Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

2012 dekoratif minder modelleri




Değerli konuklarımız en ilginç dekoratif minder modelleri sizlere sunuyoruz. Evimizde her zaman yeniliklere acık oluruz ve en ilginç tasarımları alır evimizin bir köşesinde kullanırız. Aldığımız her eşya için mutlaka uyumlu bir kombin yaparız. Farklılıkları sevenler, ilginç modellere ilgisi olanlar. En güzel 2012 dekoratif minder modelleri sizlerle.

Evinizin salonu, yatak odası, çocuk odası vs benzeri yerlerde çok rahatlıkla kullanabileceğiniz tüm modelleri bir araya getirdik. Bazı minder modelleri sanki koltuk edasıyla odanızda o kadar hoş bir görüntü sağlayacak ki gelen arkadaşlarınız bile kendileri için aynısını isteyebilir.

Farklı tarzları, renkleri, desenleri, modelleri ve modern tasarımları ile harika görüntüleri paylaştığımız karelerde bulabilirsiniz. Dinlenirken, müzik dinlerken, kitap okurken rahatlıkla kullanabileceğiniz minder modelleri. Renkli kişiliğinizi yansıtan modelleri de bulacağınıza emin olabilirsiniz. Sevgili konuklarımız sizler için araştırıp birbirinden farklı, harika tasarım 2012 dekoratif minder modellerini sizlerin zevkine bırakıyoruz…
Devamını Oku >> 0 yorum

2012-2013 adidas bikini modelleri





Merhabalar… Şık hanımlar sizlere adidas’ın en şık tasarımları olan bikini modellerini sunuyoruz. Adidas’ın dünyaca ünlü marka olduğunu bilmeyenimiz yoktur. Giyim konusunda her zaman yenilikleri sunan dünyaca ünlü bir isim. Spor kıyafetlerin öncüsü Adidas 2012 – 2013 sezonu için hazırladığı bikini modellerini sizlere sundu.

Özenle hazırlanan tasarımlar birbirinden farklı desenleri ve renklere sahip olan Adidas bikini modellerini siz değerli moda takipçilerimiz için hazırladığımız özel karelerde bulabilirisiniz. Bu özel bikini modellerinde bulunan tasarımlar genel olarak ince askılara sahip. Gerçekten her model birbirinden şık duruyor.

Değerli konuklarımız sizler için web sitemizde yer verdiğimiz Adidas 2012 bikini modellerini mutlaka görmenizi tavsiye ediyorum. Emin olun sizlerde aynı fikri paylaşacaksınız. Yeni tasarımların bulunduğu yeni bir bikini modeli aramanıza gerek yok artık. Paylaştığımız karelerden kendiniz için mutlaka bir bikini modeli bulacaksınız. Hadi hanımlar şimdi gar dolabınızda yapacağınız değişiklik için bir Adidas mağazasına gitmeniz yeterli olacaktır…
Devamını Oku >> 0 yorum

2012-2013 yılan derisi çanta modelleri




Çanta seçimi yaparken genellikle kaliteli ve hakiki deri olmasına özen gösteririz. Bu nedenle bayanlar daha çok timsah ve yılan derisi çantalara yöneliyor. Tabi bunların orjinalini bulmanızda yarar var. Çakmalardan yani taklit sahte ürünlerden uzak durun derim. Yılan derisi çanta modelleri gerek duruş gerekse kalite açısından çok şık bir görünüme sahip.

Değerli hanımlar; çanta kullanımı bizler için çok önemli olduğundan çanta seçimi yaparken de daha özenli davranırız. Peki ama yılan derisi çanta modellerini almayı düşündünüz mü? Ya da içinizden geçirmişsinizdir. Yılan derisi çanta modelleri orjinal olduğundan epey pahalı bir üründür. Genellikle nişantaşı semtinde bulunur. Hem hakiki deri olması sebebi ile çok şık bir görünüme sahipler. Ayrıca çok gerçekçi duran çantalar sizlere ayrıca değişik bir hava katacak. Çeşit çeşit yılan derisi çanta modelleri bulunmakta. Renk alternatifi de mevcut. Farklı desenler ve daha birçok model siz değerli bayanları bekliyor. Sizler de eğer bu çantalara sahip olmak isterseniz Nişantaşı mağazalarına gidebilirsiniz.

Değerli ziyaretçilerimiz; sizlerin de bildiği gibi çantalar biz bayanların önemli ve başlıca aksesuarlarından birisidir. Bu nedenle de çok özenle seçeriz. Özellikle yılan derisi ve timsah derisi çantalar bayanların tercih ettiği derilerden. Şimdi yılan derisi çanta modellerini inceleyelim…
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 duvardan duvara halı modelleri




Ev dekorasyonuna önem veren ve evini en iyi şekilde dizayn etmekten yana olan sevgili bayanlar; sizler için duvardan duvara halı modellerini hazırladım. Modeller içinizi ısıtacak. Eşyaları üstüne alan ve temizliği kolay özellikle emekleyen bebekleriniz için de sağlıklı bir ortam hazırlamak isterseniz, bu haberim tam size göre!

Odanızın bütün eşyalarını üstünde toplayan ve estetik şık görünümü ile sizleri büyüleyen şahane halı modellerini sizlerle paylaşmak istedim. Duvardan duvara halı (halıfilex) modellerinde klasik, modern olmak üzere birçok desen var. ince kalın olmak üzere de alternatifler mevcut. Eşyalarınız ve perdeleriniz ne tonlarda olursa olsun. Halıfilexlerde yüzlerce renk seçeneği var. Mutlaka sizin evinize uygun renkleri bulacaksınız. Eskiden çok tercih edilen halıfilex modellerine artık rağbet kalmadı diye düşünürken günümüzde eskilere dönüş olduğunu düşünüyorum. Çünkü yer döşemelerinde parke, mineflo, pvs yerine artık halıfilexler tercih ediliyor. 2012 yılı için yenilenen halıfilex modelleri sizlerin de çok hoşuna gidecek.

Sevgili hanımlar; sizler de eskilerin yeniden moda olduğunu biliyorsunuzdur. Bu sebepten dolayı halıfilexlere yeniden dönüş var. Artık modern tarzda üretilen halıfilexleri evlerinize hoş bir hava katacak. Aynı zamanda bebekleriniz için de sağlıklı bir ortam hazırlamış olacaksınız. İşte 2012 halıfilex modelleri…
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 çeyizlik lif modelleri




Merhaba hanımlar, çeyiz hazırlıkları mı yapıyorsunuz? Peki lifleriniz tamam mı? değilse buradaki farklı modellerden başlayabilirsiniz. Çeyizlik lif modelleri çok farklı olarak örülmüş. Modellere bakarken de anlayacaksınız. Sıradışı birbirinden ilginç olan bu lif modelleri sizlerin de çeyizlerini süslemeye geliyor.

Ev hanımları sizlerin ne kadar marifetli olduğundan şüphem yok. Bu yüzden bu modellerin üstesinden geleceğinize de inanıyorum. Hatta daha iyi işler çıkaracağınızdan da eminim. Evlenecek olan kızınız için lif modeli arıyorsanız doğru yerdesiniz. 2012 yılı için hazırlanmış lif modelleri, yaratıcı bayanların ellerinden çıkmış. Özenle örülmüş lif modelleri kızların çeyizlerini süsleyecek. Sizler de farklı farklı iplerle değişik modeller üretebilirsiniz. 2012 yılı çeyizlik lif modelleri çok şirinler. Horoz figürü, gelin damat figürü, yelek modeli, yuvarlak, kare, kalp şekli ve daha bir çok model usta ellerden çıkarak sizlerle tanışmaya hazır. Hanımlar bu modellere bayılacaksınız.

Değerli ziyaretçilerimiz sizler için 2012 çeyizlik lif modellerini araştırıp siteye ekledik. Modellere bayıldığımı söyleyebilirim. Hatta ben de buradan bir kaç model beğendim ve kendime örmeyi düşünüyorum. Umarım sizlerin de hoşuna gider. İşte 2012 yeni model çeyizlik lif modelleri…
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 döşemelik kumaş modelleri




Merhaba sevgili hanımlar; koltuklarınız eskidiyse, koltuk döşeme kumaşları ile yepyeni koltuklara sahip olmak hayal değil. Eski koltuklarınızı yepyeni hale getirebilir ve özenle kullanabilirsiniz. Sadece koltuk değil. Minder, yastık vs.. 2012 döşemelik kumaş modelleri kaliteli olmakla birlikte hem de bütçeler içinde oldukça ekonomik.

Koltuklarınızın şekline göre kumaş seçmek mümkün. Siz eski koltuklarınızı götürün, döşemeciler size yeni gibi teslim etsin. Kumaş seçmeniz yeterli olacak. Böylelikle koltuk yenilemek zorunda kalmamış olacaksınız. Her renk ve desenler kumaş modeli bulmanız mümkün. Kumaşın kalitesine göre fiyat değişikliği de olabiliyor. Kumaş tasarımlarındaki görsellik ve estetik, kumaşlara yönelimi artırıyor. Süet deri ve daha farklı modellerdeki döşemelik kumaşlar sizlere birçok alternatif sunmakta. Bu kumaşlarla evinizin de havası değişecek. Döşemelik kumaşlar leke tutmuyor ve temizliği kolay. Salon takımlarınızı ve oturma grubunuzu bu kumaşlarla döşeyerek hoş bir ambiyans yakalamış olursunuz.

Değerli ziyaretçilerimiz; sizler için 2012 döşemelik kumaş modellerini araştırdık ve en özel desenlerle tasarlanmış modelleri sitemize ekledik. Modellere bayılacaksınız. Şimdi hepbirlikte desenleri ve kumaş modellerini inceleyelim. İşte 2012 döşemelik kumaş modelleri.. İyi alışverişler..
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 etekli bikini modelleri



Merhaba sevgili hanımlar; yaz daha gelmeden sıcak esintisi ile bikini modelleri kendini belli etti bile. Önceden tasarlanan ve yaz için hazır hale gelen bikini modelleri bu yaz plajları renklendirecek. 2012 yeni sezon etekli bikini modelleri siz değerli bayanların da yoğun ilgisini görecek gibi. Bizlerde sizin icin bir kaç model araştırması yaptık.

Mayo ve bikini modasında bu yıl renkler belirlendi. Karışık renklerin trend olduğu bikini modelleri daha şimdiden vitrinleri süslemeye başladı. Sizler de bu şahane bikini modellerine sahip olabilirsiniz. Bu sezon bikini modellerinde etekli bikiniler çok trend! Desen olrak geometrik baskılı bikini modelleri bayanların en çok tercih ettiği modeller arasında yer alıyor. Plajlarda sizler de ilgi çekmek ve göz alıcı görünmek isterseniz bu sezon bikini modelleri isteklerinize fazlasıyla cevap veriyor. Etekli bikini modelleri gençler tarafından çok tercih edildiğinden, renk ve baskılarla yine gençlerin sevdiği figürlerle tasarlandı. Bu bikiniler sizlerin de çok hoşuna gidecek.

2012 plaj modasında öne çıkan etekli bikini modelleri daha şimdiden satılmaya başlandı. Önceden tasarlanan ve yaza hazır hale gelen bikiniler, vitrinlerde boy göstermeye başladı bile. Sizler de buradan model seçerek en yakın mayo ve bikini mağazalarından satın alabilirsiniz. İşte en yeni etekli bikini modelleri…
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 jakar dokuma havlu modelleri



Jakarlı havlu nakışlı ve yüzde yüz pamuk ipliğinden yapılan dokuma şeklidir. Ev tekstilinde havlular büyük önem taşır. Gerek çeyiz için gerek evde kullanmak için pek bayanın ortak tercihidir. Aynı zamanda zaruri bir ihtiyaç olan bu havlu modelleri artık, şimdi Jakarlı dokumalarla zenginleştirilen havlular olarak daha yumuşak ve bir o kadar da kalitelidir.

Havlu kumaşları kalite bakımdan sınıflandırılır. Bunlardan armüRlü olanlar basit havlu kumaşlarıdır. Bir de hav kumaşı vardır. Bu da pamuk ipliğinden yapılıp diğer tekstil ürünlerinden olan pamuğun kaba olarak bükülmesi ile elde edilir. Bunların yanı sıra dokumaları ve işlemeleri de çok önemlidir. Jakarlı havlu modelleri şu sıralar çok revaçta. Bayanlar tarafından sıkça tercih ediliyor. Sade kumaş üzerine çeşitli renklerdeki ipliklerle işlenen havlular sizlere zenginleştirilmiş olarak sunuluyor. Bunların yanında havlularınıza ekstra olarak işleme yapmanıza gerek kalmıyor. Jakarlı havlu modelleri gerek sizler için gerek çeyizlik için bulunmaz bir dokuma çeşitir.

Değerli ziyaretçilerimiz; Sizlere bu yıl çok trend olan jakar dokumalı havlu modellerini sunmak istiyorum. Modelleri inceledim gerçekten de çok şık ve yumuşak bir dokusu var gibi görünüyor. Gerçekte de öyle. Dilerseniz sizler de modelleri inceleyerek fikir edinebilirsiniz. İşte modeller…
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 plaj havlusu modelleri




Soğuk kış aylarını yaşarken yaz için planlar da yapıyorsunuzdur mutlaka. Mesela denize girmek güzel bir tatil planları gibi. Önceden rezervasyonlar alışveriş vs.. bizler de sizler için plaj havlusu modellerini araştırdık. Manzaralı, desenli ve rengarenk havlular plajları renklendirmeye geliyor. Sizler de seçiminizi erkenden yapın.

Sevgili bay ve bayanlar yaz aylarında tatil planları yapıyorsanız sizler için harika plaj havlusu modelleri hazırladım. Ünlü markaların koleksiyonunda bulunan plaj havlusu modelleri hem desen olarak hem de renk seçeneği olarak sizlere alternatif sunuyor. Yeni sezon plaj havlusu modellerini bir yaz tatili boyunca kullanabilirsiniz. Hem size hem de çocuklarınıza uygun plaj havluları bulunuyor. Çocuk plaj havluları onlara uygun olarak yapılan baskılarla satışa sunuluyor. Her desen plaj havlusu modelleri mevcut. Taraftar plaj havlusu, barbie plaj havlusu, manzaralı plaj havlusu, balık desenli plaj havlusu ve daha birçok baskılı havlular mağazalarda sizleri bekliyor.

Yeni sezon plaj havluları sizler için tasarlandı. Özel desenlerle ve renk seçenekleri ile siz değerli müşterilerine geniş ürün yelpazesi sunuyor. Biz sizler için en özel plaj havlusu modellerini araştırdık ve siteye ekledik. Buradan bir seçim yapabilir ve en yakın yetkili mağazalardan satın alabilirsiniz. İşte modeller…
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 etamin seccade modelleri




Seccade örnekleri arayan bayanlar sizler için etamin seccade modellerini siteye ekledim. Çeyizlik seccade modelleri için etamin seccade sizler için birkaç model paylaştım. Çeyiz sandıklarının vazgeçilmezi olan etamin seccade modelleri oldukça güzel. Kafanızda bir model yoksa buradaki örneklerden kendinize bir model belirleyip üstünde çalışabilirsiniz.

Merhaba hanımlar sizlerin de bildiği gibi el iş seccade modelleri daha çok tercih edilmekte. El emeği göz nuru seccadeler bizlere bir anı olarak kalacaktır. Bu nedenle el işi seccade örneklerine büyük ilgi var. Etamin seccade modelleri için örnek arıyorsanız sizler için birkaçtane model ekledik. Yapımı kolay sizi yormuyor. Siyah etamin üzerine lila rengi iplerle işleme yapabilirsiniz. Bir başka tonlama ise krem rengi etamin üzerine ebruli tonlarında iplerle işleme veya pembe etamin üzerine renkli iplerle işleme yapabilirsiniz. Bundan sonrası hünerli ellerinize kalıyor

Etamin seccade modelleri bu yıl çok tercih edilmekte. Çeyiz hazırlığı içinde olan genç kızlar için seccade düşünen anneler, sizlere birbirinden farklı seccade modellerini sunuyorum. Hepsi el yapımı ve pratik. Modellere bakınca anlayacaksınız. Dilerseniz şimdi Seccade örneklerine bir göz atalım
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 çesit çesit ayakkabi modelleri

2012 çesit çesit ayakkabi modelleri
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 Elbise Kombinleri

2012 Elbise Kombinleri
Devamını Oku >> 0 yorum

Garage sale elbise modelleri 2012

Garage sale elbise modelleri 2012
Devamını Oku >> 0 yorum

Pullu ve Payetli abiye elbise modelleri 2012

Pullu ve Payetli abiye elbise modelleri 2012
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 Tayt Modelleri

2012 Tayt Modelleri
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 Desenli Elbise Modelleri

2012 Desenli Elbise Modelleri
Devamını Oku >> 0 yorum

Dantel Gelinlik Modelleri

012 Dantel Gelinlik Modelleri Yeni Dantel Gelinlik Modelleri Sevgili gelin adaylari yine muhtesem gelinlik modelleri sizlerle birlikte olacak fazla söze gerek yok Dantel Gelinlik Modellerini gördükden sonra bunu sizde çok iyi anliyacaksiniz hemen sizleri 2012 Model Dantel Gelinlik Modellerini sunuyoruz..
Devamını Oku >> 0 yorum

2013 Bebek Örgü Çesitleri

Bebek Örgüleri 2013 Bebek takimlari Örgü modelleri Bebekler için sik,sevimli örgü hirka,patik,yelek,elbise örnekleri;
Devamını Oku >> 0 yorum

Derya Baykal 2012 Model Örgü Modeleri

2012 Derya Baykal Bayan Örgü Modelleri , Derya Baykal Örgü 2012 Trendleri , 2012 Model Bayan Örgü Modasi ,
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 Yili Bolero Modelleri

Örgü Bolero Modelleri 2012 2012 Yilinin En Sik Bolero Örnekleri 2012 Bolero Modelleri
Devamını Oku >> 0 yorum

Berrin Tesettür Giyim Modasi

Berrin Tesettür Giyim Modasi  
Devamını Oku >> 0 yorum

Tesettür Giyim Modelleri

Tesettür Giyim Modelleri                  
Devamını Oku >> 0 yorum

Prenses Modeli Nisanlik Elbiseler

Prenses Modeli Nisanliklar  
Devamını Oku >> 0 yorum

Tavsan topugu igne oyasi modeli

KULLANILAN RENKLER   Yesil Beyaz Camgöbegi Sari ESIN KAYNAGI Tavsanin yuvarlak topuguna benzetildigi için halk arasinda Tavsan Topugu denilmektedir.   Zürefa ve Kök Biyik ve Boru Ana Örgeye Geçis Ana boru üzerine dört yarim yaprak yapilir. Yapraklar üç il*mekten baslanip sekiz ilmege kadar artirilarak islenir. Dört yaprak ayni sekilde islendikten sonra yapraklarin en genis
Devamını Oku >> 0 yorum

anlatımlı bere modelleri 2012



Merhaba hünerli bayanlar… 2012 yılının ilk aylarında çok çetin geçen kış yaşıyoruz. Bu soğuk günlerde kafadan üşütmemek için herkesin mutlaka bir bere takması gereklidir. Bu bere çeşitleri arasında ev hanımlarının hünerleri yine konuşacak gibi. Örgü bere modelleri ve çeşitleri arasında en güzel bir modeli seçip sitemize ekleyerek siz bayanlara anlatımını ve yapılışını açıkladık, sizlere kalan ise hünerlerinizi konuşturmak olacak. Umarız sizler için seçtiğimiz bu bere modelini beğenirsiniz. İlerleyen günlerde yeni bere modellerini sitemize eklemeye devam edeceğiz.
Devamını Oku >> 0 yorum

Askili gelinlik modelleri 2012

2012 gelinlik modelleri,  2012 askili gelinlik modasi
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 Duvak Modelleri

2012 Gelin duvak modelleri Tipki Sevgili Özlem Tekin in sarkisinda dedigi gibi duvaksiz gelin olmaz diyor ve sizlere yilin en sik ve en trend duvak modellerini sunuyoruz  
Devamını Oku >> 0 yorum

Ivy Aster 2012 gelinlik modelleri

Ivy & Aster 2012 gelinlik modelleri , son moda gelinlikler , 2012 modasi  
Devamını Oku >> 0 yorum

Georges Hobeika Gelinlik Modelleri 2012

Gelinlik, 2012, Georges Hobeika, Gelinlik Modelleri 2012  
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 Maggie Sottero Gelinlik Modelleri

2012 Maggie Sottero Gelinlik Modelleri / 2012 Maggie Sottero Gelinlik Modasi  
Devamını Oku >> 0 yorum

Romantik Gelinlik Modelleri

Romantik Gelinlik Modelleri  
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 erkek sakal modelleri




Erkekler bayanlar kadar şanslı değil. Çünkü sadece sakal ve saç kestiriyorlar. Bu nedenle onlar da sakalları ile çok oynuyorlar. Bir kaç tane sakal modeli vardır. Bunlardan bazı sakal kesim modelleri, keçi sakal, top sakal, kirli sakal gibi.. Erkekler de sakallarında çeşitli değişiklikler yapmak istediğinde bunları tercih edebiliyor.

Sevgili beyler, sizlerin de bildiği gibi saç ve sakal kesimi çok önemlidir. Bazı erkekler sadece kendi belirlediği berber dışında başka berber tercih etmiyor. Sakal modelleri arasında erkeklerin en çok tercih ettiği top sakal ve kirli sakal oluyor. Şu sıralar kirli sakal çok trend! Zaten bir çok erkek istemese de sakallar uzayınca kirli sakal modasına dahil olabiliyorlar Erkekler de biz bayanlar kadar bakımlılar. Onlarda berbere gidiyor, saç sakal, manikür pedikür gibi bakımlarını yaptırabiliyor. Yeni trend sakal modellerini sizler için siteye ekledik umarım beğenirsiniz..

Erkekler modaya biraz geç ayak uydursa da eninde sonunda dahil oluyorlar Biz bayanlar kadar düşkün değiller. Fakat saç ve sakal konusunda sınır tanımıyorlar. Onlar için saç ve sakal çok önemlidir. Bizler de sizler için en yeni sakal modellerini siteye ekledik. Şimdiden sıhhatler olsun
Devamını Oku >> 0 yorum

Kisa Gelinlik Modelleri 2012

Kisa Gelinlik Modelleri , 2012 Kisa Gelinlikler  
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 Damatlik Modelleri

damatlik modelleri 2012, 2012 damatlik modasi, 2012 damatlik çesitleri    
Devamını Oku >> 0 yorum

Gelinlik Rengi Seçimi ve Gelinlik Renkleri

Gerçek su ki geleneksel oldugun düsündügümüz beyaz gelinlik aslinda eski zamanlarda eski zamanlarda nadiren tam beyaz renkte giyilirmis. Genellikle fildisi ya da uçuk pembe renkte idiler. Beyaz çok çirtlak kaçabilir ancak bronz bir tende de büyüleyici durabilirler. Ayni zamanda günümüzde çok rastlanan mat beyaza göre daha taze ve canli bir görünüm verebilir.   Ama siz bu klasik çizgiye
Devamını Oku >> 0 yorum

Son Model Pirlanta Takilar

Son Model Pirlanta Takilar  
Devamını Oku >> 0 yorum

Sik Gelinlere Kelepçe Modelleri

Sik Gelinlere Kelepçe Modelleri  
Devamını Oku >> 0 yorum

Sik Gelinlere Harika Inci Takilar

Sik Gelinlere Harika Inci Takilar  
Devamını Oku >> 0 yorum

Pirlanta Papatya Küpeler

Pirlanta Papatya Küpeler  
Devamını Oku >> 0 yorum

Koçak'tan Vintage Görünümlü Taki Koleksiyonu

22 Allu re Koçak Koleksiyonu kadinlarin ruhuna seslenen onlari özel ve degerli kilan takiyi sik ve modern bir araç haline getiren enfes bir koleksiyon..   Dünya Altin Konseyi ve Koçak Gold un ortak projesi olan 22 Allu re Koçak Koleksiyonu nun modern tasarimlariyla kadinlar hayatin her alaninda göz kamastiracaklar. Koçak Gold un yepyeni koleksiyonu 22 Allu re Koçak dügünde alinan takilarin
Devamını Oku >> 0 yorum

Atasay Pirlanta Kolye Modelleri

Atasay Pirlanta Kolye Modelleri  
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 iphone 4 kılıf modelleri


İphone 4 kullanıcıları için tasarlanan birbirinden şık kılıf örneklerine bayılacaksınız. Cihazın hiç bir özelliğini engellemeden ve ilk günkü gibi yeni kalmasını sağlayan kılıflar, aynı zamanda şıklığı ile ayrıca hoşda olsa ekstradan güzel bir görünüm sağlıyor. Çok ilginç kılıfların da olduğu modellere bakınca sizler de hayran kalacaksınız.

İphone 4 ve iphone 4S modelleri aynı ölçüde olduğundan bu sebeple kılıflar her iki cihaza da uygun geliyor. Hangi cihaza sahip olursanız olun, bu şahane kılıflara sahip olabilirsiniz. Özellikle iphone şıklığına yakışacak harika modeller tasarlandı. Modellere bakınca sizler de anlayacaksınız. Bayanlar için çok şık kılıf tasarımları mevcut. Erkekler için de yine çok şık ve daha ağır kılıf modellerini göreceksiniz. İphone 4 cihazına sahipseniz, onu özenle saklamak ve çizilmesini engellemek için kılıf arayışı içine girerseniz kuşkusuz. Hem cihazı korumak hem de şık bir görünüm sağlamak isyenler bu kılıflardan yararlanabilirler. İphone 4 için tasarlanan kılıflar yoğun ilgi görüyor.

Sevgili ziyaretçilerimiz; İphone 4 kullanıyorsanız veya sevdiklerinize kılıf hediye etmek isterseniz sizler için 2012 iphone 4 kılıf modellerini araştırdık ve birbirinden şık modeller belirledik. Sizler de bu modelleri bütün cep telefonu mağazalarında bulabilirsiniz. İşte modeller..
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 yeni örgü bebek battaniye modelleri



Merhaba değerli anneler ve anne adayları:) Bebekleriniz üşümesin her zaman onları sıcak tutacak bir battaniyeye ihtiyaç duyarsınız? Peki battaniyeyi kendiniz örmek istemez misiniz? Hem bebeğiniz için bir anı olur hem de onun hoşuna gidecek renkli iplerle örülmüş bir battaniye hazırlamış olursunuz. Birbirinden farklı örgü bebek battaniye modelleri.

Örgü bilen bayanlar için hazırladığımız bu bebek battaniye modelleri bebeklerinizi soğuk kış aylarında sıcacık saracak. Tığla örülen battaniye modelleri hem sizler için bir meşkale olacak hem de bir ihtiyacı gidermiş olacaksınız. 2012 yılı örgü bebek battaniye modelleri sizlerin de çok hoşuna gidecek. Dilerseniz motif motif yapıp birleştirin, dilerseniz de düz gidin. Sizler için Battaniye örneklerini paylaştık. Bu modellerden yararlanarak bebeklerinize en şirin battaniyeleri siz örebilirsiniz. Şişle de örülebilen modellere tığla sonradan süs amaçlı figürler işleyebilirsiniz. Burada sizlerin de yaratıcılı ön plana çıkıyor İstediğinizi ekleyebilirsiniz.

Minikleriniz için örgü battaniye modeli arıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizlere 2012 yılının en yeni örneklerini ekledim. Modellere bayıldığımı söyleyebilirim. Yapanların ellerine sağlık! Gerçekten çok yaratıcı ellereden çıkmış. Umarım sizler de beğenirsiniz. İşte 2012 örgü bebek battaniye modelleri…
Devamını Oku >> 0 yorum

Dekoratif Örgüler, Süs,Aksesuar



Devamını Oku >> 0 yorum

2012 El İşi Atki Modelleri


Devamını Oku >> 0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri