih ettiği bir marka olduğu söylenmiş olsa da, Adidas`ta erkek ürün çeşitleri kadar bayan ürün çeşitleri de mevcut. Onlardan biriside bu yıl adını sıkça duymuş olduğumuz bir ayakkabı modeli olan Orion 2. İkili veya üçlü renk uyarlamaları ile müşterilere sunuluyor. Bazı bayanlar ayakkabıda çok fazla renk olmasını istemez ve sadece bir rengin yoğunluğunu görmek ister. Bazıları ise tam tersi çok daha fazla rengin bir arada olmasını ister. Adidas tasarımcıları bu gibi şeyleri düşünerek bir çok ürününde çeşitleri fazla tutuyor. Aynen Orion 2 modellerinde olduğu gibi.
  Katalog fotoğraflarında dolar bazında olan fiyatlarını, Türk parasına vurduğumuzda ederleri 107 ile 104 TL arasında değişmekte. Tabi bu mağazalarda KDV falan filan derken dahada artmakta. İnternet üzerinden online satış mağazasında ki fiyatları ise budur. Ayakkabıyı deneyen bayanların yorumlarına göre, hem eğlenceli elbiselerle iyi uyum sağladığını, hem de konforu ile günlük olarak kullanılacak en iyi spor ayakkabılarından birisi olduğunu söylemek mümkün. Tasarımı hakkında ise sade yapısı ön planda tutulmakta.
  Az çok tasarım özellikleri hakkında sizleri bilgilendirmek için şunları söyleyebiliriz. Öncelikle 1980 senesinde yapılan bir maratonda Terry Fox`un bu ayakkabıları tercih ettiğini belirtelim. Bunun dışında ki önemli özellikleri şöyle: Dayanaklılık ve stil bir görünüm için nubuk deri üst yapı, ayak rahatlığı için kauçuk tampon ve astardan iç tekstil, EVA orta taban özelliği ile hafif yastıklama ve yolda yürürken iyi kavrayış için yonca desenlerinde taban. Kaliteyi yine Adidas`ta aramak isteyen bayanlara önerilir.
Siyah, açık kırmızı ve kahverengi tonlarda beyaz ipli.

Beyaz üzerine açık kırmızı tonda çizgiler.
Beyaz ipli, koyu lacivert ana renk üzerine daha açık lacivert çizgiler.
Pembe üzerine beyaz renkte çizgili sade model.
Koyu mavi burun ve arka kısım, turkuaz üst kısım üzerine beyaz çizgili.
Devamını Oku >> 0 yorum

Lüks giyimli kadınlara Burberry saatler

  Kıyafet seçiminde olduğu gibi aksesuar seçiminde de kadınlar zorlanmaktalar. Özellikle birden fazla tercih yapmakta kalan bayanlar. Gidilecek davetlerde veya o gün ki elbisesini tamamlayacak saat seçimi yapmak onlar için ayrıca derttir. Burberry lüks giyinen zengin görünümlü bayanların en çok alışveriş yaptığı markalardan birisi. Sadece sezona damga vuran kıyafetler ile değil çanta, ayakkabı, saat ve benzeri aksesuarlarda da tasarım başarısı bilinen bir marka. 2013 sezonun da yine her zamanki gibi adına yaraşır saat modellerini koleksiyonunda sergiliyor.
  Herkesin tarzı farklıdır. Bazıları spor giyime daha çok önem verirken, bazıları ise daha çok klasik giyinmeyi tercih eder. Kimi hanımlarda her iki tarza önem vermekte. Tabi bu birazda yaşam biçimine ve çalıştıkları sektöre bağlı. Bayanlar bazen istedikleri tarzı değil zorunlu kaldıkları tarzı benimsemek zorunda kalabilirler. Buna dayanarak yaptıkları giyim tercihlerinde aksesuar olarak yakışanı seçmek isterler. Hangi marka olursa olsun saat seçiminde de bu böyledir. 
  Burberry isim olarak kendini tüm dünyada ispatlamış bir marka olarak tasarladığı bayan saatlerinde de kendi özünü yansıtıyor. Ürünlerinde en çok kullandığı renk tonlarının hakimiyeti kendini göstermekte. Bu saatlerin şık görüntülerinin dışında ki diğer teknolojik özellikleri ise şu şekilde.. İngiltere ve İsviçre işçiliği, ortalama 38 mm kasa çapı, kristal ve safir süslemelerin dışında, 5 ATM özelliği ile 50 metreye kadar su geçirmez özelliği en önemli özellikleridir. Şıklığı ve görselliği kolunda en iyi şekilde yansıtmak isteyen bayanlar için bazılarının katalog fotoğraflarını ve fiyatlarını paylaşıyoruz.  
İnce çerçeveli bir hasır görüntüsünde ve değişik renklerde kordonu olan bayan saat.1909 TL

Geometrik desenli siyah ve çelik çerçeveli dikdörtgen saat.1509 TL
Çizgili ve geometrik desenli kordonu olan dikdörtgen ince saat.1509 TL
Oldukça sportif bir kordona sahip çelik çerçeveli bayan saat modeli.1238 TL
Altın ışıltısı ve beyazsın göz alıcılığında bir deri kordon.1359 TL
Klasik bir deri kayış ve çelik çerçeveli.2729 TL
Çelik kasa içi siyah çerçeveli saat.3159 TL
Altın kadınların vazgeçilmezi olduğu için bu saat klasik giyimli bayanlara çok uygun.1779 TL
Sarı ve beyaz altın içi işlemeli saat.1629 TL
Bey rengini ve metal çerçeveyi sevenlere9589 TL
Hem sportif hem de beyaz olsun diyen bayanlara.1238 TL
Devamını Oku >> 0 yorum

Giambattista Valli`de yeşil ve kırmızı hakim

  Yeşil ve kırmızının akıcılığında kat kat ve çiçekli elbiselerin hakimiyetinde geçen bir Giambattista Valli defilesi. 2012 - 2013 sonbahar kış koleksiyonu genelde bu renklerin yoğunlunda geçmiş dersek yanılmayız. En önemli detaylar ise üst kısımlarda ki kat kat kesimler ve etek kesimleri olarak göze çarpıyor.














Devamını Oku >> 0 yorum

Tektaş Bayan Yüzük Modelleri

Tek taş kristal yüzük modelleri sevgililere özel tasarlanmış modeller ve özel günlerin en güzel değerli hediye seçeneklerinden olan, tek taş pırlanta bayan yüzükleri, manevi değeri de ölçülemez.
Sevgililer günü için çok özel tasarımlı kristal taşlı yüzükler ile kalpler ve yürekler birbirine daha da bağlanmaktadır.Kristal taşlı tek taş sevgili yüzükleri 14 şubatın en özel hediye çeşitleri-modelleri, diyebiliriz.
Hayatında yeni bir sayfa açan çiftlerin, söz kesim gününe özel tek taş söz yüzükleri, olarak da tercih edilen modeller arasında.
Söz yüzüklerinde tek taş pırlantalar, kristal taşlı tek taş modelleri, altın yüzükler, tek taş altın yüzük modelleri, altın kaplama tek taş yüzükler bayanların en güzel aksesuarları,


Kristal taşlı tektaş yüzükleri, tektaş bayan yüzük modelleri. kristal tek taş yüzükler.
Özel günlerin en güzel sevgili hediyesi tek taş yüzükleri. 

Kristal tektaş bayan yüzük modeli, tek taş kristal bayan yüzükleri.
Sevgililer günü bayan yüzükleri, tektaş bayan yüzük çeşitleri. Sevgililer günü  tektaş yüzükleri.
Pırlantalı altın yüzükler, sevgililer, günü taşlı yüzükler. sevgililer günü altın yüzük modelleri..
Fare yüzük, fare altın yüzük modeli, sevgililer günü altın yüzükler.

Pırlanta tektaş bayan yüzük modelleri-çeşitleri, özel günlerin tek taş yüzükleri.
Pırlanta tektaş bayan yüzük modelleri, tek taş bayan yüzük çeşitleri ile sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz.. 
Pırlantalı beyaz altın bayan yüzükleri, pırlanta taşlı bayan yüzük çeşitleri.
Sevgililer günü pırlantalı altın yüzük modelleri, çeşitleri. Altın bayan yüzükleri sevgililer gününe özel tasarımlar.
Tek taş sevgili yüzükleri, Sevgililer günü tek taş bayan yüzük modelleri-çeşitleri.
Pırlantalı tek taş yüzükler, sevdiğinize verebileceğiniz en güzel yüzük modeli.


Kristal taşlı tek taş yüzük modeli. tek taş kristal yüzük modeli
Kristal tek taş sevgili yüzükleri. Tek taş kristal yüzükler.
Kristal tek taş bayan yüzük modelleri, renkli tektaş yüzükler, tek taş bayan yüzük çeşitleri.
Kristal taşlı bayan yüzük modelleri, kristal taşlı yüzükler. 
Tek taş pırlanta yüzükler, bayan yüzük modeli, sevgililer günü tektaş yüzük modeli.
Takı koleksiyonunda tektaş yüzük modelleri, pırlanta tek taş bayan yüzük çeşitleri.
Devamını Oku >> 0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri