Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Hatemoğlu çeşitliliği ile erkeklerin tercihi

  Ülkemizde ne olursa olsun, hangi marka türerse türesin bazı firmalar yerini ve ismini hep koruyor. Yılların eskitemediği hatta dahada değerlendirdiği o markalardan birisi de şüphesiz ki Hatemoğlu. Kalite, moda anlayışı, müşteri yaklaşımı ve vizyonu ile her zaman tepelerde. Erkeklerin bu markayı çok sevmelerinin en büyük nedenlerinden birisi, doğal olarak sadece erkeklere özel bir marka olması. İkincisi ise kalite ve yenilikçi bakışı ile çeşitli ürünleri çokta uçuk olmayan normal fiyatlarda takdim etmesi. 
  Sadece klasik yada sadece sportif ürünler tasarlayan firmalar oldukça fazla. Ama her ikisinede önem verip, hem gençlere hem de olgun beyefendilere üretim yapan çok fazla kaliteli marka yok. Bu özelliği ile Hatemoğlu hep lider olan hazır giyim firmalardan birisi olmuştur. Hatemoğlu 2012 - 2013 sonbaharı başlamışken ve kış ayları yakın zaman da kapımızı çalacak iken koleksiyonunu sundu. Baktığınızda trendlere özen gösterilerek tasarım yapıldığını göreceksiniz. Renkli pantolon trendi ve nostaljik trend ile yeni modanın getirdikleri bu koleksiyonda apaçık görülmekte. 
  Her zaman karizmatik ve yakışıklı erkek modellerle katalog çekimleri yapmaktalar. O çekimlerden biriside bu sezon için geçerli diyebiliriz. Her biri diğerinden düzgün fizikli mankenlerin boy gösterdiği katalogda, renkli pantolonlar, jeanler ve kumaş pantolonların yanı sıra sportif montlar, klasik tarz ceket ve paltolar yer almakta. Üzerinizde kaliteli bir tarzı hissetmek istiyorsanız Hatemoğlu sizler için oldukça yerinde bir seçim olacaktır.  
Bir tarafı 2 cepli, diğer tarafı tek cepli olan yakaları klasik ceket tipi palto.

Kareli kumaş pantolon üzerine kaşe denizci paltosu.
Gri renk kapşonlu, düğmeleri ipli olan kaşe mont. 
Bordo çizgili kravat ile gri çizgili klasik erkek takım elbise.
Krem rengi keten pantolon üzerine yelek ve kahverengi deri mont uyumu.
Bir kot pantolon üzerine iyi gidebilecek olan kılçıllı siyah ceket.
Salyangoz tipi yakaları olan kazak çeşidi.
Hardal rengi pantolon üzerine siyah yarım boğazlı kazak.
Sarı pantolon üzerine, siyah şişme mont kombinasyonu.
Kenarları lastikli apolet detayları ve cep detayları dikkat çekici olan lacivert spor mont.
Bordo pantolon, V yakalı kolları lacivert orta kısmı açık gri yelek uyumu.

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri