Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Bayanlar için Adidas Orion 2 ve renk seçenekleri

  Daha çok erkeklerin tercih ettiği bir marka olduğu söylenmiş olsa da, Adidas`ta erkek ürün çeşitleri kadar bayan ürün çeşitleri de mevcut. Onlardan biriside bu yıl adını sıkça duymuş olduğumuz bir ayakkabı modeli olan Orion 2. İkili veya üçlü renk uyarlamaları ile müşterilere sunuluyor. Bazı bayanlar ayakkabıda çok fazla renk olmasını istemez ve sadece bir rengin yoğunluğunu görmek ister. Bazıları ise tam tersi çok daha fazla rengin bir arada olmasını ister. Adidas tasarımcıları bu gibi şeyleri düşünerek bir çok ürününde çeşitleri fazla tutuyor. Aynen Orion 2 modellerinde olduğu gibi.
  Katalog fotoğraflarında dolar bazında olan fiyatlarını, Türk parasına vurduğumuzda ederleri 107 ile 104 TL arasında değişmekte. Tabi bu mağazalarda KDV falan filan derken dahada artmakta. İnternet üzerinden online satış mağazasında ki fiyatları ise budur. Ayakkabıyı deneyen bayanların yorumlarına göre, hem eğlenceli elbiselerle iyi uyum sağladığını, hem de konforu ile günlük olarak kullanılacak en iyi spor ayakkabılarından birisi olduğunu söylemek mümkün. Tasarımı hakkında ise sade yapısı ön planda tutulmakta.
  Az çok tasarım özellikleri hakkında sizleri bilgilendirmek için şunları söyleyebiliriz. Öncelikle 1980 senesinde yapılan bir maratonda Terry Fox`un bu ayakkabıları tercih ettiğini belirtelim. Bunun dışında ki önemli özellikleri şöyle: Dayanaklılık ve stil bir görünüm için nubuk deri üst yapı, ayak rahatlığı için kauçuk tampon ve astardan iç tekstil, EVA orta taban özelliği ile hafif yastıklama ve yolda yürürken iyi kavrayış için yonca desenlerinde taban. Kaliteyi yine Adidas`ta aramak isteyen bayanlara önerilir.
Siyah, açık kırmızı ve kahverengi tonlarda beyaz ipli.

Beyaz üzerine açık kırmızı tonda çizgiler.
Beyaz ipli, koyu lacivert ana renk üzerine daha açık lacivert çizgiler.
Pembe üzerine beyaz renkte çizgili sade model.
Koyu mavi burun ve arka kısım, turkuaz üst kısım üzerine beyaz çizgili.

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri