Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

2012 yeni kasnak nakışı modelleri




Sevgili hanımlar bayanlar, kasnaklarınızı hazırlayın. Sizler için şahane kasnak nakışı örnekleri hazrılarıdım. Bu modellere bayılacaksınız. Çiçekli motiflerle işlenen kasnak nakışları şimdilerde yeniden gündemde. Genç kızların da çeyizlerini süsleyecek olan kasnak nakışları bayanların hünerli ve marifetli ellerinden geçiyor.

Kasnak, yuvarlak çembere gerilen kumaşlarla yapılan bir işleme çeşitidir. Çoğu bayan bunu bilir. Bilmeyenler de öğrenmiş olsun diye belirtmek istedim. Eskiden sıkça yapılan bu el işi şimdilerde yeniden gündeme geldi. Artık eskilerin yeniden moda olduğu zamandayız. Bu durumda kasnaklarınızı hazırlayın ve modellere bakarak sizler de yaratıcılıklarızı kullanıp hünerlerinizi gösterin. Hem evinizde kullanacağınız yastık yüzleri için hem yatak örtüsü için, birçok modellere örnek olarak işleyebilirsiniz. Aynı zamanda genç kızlarınız varsa onlara çeyiz olarak da işleyebilirsiniz. Kasnak işi zor bir işeleme değildir. Üzerine çizim yapıyor sonra da modelin üzerinden aynen geçiyorsunuz..

Kasnak ile ilgili sizlere bilinmeyenleri anlattık. Şimdi yeni modellerle kasnak işleme zamanı sizde. Haydi hanımlar gösterin marifetlerinizi. Çıkarın sandıktan kasnaklarınızı Dilerseniz sizler için hazırlamış olduğum modellere bir göz atalım. İşte 2012 kasnak nakışı modelleri.. Şimdiden kolay gelsin…

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri