Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

2012 örgü küpe modelleri





Sevgili hanımlar; takılar bizim için büyük önem taşır. Kıyafetlerimizle kombinlediğimiz küpelerimiz bizim olmazsa olmazlarımız arasında yer alıyor. Fakat bugün sizlerle paylaşacağım küpe modelleri çok farklı. Daha önce hiç biryerde görmediğiniz örgü küpe modellerini sizlere sunacağım. Sizler de çok şaşıracaksınız.

Takılar hayatımızda önemli yer taşır. Özellikle dışarıya çıktığımızda veya düğünde, baloda, nişanda, nikahta, yemekte heryerde bizleri tamamlayıcı kılan küpeler daima yanımızda olmuştur. Bir küpe bile bayanları şık göstermeye yetebilir. Şu sıralar örgü küpe modelleri çok revaçta! Hem kendi küpelerinizi kendiniz tasarlıyorsunuz. Yani kimseyle pişti olma derdiniz yok! Kulağa hoş geliyor değil mi? Modelleri görünce hemen sizler de kendinize bir küpe örmeye başlayabilirsiniz. Hepsi profesyonel ellerden çıkmış şahane küpe modellerinden oluşan koleksiyondan dilediğinizi kendinize seçebilir ve renk değişikliği yaparak kendinize veya sevdiklerinize örebilirsiniz. Hediye küçük ama değeri büyük olmuş olur.

Değerli ziyaretçilerimiz; Bugün sizlere çok ilginç bulduğum ve aynı zamanda çok beğendiğim örgü küpe modellerini hazırladım. Birkaç model sizler için siteye ekledim. Becerikli hanımların ellerinden çıkan örgü küpeler sizlerin de çok hoşuna gidecek! İşte 2012 örgü küpe modelleri…

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri