Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

2012 çocuk bornoz takımı modelleri




Sevgili anneler; çocuklarınız için şahane bornoz takımları üretildi. Her markanın kendi bünyesinde bulundurduğu bornoz takımları çocuklarınızın da çok hoşuna gidecek. Çok şirin ve bir o kadarda güzel görünen bu modeller çocuklarımıza banyo yapmayı da sevdirecek. Değerli anneler bornoz almadan önce bu modellere göz atın derim.

Çocuklarınıza yönelik üretilen bornoz takımı modelleri bütün ev tekstili mağazalarında mevcut! Siz hangi markayı isterseniz oradan bu modelleri bulabilirsiniz. 2012 yılı için üretilen çocuk bornoz takımları onların hoşuna gidecek desenlerle tasarlandı. Tuttuğu takımların da baskısı bornozlar da mevcut. Dilediğinizi satın alabilirsiniz. Minikler de bu bornoz takımları ile banyo yapmayı sevecek. Yumuşak dokusu ile çocuklarınızı saracak olan bu bornoz takımları aynı zamanda su emici özelliği ile de çocuğunuza rahatlık hissi verecek. Bornozu havlusu ve terliği ile tam takım olan modelller arasında birçok renk seçeneği de mevcut. Dilediğiniz renk ve modeli seçebilirsiniz.

Değerli ziyaretçilerimiz. Ünlü havlu markalarının 2012 yılı için üretmiş olduğu çocuk bornoz takımı modellerini sizler için siteye ekledik. En yeni modeller arasından bir seçim yapabilir ve en yakın ilgili mağazalardan satın alabilirsiniz. işte 2012 çocuk bornoz takımı modelleri… İyi alışverişler.
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 farklı mutfak önlüğü modelleri





Mutfakta çok zaman harcayan bayanlar için birbirinden ilginç mutfak önlükleri tasarlandı. Eski mutfak önlükleri yerine şimdi çok eğlenceli önlükler üretildi. Mutfakta zaman geçirem bayanlar hiç sıkılmadan ve severek vakit geçireceksiniz. Değişim artık herşeye uğradığı gibi, mutfak önlüklerine de yansımış.

Farklı desenlerle üretilen mutfak önlükleri sizlerin de çok ilgisini çekecek. Gerek kendiniz için gerek sevdiğiniz birine hediye edebilirsiniz. Baskıların da ilginçliğinden söz etmek istiyorum. Öncelikle kadın figürlü mutfak önlüğünden bahsetmek istiyorum. Tasarımcılar yaratıcılıklarının sınırını zorlayarak beyler için kadın figürlü mutfak önlüğü tasarlamış. Erkek arkadaşınız veya eşiniz için ilginç bir hediye olabilir Diğer modeller de ise yiyecek desenli baskıları görüyoruz. Bu da sizi daha da iştahlandıracak önlüklerden biri. Bir de kendinize güveniyor iyi bir ahçıyım diyorsanız, ahçı baskılı mutfak önlüğü de sizler için iyi bir seçim olabilir veya bir yakınınız için

Sevgili hanımlar; mutfaktaki geçirdiğiniz zamanı eğlenceli hale getirmek ister misiniz? O zaman bu önlüklere göz atmalısınız. İş şevkini arttıracak ve sizlere ilham verecek olan bu ilginç mutfak önlüklerine bayılacaksınız. Şimdi modellere bir göz atalım. İşte 2012 farklı mutfak önlüğü modelleri…
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 yeni sezon kanaviçe havlu kenarı örnekleri



Kanaviçe çok eski bir el sanatıdır. İlk örneklerine Orta Asya türklerinde rastlanır. Geleneksel bir kültürü yansıttığından günümüzde hala kullanılmaktadır. Her genç kız çeyizinin büyük bir bölümünü kanaviçeden oluşturmuştur. Eskiden günümüze kadar gelen kanaviçe bayanların göz bebeği olmaya devam ediyor.

Kanaviçe türk kadınlarının en çok tercih ettiği el sanatından biridir. Farklı desenlerle ve motiflerle işlenen kanaviçe, usta ellerden havlu kenarlarına kadar gelmiş. Kanaviçe genç kızların çeyizinde olması gereken bir işlemedir. Kültürümüzü devam ettirmek açısından da önemli bir etken. Çiçek motifleri ile maharetli ellerinizden geçecek olan bu örnekler, sizlerin ustalığına kalıyor. Her nekadar herşeyin hazırı çıksa da, Türkiye geleneklerine bağlı bir ülke olduğundan eski kültürümüzü hala yansıtabiliyoruz. Hem de en iyi şekilde. Sizler için en özel kanaviçe havlu kenarı örneklerini detayıyla ekledim. Buradaki modellere bakarak sizler de kendi kültürünüzü yansıtabilirsiniz..

Sevgili hanımlar; çeyiz için kanaviçe havlu kenarı modelleri arıyorsanız, sizlere en yeni ve en özel kanaviçe örneklerini hazırladım. Sizler de el becerinize güveniyor ve en iyi şekilde uygularım diyorsanız buyurun görelim İşte 2012 kanaviçe havlu kenarı modelleri.. Şimdiden ellerinize sağlık..
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 yeni bebek örgü çorap modelleri




Merhaba hanımmlar… Minik ayaklar için birbirinden şirin örgü çorap modellerine bakınca sizler de bebeğiniz için hemen birtane örmek isteyeceksiniz. Çünkü modeller bir harika! Bir o kadar da sevimli. Sevgili anneler ve anne adayları sizler bu şirin örgü çoraplardan bebeğinize örmek isterseniz modeller arasında seçim yapabilirsiniz.

Soğuk kış aylarında bebekleriniz üşümesin diye onlara çorap örmek isteyebilir ve model konusunda kararsız kalabilirsiniz. Biz sizleri bu sıkıntıdan kurtarmak için 2012 yılı yeni model bebek örgü çorap modellerini araştırdık ve birbirinden şirin modellerle karşılaştık. Ben modellere bayıldım. Sizlerin de beğeneceğini düşünüyorum. Minik ayakları üşümesin ve onları sıcacık tutacak aynı zamanda sizlerin ellerinden çıkacak olan bir çift çorap hem sizi hem de onu memnun edecek. Bebeğiniz için kendiniz birşeyler yapmak isterseniz sizlere örgü çorap modellerini öneriyorum.

Hem erkek hem de kız bebeği olan anneler için hazırlamış olduğumuz örgü bebek çorap modelleri hem çok şirin hem de bebeklerinizi sıcacık tutacak. Değerli anneler, sizler de minikleriniz için bu modellerden yararlanabilirsiniz. İşte sizler için derlediğimiz bazı bebek örgü çorap modelleri…
Devamını Oku >> 0 yorum

2012-2013 dantelli sütyen modelleri









Merhabalar… Kadınların tercih ettiği dantelli sütyen modelleri şahane! Hem çok kullanışlı hem de farklı dantel modelleri ile siz bayanlara alternatif sunuyor. Her renkte bulabileceğiniz çeşitli markaların üretmiş olduğu sütyen modelleri 2012 yılı için özel olarak tasarlandı. Sizler de bu yeni çıkan sutyen modellerine bayılacaksınız…

Bayanların seçim yapmakta zorlandığı ürünler arasında sütyen geliyor. Çünkü hem uygun bir beden bulma konusunda kararsız kalırlar, hem de model konusunda. Kumaş da önemlidir. Bazı bayanlar saten tercih ederken bazıları da dantelli seçebiliyor. Tabi her ikisini seçen de var. Bunun yanı sıra kullanışlı olması da çok önemli. Sütyen rahatsız edici olduğu zaman bayanların bütün günü onu düzeltmekle ve çekiştirmekle geçiyor. Bu da hoş bir görüntü olmuyor. Bu nedenle seçim yaparken kaliteli ürün alma konusunda özen gösterin. Dantelli sütyen almak isterseniz ünlü iç çamaşır markalarını tercih edebilirsiniz. Böylelikle aldığınız ürünü gönül rahatlığı ve içinize sine sine giyebilirsiniz…

Değerli ziyaretçilerimiz; Sizlere bu sezon üretilen ve çok yeni olan 2012 sütyen modellerini araştırdım ve siteye ekledim. Modeller bir harika! Tabi onları taşıyanlar da Sizler de bu ürünlere sahip olmak isterseniz en yakın iç giyim mağazalarına gidebilirsiniz. İşte 2012 dantelli sütyen modelleri..
Devamını Oku >> 0 yorum

şık örgü etol modelleri




Merhaba hanımlar… Şık örgü etol modellerini siz modayı yakından takip eden hanımlar için bir araya getirdik. Örgü yapmayı seven hanımlar bu yeni modellere bayılacaksınız. Birbirinden şık yeni modelleri sizlere sunuyoruz. Örgü yapmak aslında bir bakıma terapi gibi oluyor. Elişi yapan hanımlar ne demek istediğimi daha iyi anlayacaklardır.

Kimi hanımlar, örgüyü hobi olarak da yapıyorlar ve çok da iyi yapıyorlar. Çünkü öylesine harika tasarımlar, modeller yapıyorlar ki hayran kalmamak mümkün değil. Bunları tamda anlatan örgü etol modellerini bir araya getirdiğimiz karelerde göreceksiniz. Özellikle bazı modellere bayıldım! Bir bluz, badi, şık bir elbise ile harika kombin yapabilirsiniz.

Şık örgü etol modellerinden oluşan paylaşımımızdan fikir edine bilir ve sizlerde harika tasarımlar yapabilirsiniz. Her şey sizlerin zevkine ve maharetli ellerinize kalmış. Etol modellerinde bulunan renkler ve yapılan örgü modellerinin her çeşidini uygulaya bilirsiniz. Sevgili konuklarımız birbirinden farklı şık örgü etol modellerini sizlerin beğenisine sunuyoruz…
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 yeni kasnak nakışı modelleri




Sevgili hanımlar bayanlar, kasnaklarınızı hazırlayın. Sizler için şahane kasnak nakışı örnekleri hazrılarıdım. Bu modellere bayılacaksınız. Çiçekli motiflerle işlenen kasnak nakışları şimdilerde yeniden gündemde. Genç kızların da çeyizlerini süsleyecek olan kasnak nakışları bayanların hünerli ve marifetli ellerinden geçiyor.

Kasnak, yuvarlak çembere gerilen kumaşlarla yapılan bir işleme çeşitidir. Çoğu bayan bunu bilir. Bilmeyenler de öğrenmiş olsun diye belirtmek istedim. Eskiden sıkça yapılan bu el işi şimdilerde yeniden gündeme geldi. Artık eskilerin yeniden moda olduğu zamandayız. Bu durumda kasnaklarınızı hazırlayın ve modellere bakarak sizler de yaratıcılıklarızı kullanıp hünerlerinizi gösterin. Hem evinizde kullanacağınız yastık yüzleri için hem yatak örtüsü için, birçok modellere örnek olarak işleyebilirsiniz. Aynı zamanda genç kızlarınız varsa onlara çeyiz olarak da işleyebilirsiniz. Kasnak işi zor bir işeleme değildir. Üzerine çizim yapıyor sonra da modelin üzerinden aynen geçiyorsunuz..

Kasnak ile ilgili sizlere bilinmeyenleri anlattık. Şimdi yeni modellerle kasnak işleme zamanı sizde. Haydi hanımlar gösterin marifetlerinizi. Çıkarın sandıktan kasnaklarınızı Dilerseniz sizler için hazırlamış olduğum modellere bir göz atalım. İşte 2012 kasnak nakışı modelleri.. Şimdiden kolay gelsin…
Devamını Oku >> 0 yorum

2012-2013 iğne oyası havlu kenarı örnekleri




Sevgli bayanlar sizler için en güzel havlu kenarı modellerini sitemize eklemeye devam ediyoruz. Umarım beğenirsiniz. Daha önce hiçbir yerde görmediğiniz farklı havlu kenarı örneklerini sizler için biraraya getirdim. Birbirinden şık olan ve bir o kadar da estetik iğne oyası havlu kenarlarını süslüyor. Sizin de havlularınız bu yenilikten faydalansın.

Ev tekstilinde el yüz kurulamak için en ihtiyaç duyduğumuz ve zaruri bir ihtiyaç olan havlularınız için iğne oyası örneklerini hazırladım. İğne oyası zor bir el sanatı olduğundan kendine güvenen ve el becerisinde usta olan bayanlar için birbirinden güzel modelleri derledim. Bunun yanı sıra genç kızların çeyizine yakışacak çok farklı iğne oyası örnekleri de yine sitede mevcut. Bu modelleri yaparken zorlanacağınızı düşünmüyorum. Çünkü resimlerin üzerine tıklayarak, daha büyük bir boyutta görme şansına sahipsiniz. Detaylarını inceleyerek şahane modeller çıkarabilirsiniz. Tabi sizler de kendinin üretebilir ve hayal gücünün sınırlarını zorlayacak modeller çıkarabilirsiniz. Hadi hanımlar komşuları kıskandırma zamanı

Değerli hanımlar; bu yıl iğne oyaları çok revaçta. Özellikle de havlu kenarlarında hanımların tercih ettiği işlemeler arasında ilk sırada geliyor. Biz de sizler için 2012 yılına ait iğne oyası havlu kenarı örneklerini siteye ekledik. Buradan bakarak bir örnek çıkarabilirsiniz. İşte 2012 iğne oyası havlu kenarı modelleri..
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 makyaj masası modelleri




Merhaba sevgili bayanlar… Ev dekorasyonunda bayanların ev eşyalarına büyük özen gösterdiğini biliyoruz. Bu yüzden alınan her şeyin dekoratif ve şık bir görünüme sahip olmasını isterler. Makyaj masası seçiminde de aynı titizliği göstermeye devam ederler. Çünkü karşısında makyaj yapıp kendilerini rahat hissetmeleri buna bağlı.

Değerli hanımlar 2012 makyaj masası modelleri sizler için özel olarak tasarlandı. Ev dekorasyonuna özen gösteren bayanların tercihi olan dekoratif makyaj masaları aynı zamanda evdeki diğer eşyalarla da uyum sağlamalı. Eski makyaj masaları çok hantaldı ve evlerde büyük yer kaplıyordu. Fakat günümüzde artık küçük mobilyalar üretilmekte. Evde az yer işgal eden fakat büyük bir görsellik sunan makyaj masası modelleri siz hanımların da çok hoşuna gidecek. Evdeki diğer mobilyalarınızla uyumlu olsun diyorsanız eğer, cam ve metalik olan masaları tercih edebilirsiniz. Böylelikle bütün ev eşyalarınızla uyumlu olacaktır. 2012 dekoratif makyaj masası modelleri tüm mobilya mağazalarında sahiplerini bekliyor.

Ev dekorasyonunda herşeyin mükemmel olmasını isteyen hanımlar, evde en küçük detayın bile şık ve dekoratif olmasını ister. Bu sebeple eşya seçimini çoğunlukla bayanlar yapar. Makyaj yapmayı seven bir toplum olduğumuzdan makyaj masaların da önemi büyüktür. Bu nedenle sizlere en özel ve en şık modelleri paylaştık. İşte modeller…
Devamını Oku >> 0 yorum

Kisa Pembe Güllü Abiye Modeli

Kisa Pembe Güllü Abiye Modeli
Devamını Oku >> 0 yorum

Katmerli Kisa Dekolte Abiye Elbise Modeli

Katmerli Kisa Dekolte Abiye Elbise Modeli
Devamını Oku >> 0 yorum

Uzun Siyah Üç Etekli Sahane Abiye Modeli

Uzun Siyah Üç Etekli Sahane Abiye Modeli
Devamını Oku >> 0 yorum

Pirinç örgü kapsonlu bebek hirka modeli

Pirinç örgü kapsonlu bebek hirka modeli
Devamını Oku >> 0 yorum

Kirmizi Renkte Aski Sapli Çanta Modeli Yapilisi

Yapilisi:6 zincir çekilir ve kapatilir. Ilk siraya çift batilir ve 5 sira artirma yapmadan örülür. Sonraki sirada 5 ilmekde bir çift batilir. 2 sirada bir 5 ilmek arayla çift batarak örülür. 25 cm de bitirilir ve kesilir. Örülen parçadan bir tane daha ayni sekilde yapilir. Iç içe geçirilerek dikilir. Çantanin alt kismina ponponlu kenarlik dikilir.
Devamını Oku >> 0 yorum

Örgü Gri Renkte Çanta Modeli (Anlatimli)

Ölçüler: 35 cm. x 24 cm. Malzemeler:ANCHOR Ida El Örgü Ipligi (%80 Akrilik,%20 Yün) Yaklasik 100 gr. U 6081 Degrade 5.5 numara 1 çift örgü sisi Yaklasik 17 cm. çapinda 2 adet yuvarlak deri çanta sapi Yaklasik 50 cm. astarlik kumas Kullanilan Örgüler : 1/1 lastik endash Düz örgü endash Ters örgü Ölçü : 20 ilmek endash 23 sira 10 cm* esittir. UYGULAMA : Ön çanta agzindan baslanarak bütün örülecek.
Devamını Oku >> 0 yorum

Gelin Sali Yapilisi ,Gelin Sal Modeli Resmi

Ilk basta sakalli ip kullanarak 130 ilmek yapiyoruz. 38 beden biri için 30 ilmek idealdir.Daha fazla bedenler için artirmak mümkündür ama fazla artirdiginiz zaman omuzlardan düsecektir. 46 beden için 140 ilmek mesela uygundur. 130 ilmegi 14 sira arkali önlü ise 28 sira, ön yüzü düz arka yüzü ise harosa olacak sekilde yapiyoruz. Daha sonra ise sakkalli ipten sonra kurdele iple örmeye geçiyoruz.
Devamını Oku >> 0 yorum

Tig isi çiçek motifli bayan fileli hirka modeli

Tig isi çiçek motifli bayan fileli hirka modeli
Devamını Oku >> 0 yorum

Tüylü ipten açik mavi iki dügmeli bolero

Tüylü ipten açik mavi iki dügmeli bolero
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 dekoratif askı modelleri






Dekoratif deyince akla modern eşyalar ve şık aksesuarlar geliyor. Peki dekoratiflin bir sınırı var mıdır? Askıları görünce olmayacağına karar verdim. Ev ve iş yerlerinde dekoratif eşyalar üretmekte olan tasarımcılar yaratıcılıklarını hayli geliştirmiş. Çünkü 2012 için üretilen dekoratif askı modelleri bunu kanıtlıyor.

Sevgili bayanlar; sizler için şimdi de dekoratif askı modellerini hazırladım. Ben modelleri görünce çok şaşırdım. Çünkü bi askı en fazla ne kadar şık ve dekoratif olabilir diye düşünüyordum ki yanıldığımı anladım. Çünkü modeller bir harika! Askı deyip geçmeyin. Evlerde bizim büyük bir yardımcımızdır. Aynı zamanda zaruri bir ihtiyaçtır. Bu nedenle dekoratif olması da çok önemlidir. Çok farklı askı modelleri ile karşılaştım. İnsan figürlü askılar, süslü klasik askılar ve daha birçok askı modelleri ile evlerinize gelmeye hazır. Sizler de modellere baktıktan sonra benimle aynı fikirde olacağınızdan eminim. Hatta hemen dekoratif askı arayışına bile girebilirsiniz. Bence yerinde bir karar olur

Değerli ziyaretçilerimiz; sizlere hergün farklı modellerle merhaba diyorum. Bugün de yine çok farklı bulduğum dekoratif askı modellerini hazırladım. Şahane bir görsel şölen sunan askılar, sizin de beğenisini toplayacak. Dilerseniz şimdi modellere bir göz atalım. İşte 2012 dekoratif askı modelleri…

2012 dekoratif askı modelleri
Devamını Oku >> 0 yorum

Yandan baglamali yakasi firfirli bayan hirkasi

Yandan baglamali yakasi firfirli bayan hirkasi
Devamını Oku >> 0 yorum

Yazlik seksi bayan tig isi bluz modeli

Yazlik seksi bayan tig isi bluz modeli
Devamını Oku >> 0 yorum

El örgü bayan sapka modeli

El örgü bayan sapka modeli
Devamını Oku >> 0 yorum

Süslü el örgü bebek patik örnekleri

Süslü el örgü bebek patik örnekleri
Devamını Oku >> 0 yorum

Ahsap sapli örgüden sik bayan çanta modeli

Ahsap sapli örgüden sik bayan çanta modeli
Devamını Oku >> 0 yorum

Örgü Yesil Seksi Tanga Örnegi

Örgü Yesil Seksi Tanga Örnegi
Devamını Oku >> 0 yorum

Firfirli Çocuk Etekleri

Firfirli Çocuk Etekleri
Devamını Oku >> 0 yorum

Küçük Hanimlara Örgü Elbise

Küçük Hanimlara Örgü Elbise    
Devamını Oku >> 0 yorum

Anlatimli Fiyonklu Bebek Yelegi

Ön için 35 ilmek baslaniyorDaha sonra 7 sira harosa örülüyor Sonra 7 ilmek harosa 7 ilmek düz örülüyor 7 ilmek harosayi ördükten sonra ipi öne geçirip 7 düz ilmegi örmeden sise geçiriyorsunuzTekrar 7 ilmek harosa ,7 ilmek düzü sise örmeden geçiriyorsunuzBöylece düzlerin önünde iplikler olusuyor Bu sekilde 7 sira devam ediyorsunuz Sonra düzlerin üstüne harosa harosanin üstüne düz gelecek sekilde
Devamını Oku >> 0 yorum

Turuncu Bebek Yelegi ve Yapilisi

Yakadan baslayip kol altina gelinceye kadar arttirin sonra kollari kesip bedenden örmeye devam edin 78 ilmekle baslayin deseni yapmaya kollari kestikten sonraki sirada baslayin deseni yapmak için; 6 harosa 10 düz + 1 ajur + 2 düz + 1 ajur + 6 düz + 1 ajur + 2 düz + 1 ajur + 26 düz + 1 ajur + 2 düz + 1ajur + 6 düz + 1 ajur + 2 düz + 1 ajur + 10 düz + 6 harosa örün ajurlardan arttirarak devam
Devamını Oku >> 0 yorum

Bebekler için tulum modelleri

Bebekler için tulum modelleri
Devamını Oku >> 0 yorum

yeni bebek yastığı modelleri 2012-2013




Merhaba sevgili anneler; bebeğiniz için çok şirin yastık modelleri üretildi. Onlar rahat uyusun diye yumuşacık yastık modellerini sizler için hazırladık. Aynı zamanda eğlenceli baskılarla hareket katılan yastıklar, siz değerli anneler için satışa sunuluyor. Sizler de bebekleriniz bu yastıklarda uyusun istemez misiniz?

Her anne bebeğini gözünden sakınır ona gözü gibi bakar. Birşey olmaması için sürekli onun yanında olur ve yanından bir an olsun ayrılmaz. Bebeği için en iyisini düşünen anneler sizler için çok şirin bebek yastığı modellerini araştırdık. Birbirinden şık ve çok eğlenceli yastık modelleri ile karşılaştık. Modellere bayıldım. Siz ve bebeğiniz de bu yastıkları çok seveceksiniz. Onlar keyifli uyusun ve yastıkları ile barışık olsun istiyorsanız bu modellerden sizler de alabilir veya kendiniz de yastık doldurabilirsiniz. Dilerseniz yastıklara çeşitli işlemeler yapabilir onu zenginleştirebilirsiniz. Farklı kumaşlarla ilginç resimler yaratabilir ve onun hayal dünyasına bir katkı da bulunmuş olursunuz.

Değerli anneler; bebekleriniz için hazırlanan bu birbirinden şirin yastık modellerine geçmeden önce sizlere bir hatırlatma da bulunmak istiyorum. Bebek yastıkları ne kadar renkli olursa bebeğinizin de bişeyleri öğrenme olasılığı o kadar artıyor. Şimdi modellere bir göz atalım. İşte 2012 bebek yastığı modelleri…
Devamını Oku >> 0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri