Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

2012 yeni sezon kanaviçe havlu kenarı örnekleri



Kanaviçe çok eski bir el sanatıdır. İlk örneklerine Orta Asya türklerinde rastlanır. Geleneksel bir kültürü yansıttığından günümüzde hala kullanılmaktadır. Her genç kız çeyizinin büyük bir bölümünü kanaviçeden oluşturmuştur. Eskiden günümüze kadar gelen kanaviçe bayanların göz bebeği olmaya devam ediyor.

Kanaviçe türk kadınlarının en çok tercih ettiği el sanatından biridir. Farklı desenlerle ve motiflerle işlenen kanaviçe, usta ellerden havlu kenarlarına kadar gelmiş. Kanaviçe genç kızların çeyizinde olması gereken bir işlemedir. Kültürümüzü devam ettirmek açısından da önemli bir etken. Çiçek motifleri ile maharetli ellerinizden geçecek olan bu örnekler, sizlerin ustalığına kalıyor. Her nekadar herşeyin hazırı çıksa da, Türkiye geleneklerine bağlı bir ülke olduğundan eski kültürümüzü hala yansıtabiliyoruz. Hem de en iyi şekilde. Sizler için en özel kanaviçe havlu kenarı örneklerini detayıyla ekledim. Buradaki modellere bakarak sizler de kendi kültürünüzü yansıtabilirsiniz..

Sevgili hanımlar; çeyiz için kanaviçe havlu kenarı modelleri arıyorsanız, sizlere en yeni ve en özel kanaviçe örneklerini hazırladım. Sizler de el becerinize güveniyor ve en iyi şekilde uygularım diyorsanız buyurun görelim İşte 2012 kanaviçe havlu kenarı modelleri.. Şimdiden ellerinize sağlık..

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri