Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

2012-2013 iğne oyası havlu kenarı örnekleri




Sevgli bayanlar sizler için en güzel havlu kenarı modellerini sitemize eklemeye devam ediyoruz. Umarım beğenirsiniz. Daha önce hiçbir yerde görmediğiniz farklı havlu kenarı örneklerini sizler için biraraya getirdim. Birbirinden şık olan ve bir o kadar da estetik iğne oyası havlu kenarlarını süslüyor. Sizin de havlularınız bu yenilikten faydalansın.

Ev tekstilinde el yüz kurulamak için en ihtiyaç duyduğumuz ve zaruri bir ihtiyaç olan havlularınız için iğne oyası örneklerini hazırladım. İğne oyası zor bir el sanatı olduğundan kendine güvenen ve el becerisinde usta olan bayanlar için birbirinden güzel modelleri derledim. Bunun yanı sıra genç kızların çeyizine yakışacak çok farklı iğne oyası örnekleri de yine sitede mevcut. Bu modelleri yaparken zorlanacağınızı düşünmüyorum. Çünkü resimlerin üzerine tıklayarak, daha büyük bir boyutta görme şansına sahipsiniz. Detaylarını inceleyerek şahane modeller çıkarabilirsiniz. Tabi sizler de kendinin üretebilir ve hayal gücünün sınırlarını zorlayacak modeller çıkarabilirsiniz. Hadi hanımlar komşuları kıskandırma zamanı

Değerli hanımlar; bu yıl iğne oyaları çok revaçta. Özellikle de havlu kenarlarında hanımların tercih ettiği işlemeler arasında ilk sırada geliyor. Biz de sizler için 2012 yılına ait iğne oyası havlu kenarı örneklerini siteye ekledik. Buradan bakarak bir örnek çıkarabilirsiniz. İşte 2012 iğne oyası havlu kenarı modelleri..

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri