Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

yeni altınbaş muhteşem yüzyıl takı modelleri

2012altinbasmuhtesemyuzyiltakimodelleri2
2012altinbasmuhtesemyuzyiltakimodelleri3

Şu sıralar fenomen haline gelen Muhteşem Yüzyıl dizisi ile birlikte birçok ünlü firma da dizide giyilen kıyafetleri ve takıları yeniden tasarlamaya başladı. Muhteşem yüzyıl dizisinde takılan takılardan birçok kişi kuyumculara akın etmeye başladı. Bu sebeple Altınbaş Muhteşem yüzyıl’da kullanılan takılardan üretmeye başladı.

Sevgili hanımlar; sizlerin de bildiği gibi artık eski ve antika şeyler bugünlerde moda hale geldi. Bunlardan biri de dizilerde kullanılan meteryaller şimdilerde birçok bayanın ilgisini çekiyor. Altınbaş da bunu düşünerek yeniden takıları tasarlamaya başladı ve harika takılar üretti. Hepsi otantik havayı sizlere hissettirecek. Dizide gördüğünüz bütün takıları Altınbaş’da bulabilirsiniz. Değişik bir havası olan takılar şimdilerde peynir ekmek gibi satıyor. Türkiye geleneklerine bağlı bir üşke olduğundan eskiler yeniden gündeme geliyor ve tekrar yenilenen yüzü ile karşımıza çıkıyor. Bu da bizim iyi bir toplum olduğumuzun göstergesidir. Bayanlar sizler de takılar için siteye göz atabilirsiniz.

Değerli ziyaretçilerimiz; Muhteşem Yüzyıl dizisindeki takılardan sizler de istiyor fakat nereden alacağınızı bilmiyorsanız biz sizler için araştırdık ve modelleri siteye ekledik. Beğendiğiniz modeli Altınbaş’dan satın alabilirsiniz. İşte 2012 altınbaş muhteşem yüzyıl takı modelleri…


0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri