Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Eski kottan çanta yapımı

  1. Yapım Aşaması
    Eski kottan çanta yapımı

    Eski kottan çanta yapımı

    Eski kottan çanta yapımı

    Eski kottan çanta yapımı

    vee sonuç

    Eski kottan çanta yapımı

    Eski Kotlarınızdan Çanta Yapılışı
    1. Eskimiş paçavra haline gelmiş kotlarınızı değerlendirebileceğinizi biliyor muydunuz? Eskiyen kotlarınızı atmayın, yenisiyle değiştirmiyeceğiz durun. Eskimiş kotlardan işte elin kızı böyle bir çanta yapmış kendine
Devamını Oku >> 0 yorum

yeni altınbaş muhteşem yüzyıl takı modelleri

2012altinbasmuhtesemyuzyiltakimodelleri2
2012altinbasmuhtesemyuzyiltakimodelleri3

Şu sıralar fenomen haline gelen Muhteşem Yüzyıl dizisi ile birlikte birçok ünlü firma da dizide giyilen kıyafetleri ve takıları yeniden tasarlamaya başladı. Muhteşem yüzyıl dizisinde takılan takılardan birçok kişi kuyumculara akın etmeye başladı. Bu sebeple Altınbaş Muhteşem yüzyıl’da kullanılan takılardan üretmeye başladı.

Sevgili hanımlar; sizlerin de bildiği gibi artık eski ve antika şeyler bugünlerde moda hale geldi. Bunlardan biri de dizilerde kullanılan meteryaller şimdilerde birçok bayanın ilgisini çekiyor. Altınbaş da bunu düşünerek yeniden takıları tasarlamaya başladı ve harika takılar üretti. Hepsi otantik havayı sizlere hissettirecek. Dizide gördüğünüz bütün takıları Altınbaş’da bulabilirsiniz. Değişik bir havası olan takılar şimdilerde peynir ekmek gibi satıyor. Türkiye geleneklerine bağlı bir üşke olduğundan eskiler yeniden gündeme geliyor ve tekrar yenilenen yüzü ile karşımıza çıkıyor. Bu da bizim iyi bir toplum olduğumuzun göstergesidir. Bayanlar sizler de takılar için siteye göz atabilirsiniz.

Değerli ziyaretçilerimiz; Muhteşem Yüzyıl dizisindeki takılardan sizler de istiyor fakat nereden alacağınızı bilmiyorsanız biz sizler için araştırdık ve modelleri siteye ekledik. Beğendiğiniz modeli Altınbaş’dan satın alabilirsiniz. İşte 2012 altınbaş muhteşem yüzyıl takı modelleri…

Devamını Oku >> 0 yorum

Lüx Evlen Oda takımı modelleri





Sevgili evlenecek genç kızlarımız çeyizleriniz için hazırlanan harika koleksiyona mutlaka sizlerde görün ve sahip olun istedim. Çeyizlerimizde mutlaka bir oda takımı bulunuyordur. İster dantel olsun ister hazır iş bir oda takımına sahip sinizdir. İşinizi kolaylaştırmak adına hazırlanmış hazır iş Evlen oda takımı modellerini sizlere sunuyor. Hazır iş deyip geçmeyin gerçekten harika görünüyorlar.

Bu özel tasarımlar gerçekten ince detaylarla hazırlanmış. Koleksiyon genel olarak boncuklarla işlenmiş olup ince detaylarla da farklılık katılmış. Öyle ki sarma yapılarak boncuklarla süslenirken ipleri ile de renklendirilmiş görünüyor. Bazı modeller ise kesme adı verdiğimiz oda takımlarından oluşuyor. Organze tül üzerine yapılan işçilikler gerçekten harika görünüyorlar. Takımlar 16 parçadan oluşuyor ve istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz.

Yeni modaya katılma zamanı değerli konuklarımız Evlen markasının hazırlamış olduğu bu çok özel takımları sizler için bir araya getirdik. Çeyizinizde yada evinizde bir yenilik yapmaya ne dersiniz. İşte karşınızda Lüx Evlen Oda takımı modellerini sizlerin beğenisine bırakıyoruz. Paylaştığımız karelerde daha büyük boyutlarda görebilir ve fikir edinebilirsiniz…
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 yeni çocuk gelinlik modelleri






Sevgili anneler, babalar bu yılda çocuklarınız için birbirinden hoş abiye kıyafetler yanı sıra gelinlikler dikkat çekiyor. Minikleri o küçük gelinlikler içinde görmek çok hoşunuza gidecek olsa gerek. Dilerseniz çocuğunuz için aşağıdaki gelinlik modellerine bakarak fikir edinebilir, tercihlerinizi ona göre yapabilirsiniz.

Yaz aylarının gelmesi ile düğünlerde yoğunlaştı.. Akraba olsun, arkadaş olsun düğünlere gitmezseniz olmaz. Bu durumda genelde çocuklar ön planda olur. Onlar için yeni yıla uygun çeşit çeşit gelinlikler tasarlanmış, üretilmiştir. Ayrıca gelinlikleri sadece düğünlerde değil, çocuklarınız okulun yıl sonu balosunda da giyebilir. Bu nedenle gelinlikler çocukların bir bakımada hayalidir. Hep gelinlik giymek için heves ederler… Sevgili anne, babalar eğer çocuklarınıza yeni tasarım gelinliklerden almak isterseniz modellerden yararlanabilirsiniz. Şunuda unutmayalım çocuğunuza gelinlik seçimi yaparken muhakak çocuklarınızın fikirlerini de almayı unutmayın. Gelinliklerini kendilerinin seçmesi onları mutlu eder

2012 çocuk gelinlik modellerinde birbirinden farklı binbir çeşit gelinlik var. Gelinlikler çocuklarınızın bedenine göre uygun gelinlikler mevcut. Dilerseniz birde hep birlikte bakalım gelinlik modellerine. İşte 2012 çocuk gelinlik modelleri.. Keyifli vakitler dilerim…

2012 çocuk gelinlik modelleri
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 örgü küpe modelleri





Sevgili hanımlar; takılar bizim için büyük önem taşır. Kıyafetlerimizle kombinlediğimiz küpelerimiz bizim olmazsa olmazlarımız arasında yer alıyor. Fakat bugün sizlerle paylaşacağım küpe modelleri çok farklı. Daha önce hiç biryerde görmediğiniz örgü küpe modellerini sizlere sunacağım. Sizler de çok şaşıracaksınız.

Takılar hayatımızda önemli yer taşır. Özellikle dışarıya çıktığımızda veya düğünde, baloda, nişanda, nikahta, yemekte heryerde bizleri tamamlayıcı kılan küpeler daima yanımızda olmuştur. Bir küpe bile bayanları şık göstermeye yetebilir. Şu sıralar örgü küpe modelleri çok revaçta! Hem kendi küpelerinizi kendiniz tasarlıyorsunuz. Yani kimseyle pişti olma derdiniz yok! Kulağa hoş geliyor değil mi? Modelleri görünce hemen sizler de kendinize bir küpe örmeye başlayabilirsiniz. Hepsi profesyonel ellerden çıkmış şahane küpe modellerinden oluşan koleksiyondan dilediğinizi kendinize seçebilir ve renk değişikliği yaparak kendinize veya sevdiklerinize örebilirsiniz. Hediye küçük ama değeri büyük olmuş olur.

Değerli ziyaretçilerimiz; Bugün sizlere çok ilginç bulduğum ve aynı zamanda çok beğendiğim örgü küpe modellerini hazırladım. Birkaç model sizler için siteye ekledim. Becerikli hanımların ellerinden çıkan örgü küpeler sizlerin de çok hoşuna gidecek! İşte 2012 örgü küpe modelleri…
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 örgü kırlent modelleri



Sevgili hanımlar; boş vakitlerinizi değerlendirmek ve kendinize bir meşgale bulmak istiyorsanız sizlere harika fikirlerim var. Evde oturarak harika kırlentler örebilirsiniz. Her bayan hayatında birkere örgü yapmıştır. Bu sebeple el yatkınlığınız mutlaka vardır. Geriye kırlent örnekleri kalıyor o da sitede ekli!

Bayanlar örgü adına birçok şey yapıor. Aadeta hünerlerini yarıştırıyor. Aklınıza bile gelmeyecek örgü modelleri var. Ben bile görünce çok şaşırıyorum. Fakat çok ta beğeniyorum. Çünkü hazır modellerden daha şık durduğunu söyleyebilirim. Hem ekonomik hem de manevi açıdan değeri var. Üstelik boş vakitlerinizi geçirmek için de büyük bir avantaj. İster kendinize ister sevdiklerinize harika kırlentler örebilirsiniz. Rengarenk kırlentler evinize de hoş bir hava katacak. Sizlere verdiğimiz örneklere bakarak harikalar yaratabilir ve kendiniz de yaratıcılığınızı kullanıp yine birbirinden şık modeller çıkarabilirsiniz. Örgü ve dantel ev hanımlarının en büyük silahı Çünkü şimdiler de örgü modeller çok tren!

2012 yılına girdiğimiz şu günlerde birçok tren ürünleri sizlerle paylaştık ve paylaşmaya devam ediyoruz. Yine bu yılın trendi olan örgü modelleri artık ev dekorasyonuna da el attı. Örgü kırlent modelleri becerikli hanımların ellerinden çıkıp evlerinize geliyor. Sizler de kendi eviniz için örebilirsiniz. İşte modeller…
Devamını Oku >> 0 yorum

yeni tarz örgü çanta modelleri




Merhaba sevgili hanımlar; bugün de sizlere örgü çanta modellerini hazırladım. Evet yalnış duymadınız. Şimdi de örgü çanta modelleri revaçta! Bayanlar örgü çanta modelleri hazır çantalara fark atacak şıklıkta örülmüş. Ayrıca sizlerin ellerinden çıkacak olan modeller manevi olarak da ayrı bir değere sahip oluyor.

Çanta kullanımı bayanlar tarafından bir fenomen. Ayrıca bizleri tamamlayan bir aksesuardır. Bizler de bu aksesuarı en iyi şekilde tasarlamak ve uygun bir kıyafetle kombinlemek isteriz. Şimdi de örgü çanta modelleri gündem de. Artık profesyonel olarak örülen çantalar, şimdilerde çantacılarda boy gösteriyor. Ticari anlamda da farklı ir boyut kazanan örgü modelleri, hem ev hanımlarının işine geliyor hem de ticari anlamda bir haretlenmeye sebep oluyor. Bayanların evde uğraşı olan örgüler günümüzde peynir ekmek gibi satıyor. Sizlere örgü modelleri ile birçok model paylaşmıştım. Devamı da gelecek. Daha farklı modellerle yakında sizlerle olacağım. Aklınıza gelmeyecek örgü modellerine hazır olun.

Değerli ziyaretçilerimiz; sizlerden gelen istekler doğrultusunda bizler de ağırlıklı olarak örgü modellerine ağırlık vermeye başladık. Şimdi de sizlerer bayanların öenmli aksesuarlarından olan çantaların örgü versiyonunu hazırladık. Hepsi birbirinden şahane modeller. Sizler de bayılacaksınız. İşte modeller…
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 el dokuma kilim modelleri




Kilim Istar denilen halı tezgahlarında bayanlar tarafından dokunmaktadır. Dik ve eğik olarak yerleştirilerek arış ve argaç denilen, dikey ve yatay ipliklerin meydana getirdiği kasnak üzerinde motiften motife geçilerek dokunur. Eski bir tarihçesi olan kilim, günümüze kadar gelmiştir. Hala halıcılarda bulmanız mümkün!

Yün ipliklerle dokunan kilimler, bitki köklerinin ve yapraklarının kaynatılmasıyla elde edilen boya ile renklendirilir. Bunun adına kök boyası deniyor. Bu kök boyası kilime zamanla parlak ve solmayan bir görünüm veriyor. El dokuma kilim modelleri çok özenle yapıldığı için fiyatları da uçuk olabiliyor. Çünkü diğer kilimlere nazaran daha sağlam ve daha uzun ömürlü oluyor. Tamamen doğal malzemelerle dokunan kilim modellerine batı’dan rağbet çok oluyor. Özel olarak sipariş üzerine yapılan el dokuma kilimler, aynı zamanda ilgili mağazalarda da satılabiliyor. Sizler de el dokuma kilim yaptırmak veya satın almak istiyorsanız, öncelikle modelleri incelemenizde yarar ver. Hangisini yaptırma konusunda fikir edinmiş olursunuz.

Sevgili hanımlar; el dokuma kilim artık günümüzde çok fazla bulunmuyor. Makinelerin arttığı bir dönemde olduğumuzu düşünürsek, el dokuma kilimlere rağbet de kalmadı. Fakat tutkunları da var. Sizler de modellere bakıp kendinize bir kilim seçebilirsiniz. İşte 2012 el dokuma kilim modelleri…
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 2013 aker yazlık eşarp modelleri




Merhaba sevgili hanımlar; kış aylarına yavaş yavaş veda etme zamanı geldi. Artık ilkbahara doğru yol alıyoruz. Çiçekler açmaya başladı bile. Baharı müjdeleyen güneşli havalar da içimizi iyiden iyiye ısıtmaya başlamışken, bahar için eşarp modellerini de unutmuyoruz. Aker 2012 yazlık eşarp koleksiyonunu tanıttı.

Aker, eşarp markası olarak akıllara kazınan ve en çok tercih edilen markalardan biri oldu. Bu sebeple ürettiği eşarplara da çok özen gösteriyor. Trend renkleri kullanıyor ve asimetrik desenlerle süslemeler yapıyor. Bu sezon bahar eşarp modellerin de mavinin tonları hakim. Aynı zamanda ilkbahara özel rengarenk desenli eşarplar da koleksiyona dahil oluyor. Aker yaz koleksiyonunu özel bir defile ile tanıttı. Hepsi birbirinden şık görünen eşarpları seçmekte zorlanacağınızı düşünüyorum. Bu modellerden hem kendinize hem de sevdiklerinize alabilirsiniz. Baharı sizlere hissettirecek olan aker eşarp modelleri aynı zamanda sizleri yaz boyunca serin tutacak…

Değerli hanımlar; Aker yeni sezon yazlık eşarp modellerini siz değerli bayanlar için hazırladı. 2012 yazlık eşarp koleksiyonuna çok güvenen aker, bayanların secdiği renklerle harmanladığı ve asimetrik desenlerle birleştirdiği eşarplardan tam not aldı. İşte 2012 2013 aker yazlık eşarp modelleri…
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 ilkbahar yaz makyaj trendleri



Merhaba bayanlar… Birçok bayan kendine makyaj yapamamaktan şikayet eder. Ya da makyaj tekniğini bilmemekten. Ama öğrenmek zor değil. Birkaç tüyo ile sizler de şahane makyajlar yapabilir hatta uzman bile olabilirsiniz. 2012 ilkbahar-yaz makyaj trendleri belirlendi. Bahar renkleri ahengi yani rengarenk bir makyaj sizleri bekliyor.

Bu yaz sizler de renkli makyaj trendlerinizle ortalığı kasıp kavuracaksınız. Makyaj yapmadan önce cildinizi nemlendirmeniz gerekiyor. Kuru ciltlere sahip bayanların özellikle bunu yapmalarından yarar var. Daha sonra uygulayacağınız fondotenle yüzünüzdeki bazı lekeleri ve sivilceleri kapatıyorsunuz. Ardından far seçimine geliyor sıra; bu yaz renkli farlar çok trend olacak. örneğin; sarı yeşil ve pembe uyumu göz kapaklarınızla birleştiği zaman harika bir görünüme sahip oluyorsunuz. Aynı zamanda kıyafet seçme şansınızda artıyor. Çünkü renkli bir makyaja her renk kıyafet uyum gösterebilir. Ardından gözünüzün içine beyaz kalem çekiyorsunuz. Siyah kalemden uzak durun yaz boyunca. Bana göre siyah kalem kış aylarında tercih edilmeli. ardından da dudaklarınızı sedefli bir kırmızı ile renklendirip, son olarak da göz altınızı aydınlatıyorsunuz. Evet bayanlar benden bu kadar. Uygulamak sizden

Değerli hanımlar; bu yaz sizler de harika makyajlar yapmak istiyorsanız verdiğim önerilere kulak verin. Unutmayın yaz renkleri canlı renklerdir. Sadece akşam ve düğünlerde koyu renk makyajı öneriyoruz. Bu yaz makyaj renkleri olarak da yeşil pembe ve oranç renkleri trend. İşte 2012 ilkbahar yaz makyaj trendleri…
Devamını Oku >> 0 yorum

yeni trend COLIN’S Elbise & Etek modelleri






Merhabalar… Değerli konuklarımız. COLIN’S siz moda tutkunu hanımlarımız için muhteşem bir koleksiyonla karşınıza çıkıyor. Hazırladığı Elbise & Etek modellerini sizlere sunarken yazın büyüsünü üzerinde taşıyacaksınız. Spor giyimden hoşlanan herkese hitap ediyor. Rahatlığı sevenler için bu tasarımlar gerçekten harika görünüyorlar.

Renkli bir konsept’e sahip olan COLIN’S eteklerinde olsun elbiselerinde olsun harika renk cümbüşü kullanmış. Sadeliği de unutmayan renkleri ile de göz alıyor. Elbise modellerinde kullandığı tasarımları görülmeye değer sevgili konuklarımız. İster uzun, ister kısa elbise modeli secin hiç fark etmez yaza uygun hazırlanan tüm modeller kumaş yapıları ile de rahatlığınız düşünülmüş.

COLIN’S etek modellerinde daha çok mini tercih etmiş görünüyor. Spor görünümleri ise kendini fark ettiriyor. Gençlerin tercihi haline gelen COLIN’S sizlerin zevkine nasıl hitap edeceğini gerçekten çok iyi biliyor. Bazı etek modelleri çok beğendim!! Sevgili hanımlar hazırlanan özel tasarım koleksiyonda bulunan tüm modelleri özenle seçip paylaştığımız karelerde bulabilirisiniz.işte sizlere Yeni trend COLIN’S Elbise & Etek modelleri. Umarım bizler kadar sizlerde beğenirsiniz…
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 Yeni 2012 derya baykal yeni trend bayan bere ve atki modelleri

Degerli bayan konuklarimiz bu soguk kis aylarina tamda yakisan atki ve bere modellerinden olusan el emegi göz nuru sik modelleri paylasiyorum. Soguktan korunmak bir yana sik görünmek istemezmisiniz? O zaman bu modelleri daha görmediniz. Her model bir birinden farkli görünürken oldukçada sik ve modern duruyor.Farkli modellerin bulundugu bayan atki ve bere modellerinde bulunan örnekler desenleri ve renkleri ile de göz dolduruyor. Kendiniz için en güzel modeli yapmak artik çok kolay ister satin alabilir yada kendiniz için bir tanede siz yapabilirsiniz. Sevgili hanimlar özellikle takim halinde olan atki ve bereler örnekleri ile ayri bir farklilik yaratiyor. Boyunluk tarzinda islenen atki modelleri ise modern ve kiyafetleriniz ile tam bir uyum içinde duruyor.Islenmis çiçek motifleri, firfirli modeller ister sis ile ister tig isi ile de yapabilirsiniz. Renkli tasarimlarin bulundugu atki ve bere modellerinde bulunan tasarimlari sizler için en farkli modelleri paylastigimiz web sitemizde bulabilirsiniz. Hadi hanimlar
sik bayan örgü atki ve bere modelleri sizlerin begenisine birakiyoruzö85.sik bayan örgü atki ve bere modelleribayan bere atki modelleri 198x300 sik bayan örgü atki ve bere modelleri
sik bayan bere ve atki modelibayan bere atki modelleri1 204x300 sik bayan örgü atki ve bere modelleri
çiçekli atki ve bere modelibayan bere atki modelleri2 250x300 sik bayan örgü atki ve bere modelleribayan bere atki modelleri3 174x300 sik bayan örgü atki ve bere modelleri
çiçekli atki ve bere modelibayan bere atki modelleri5 216x300 sik bayan örgü atki ve bere modelleribayan bere atki modelleri6 225x300 sik bayan örgü atki ve bere modelleri
sik bayan atki ve bere modelibayan bere atki modelleri7 214x300 sik bayan örgü atki ve bere modelleri
pon ponlu atki ve bere modelibayan bere atki modelleri8 232x300 sik bayan örgü atki ve bere modelleribayan bere atki modelleri9 200x300 sik bayan örgü atki ve bere modelleri
modern atki ve bere modeli
yesil atki ve berebayan bere atki modelleri11 188x300 sik bayan örgü atki ve bere modellerimodelibayan bere atki modelleri12 199x300 sik bayan örgü atki ve bere modelleri
farkli atki-bere modelibayan bere atki modelleri13 200x300 sik bayan örgü atki ve bere modelleribayan bere atki modelleri4 205x300 sik bayan örgü atki ve bere modelleri
Devamını Oku >> 0 yorum

Dantelli Havlu Kenari, Igne Oyasi Yeni Modelleri

Havlu kenari dantel örnekleri ve en sik igne oyalari örnekleri ile çeyizlik danteller de motifli ve üzüm salkimi dantel örnekleri, Dantel severler için birbirinden sik dantel modelleri ile evlerinizi güzellestirebilirsiniz. Genç kizlarin çeyizlerinde bulunmasi gereken, yeni model dantel örnekleri, igne oyasi dantel havlu kenari modelleri, Havlu kenari igne oyasi dantel modelleri. Dantelli havlu kenari modelleri, dantelli havlular, havlu kenari igne oyalari.


Igne oyasi motifli dantel modelleri, sari beyaz motifli igne oyasi dantel örnekleri.
Mavi motifli havlu dantel modelleri.
Oymali dantel örnegi modelleri. Tig isi havlu dantel örnekleri, mavi çiçekli dantel modeli.
Havlu kenari pembe dantel modelleri. Pembe havlu dantel modelleri.
Igne oyasi çiçekli dantel modelleri. Igne oyasi havlu kenari çiçekli dantel örnekleri.
El isleri dantel örnegi modelleri, havlu kenari danteller.

Dolgulu dantel modelleri, Havlu kenari dolgulu dantel modelleri.

Dantel örnegi havlu kenari modelleri, Danteller, Dantel örnekleri.

Üzüm salkimi dantel örnegi havlu kenari modelleri.
Portakalli dantel havlu kenari modelleri ile evlerinizi güzellestirin.
Dantelli Havlu Kenari, Igne Oyasi Yeni Modelleri
Devamını Oku >> 0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri