Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Hakan Akkaya 2012 Abiye Tasarımları

forumdashakkanakkayares Hakan Akkaya 2012 Abiye Tasarımları

Hakan Akkaya Abiye elbise modelleri
Hakan Akkaya Abiye Tasarımları
Yeşilçam Ödül Töreni de Özge Özpirincçi’nin giydiği abiye elbise Hakan Akkaya’nın tasarımı..
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 modası, 2012 Pronovias 2012 Gelinlik Modelleri modası


pandazh 2012 modası, 2012 Pronovias 2012 Gelinlik Modelleri modası
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 Şal örnekleri ve yapılışları derya baykal tığ işi şal örnekleri ve yapılışları


şal örnekleri
en güzel şal örnekleri ve yapılışları

img00525 2012 Şal örnekleri ve yapılışları derya baykal tığ işi şal örnekleri ve yapılışları
Devamını Oku >> 0 yorum

Bayan Gecelik Modelleri



Geçmiş yılların en çok satan ve en çekici bayan gecelik modeli seçilen bu kırmızı ipek gecelik modeli belden kuşaklı diz üzeri mini etekli ve askılı göğüs dekolteli bu gecelik modeline hiç bir bayanın hayır diyemeyeceğini tahmin ediyoruz.
Devamını Oku >> 0 yorum

2012-2013 Son Moda Bayan Atkı Modelleri


Bu 2011 sonbahar kış sezonunun kışlık kıyafetlerinden bayan Atkı Modelleri gelecek bir kaç yıla daha damgasını vurup uzun yıllar kullanılabilecek bayan atkı modellerinden en çok rağbet gören ve hemen hemen her bayanda görebileceğimiz bu atkı modelleri bir çok giyim firması değişik modellerde bayan Atkı Modelleri imal etmektedir fakat her geçen gün değişik yeni bir modeli piyasaya çıkmaktadır. Modayı çok yakından takip eden genç bayanlar tüm kıyafetlerde olduğu gibi kışlık kıyafetlerden bayan Atkı Modellerini de hiç ihmal etmiyorlar diyebiliriz. Kış mevsiminin en gözde kıyafetlerinden Bayan Atkı Modelleri genellikle bayanların istek ve arzusuna göre eldiven bere ve atkı üçlüsü olarak takım halinde bayanların beğenisine sunulmaktadır. Bu takım halinde imal edilen atkı bere eldiven modelleri bayanların güzelliğine ayrı bir güzellik katmaktadır. Değerli genç kızlar genç bayanlar soğuk havalarda boğazınızı yüzünüzü ve kulaklarınızı korumanın en iyi ve mantıklı tarafı sürekli yanınızda atkılarınızı bulundurmanızdır. Bayan atkıları fabrika imalatı olduğu kadar el örgü işleme olarak da piyasaya sürülmektedir. Bayan atkıları genellikle açık renklerden oluşmaktadır özellikle kırmızı pembe ve beyaz bayan atkıları daha çok bayanlar tarafından tercih edilmektedir.Değerli genç kızlar genç bayanlar bu yılın ve gelecek yılların en popüler en çok tercih edilen bayan atkılarını sizlere tanıtmaya çalıştık umarız beğenirsiniz.

Devamını Oku >> 0 yorum

Derya baykal örgü modelleri

Ekranların sempatik ve güler yüzlü sunucusu Derya Baykal ekranlarda çeşitli örgü modelleri yayınlayarak örgüye yeni başlayan hanımlarımıza oldukça yararlı ve pratik bilgiler veriyor. Bu yazımızda Derya Baykal ‘a ait örgü modellerine yer vermek istedik.

Devamını Oku >> 0 yorum

Dantel perde modelleri

Büyüklüğü nedeniyle örmesi biraz zahmetli olsada; dantel perdeler camlarımızda oldukça gösterişli ve otantik duruyor. Sizde dantel perde örmeye niyetlendiyseniz sizler için bir kaç modeli bir araya getirdik.

Devamını Oku >> 0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri