Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

TÜYLERİ YOK EDEN BİTKİSEL ÇÖZÜM 2012

T%C3%9CYLER%C4%B0+YOK+EDEN+B%C4%B0TK%C4%B0SEL+%C3%87%C3%96Z%C3%9CM TÜYLERİ YOK EDEN BİTKİSEL ÇÖZÜM




















İstenmeyen tüyler, kadınların kabusudur adeta. bu tüylerden kurtulmak için de oldukça acılı yöntemlere başvurulur. Lazer epilasyon oldukça maliyetli bir yöntemdir. ağda veya epilasyon ise, son derece acı verici ve uzun zaman alan işlemlerdir. Eğer sizlerde, istenmeyen tüyleden kolaylıkla kurtulmak ve bunun için de, doğal yöntem kullanmak isterseniz, bu tarifimiz, tam size göre…
Gerekli Malzemeler;
* 5 yemek kaşığı limon suyu,
* 2 tatlı kaşığı tuz,
Hazırlanışı ve Kullanım şekli : Tüylerinizi ağda, epilatör ya da cımbızla kökünden alın.
Limon suyu ve tuzu cam bir kâsede karıştırın. Epilasyon yaptığınız bölgeye karışımı sürün.
Tüy köklerine ulaşmasını sağlamak için masaj yaparak yedirin. 1 saat bekleyip ılık suyla durulayın. Limon tuz karışımını epilasyon yaptıktan sonraki 3 gün boyunca sürmelisiniz.Tüy azaltma yönteminden sonuç almak için; tüylerinizi kökünden alan yöntemleri tercih etmelisiniz. Düzenli kullanım sonucunda tüyleriniz daha geç ve ince çıkacaktır.
Devamını Oku >> 0 yorum

suna dumankaya cilt vücut çatlak tedavisi

suna dumankaya cilt, vücut çatlak tedavisi

Suna Dumankaya çatlak bakımıyla ilgili çözüm önerileri sunuyor. Vücutta oluşan çatlaklar bayanların büyük sorunlarından biri. Özellikle hamilelik döneminde alınan düzensiz kilolardan kaynaklı oluşan çatlaklar, düzensiz beslenme, fast food tüketimi ve hızlı kilo alıp vermeden kaynaklıda oluşabilir.

Suna Dumankaya çatlak tedavisi için bakım kremi tarifi veriyor. Evde kolayca ve bitkisel olarak hazırlanan kremi uygulamadan önce çatlak bölge keselenmelidir. Çünkü temiz cilt kremde kullanılan yağları daha kolay emmilimine neden oluyor.

20 gr badem yağı, aynı ölçülerde kakao yağı, kayısı yağı ve gliserin. Bunların yanında 10 ar gr çörekotu yağı, kantaron yağı, zeytinyağı ve keten yağını karıştırın. Bütün yağları karıştırıp çatlakların üzerine sürün. Bu işlemi her gün tekrarlayarak çatlak oluşumu durdurmuş ve çatlakların azalmasını sağlamış oluyorsunuz.

Suna Dumankaya çatlaklar için elma yağı ve badem yağının iyi geldiğini söylüyor. Elma yağı ve badem yağını karıştırıp her gün cildinize sürün.

Doğum sonrası çatlakları önlemek için 1 ayvanın çekirdeklerini bir kabın içine koyun ve üzerine 1 ölçü kadar kaynar su ekleyin ve sabaha kadar bekletin. Sabah suyu süzün ve içine hindistan cevizi suyu ekleyerek karıştırın. Karışımı cam kavanozda saklayabilirsiniz. Bu karışımı her gün düzenli olarak çatlak bölgeye uygulayın. Masaj yaparak uygulama daha kolay çözüm almanıza neden olacaktır. Karışımla doğum sonrası oluşan çatlaklar toparlanmaya başlayacaktır.

Suna Dumankaya çatlaklar için banyo yaparken zeytinyağlı sabun kullanmanızı öneriyor. Ayrıca 10 damla kayısı yağının içine bir adet E vitamini ampülünü kırın ve karıştırın. Bu karışımı çatlaklar için nemlendirici olarak kullanmanızın faydalı olacağını belirtiyor.

Dudak çatlakları içinse uzmanımız bol miktarda havuç, portakal ve limon tüketmenizi öneriyor. Bunların dışında demlenerek kullandığınız adaçayı ve ceviz yaprağıyla kompres yapın. Ayrıca dudaklarınıza bal sürüp 15 dakika bekletebilirsiniz. Bu yöntemle dudak çatlaklarınızı önlemiş olacak ve tedavi etmiş olacaksınız.

Devamını Oku >> 0 yorum

Siyah Elbise Modası Siyah Elbise Modelleri 2012

Siyah Elbise Modelleri
Siyah Elbise Modelleri 2012

Sevgili Bayanlar Biraz kiloya sahip kadınların genelde markasına ve modeline bakmadan önce seçtiği renk siyahtır öyle değilmi?Siyah kusurları örtmekle kalmaz, aynı zamanda güzel teninizi ve saçınızla birlikte takılarınızıben buradayım dermişçesine ortaya çıkartır. Siyah sevenlere şimdi ne kadar siyah elbise varsa topluyor ve beğenilerine sunuyoruz.İşte karşınızda 2012 yılına özel siyah elbise modelleri

forumdasnetsiyahelbisel Siyah Elbise Modası Siyah Elbise Modelleri 2012
forumdasnetsiyahelbisel Siyah Elbise Modası Siyah Elbise Modelleri 2012
forumdasnetsiyahelbisel Siyah Elbise Modası Siyah Elbise Modelleri 2012
forumdasnetsiyahelbisel Siyah Elbise Modası Siyah Elbise Modelleri 2012
forumdasnetsiyahelbisel Siyah Elbise Modası Siyah Elbise Modelleri 2012
forumdasnetsiyahelbisel Siyah Elbise Modası Siyah Elbise Modelleri 2012
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 İlkbahar-Yaz İç Giyim Modelleri


Sizler için yepyeni abiye modellerini bir araya getirdik.Hepsi birbirinden şık ve güzel. Abiyeye ihtiyacı olanlara umarım yardımcı oluruz.
Devamını Oku >> 0 yorum

Gucci 2012-2013 Sonbahar-Kış


Ünlü markalar 2012 İlkbahar-yaz koleksiyonlarını tanırtırken bazılarıda 2012-2013 sonbahar-kış koleksiyonlarını bile görücüye çıkarttı. Bunlardan biri de Gucci.Gucci 2012-2013 sonbahar-kış koleksiyonunda ağırlıklı olarak siyah ve tonları, bordo,desenli siyahlar,yeşil ve tonlarını kullanmış. Kadifeler,tüller,desenli siyahlar,kuş tüyü,kürkler,deriler ve bir çok ayrıntı bizi karşılıyor koleksiyonda.Maxi elbiseler fırfırla hareketlendirilmiş ve muhteşem bi şıklık kazandırılmış.Pelerinler de oldukça önem kazandırmış koleksiyonu.Önümüzde ki kış her yerde bu pelerinlerden görmek mümkün.Uzun etekler,dizde etekler,salaş pantolonlar,transparan elbiseler… Oldukça karma ama asil bi koleksiyon olmuş.
Devamını Oku >> 0 yorum

Migren ve Baş Ağrısı İçin Şifalı Bitkiler

Malzemeler:

  • 900gr zeytinyağı,
  • 250gr havacivaotu,
  • 50gr tarçın,
  • 50gr kimyon.

Hazırlanışı:

Tüm malzemeler 3 saat kaynatılır,süzülür ve elde edilen karışım ağrıyan yerlere sürülerek masaj yapılır.

Malzemeler:

  • 1 tatlı defne yaprağı,
  • 1 tatlı kaşığı oğulotu,
  • 1 tatlı kaşığı fesleğen

Hazırlanışı:
2 su bardağı kaynar su içerisine malzemeler 15 dakika demlenir. Günde 2-3 bardak içilebilir.

Baş ağrısı ve migrene iyi gelen bitkiler


Badem :

Baş ağrısını hafifletir.Koklanarak kullanılmalıdır. Koklanırsa baş ağrısını keser.

Melisa yaprakları:

Çay olarak içilmesi faydalı olur. Baş dönmesi ve kulak çınlaması gibi şikayetleri keser. Baş ağrısı ve migrende de faydalıdır.

Devamını Oku >> 0 yorum

Cilt sıklaştıtıcı Yumurta Akı Maskesi

Sizlere çok basit evde hemen yapa bileceğiniz bir maske tarifi veriyoruz. Bu maskeyi sürekli kullandığınız takdirde yüzünüze gerginlik verir ve sıkılaştırır. Bu maskeyi haftada iki kez tekrarlamanız daha uygun olur. Şimdi gelelim tarifine

Yapılışı: 1 yumurta akını iyice çırparak yüzünüze fırca veya parmağınız ile uygulayın. kuruduktan sonra 15 20 dakika kadar yüzünüzde beklettikten sonra, ılık su ile yüzünüzü yıkayın.

Yüzünüzün ne kadar gerildiğini sizde fark edeceksiniz.
Devamını Oku >> 0 yorum

kız çocuklara yazlık elbiseler güzel örgüler











Devamını Oku >> 0 yorum

şirin bebek örgü elbiseler takımlar



Devamını Oku >> 0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri