Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

yeni bebek yastığı modelleri 2012-2013




Merhaba sevgili anneler; bebeğiniz için çok şirin yastık modelleri üretildi. Onlar rahat uyusun diye yumuşacık yastık modellerini sizler için hazırladık. Aynı zamanda eğlenceli baskılarla hareket katılan yastıklar, siz değerli anneler için satışa sunuluyor. Sizler de bebekleriniz bu yastıklarda uyusun istemez misiniz?

Her anne bebeğini gözünden sakınır ona gözü gibi bakar. Birşey olmaması için sürekli onun yanında olur ve yanından bir an olsun ayrılmaz. Bebeği için en iyisini düşünen anneler sizler için çok şirin bebek yastığı modellerini araştırdık. Birbirinden şık ve çok eğlenceli yastık modelleri ile karşılaştık. Modellere bayıldım. Siz ve bebeğiniz de bu yastıkları çok seveceksiniz. Onlar keyifli uyusun ve yastıkları ile barışık olsun istiyorsanız bu modellerden sizler de alabilir veya kendiniz de yastık doldurabilirsiniz. Dilerseniz yastıklara çeşitli işlemeler yapabilir onu zenginleştirebilirsiniz. Farklı kumaşlarla ilginç resimler yaratabilir ve onun hayal dünyasına bir katkı da bulunmuş olursunuz.

Değerli anneler; bebekleriniz için hazırlanan bu birbirinden şirin yastık modellerine geçmeden önce sizlere bir hatırlatma da bulunmak istiyorum. Bebek yastıkları ne kadar renkli olursa bebeğinizin de bişeyleri öğrenme olasılığı o kadar artıyor. Şimdi modellere bir göz atalım. İşte 2012 bebek yastığı modelleri…

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri