Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

2012 örgü kırlent modelleri



Sevgili hanımlar; boş vakitlerinizi değerlendirmek ve kendinize bir meşgale bulmak istiyorsanız sizlere harika fikirlerim var. Evde oturarak harika kırlentler örebilirsiniz. Her bayan hayatında birkere örgü yapmıştır. Bu sebeple el yatkınlığınız mutlaka vardır. Geriye kırlent örnekleri kalıyor o da sitede ekli!

Bayanlar örgü adına birçok şey yapıor. Aadeta hünerlerini yarıştırıyor. Aklınıza bile gelmeyecek örgü modelleri var. Ben bile görünce çok şaşırıyorum. Fakat çok ta beğeniyorum. Çünkü hazır modellerden daha şık durduğunu söyleyebilirim. Hem ekonomik hem de manevi açıdan değeri var. Üstelik boş vakitlerinizi geçirmek için de büyük bir avantaj. İster kendinize ister sevdiklerinize harika kırlentler örebilirsiniz. Rengarenk kırlentler evinize de hoş bir hava katacak. Sizlere verdiğimiz örneklere bakarak harikalar yaratabilir ve kendiniz de yaratıcılığınızı kullanıp yine birbirinden şık modeller çıkarabilirsiniz. Örgü ve dantel ev hanımlarının en büyük silahı Çünkü şimdiler de örgü modeller çok tren!

2012 yılına girdiğimiz şu günlerde birçok tren ürünleri sizlerle paylaştık ve paylaşmaya devam ediyoruz. Yine bu yılın trendi olan örgü modelleri artık ev dekorasyonuna da el attı. Örgü kırlent modelleri becerikli hanımların ellerinden çıkıp evlerinize geliyor. Sizler de kendi eviniz için örebilirsiniz. İşte modeller…

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri