Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

yeni tarz örgü çanta modelleri




Merhaba sevgili hanımlar; bugün de sizlere örgü çanta modellerini hazırladım. Evet yalnış duymadınız. Şimdi de örgü çanta modelleri revaçta! Bayanlar örgü çanta modelleri hazır çantalara fark atacak şıklıkta örülmüş. Ayrıca sizlerin ellerinden çıkacak olan modeller manevi olarak da ayrı bir değere sahip oluyor.

Çanta kullanımı bayanlar tarafından bir fenomen. Ayrıca bizleri tamamlayan bir aksesuardır. Bizler de bu aksesuarı en iyi şekilde tasarlamak ve uygun bir kıyafetle kombinlemek isteriz. Şimdi de örgü çanta modelleri gündem de. Artık profesyonel olarak örülen çantalar, şimdilerde çantacılarda boy gösteriyor. Ticari anlamda da farklı ir boyut kazanan örgü modelleri, hem ev hanımlarının işine geliyor hem de ticari anlamda bir haretlenmeye sebep oluyor. Bayanların evde uğraşı olan örgüler günümüzde peynir ekmek gibi satıyor. Sizlere örgü modelleri ile birçok model paylaşmıştım. Devamı da gelecek. Daha farklı modellerle yakında sizlerle olacağım. Aklınıza gelmeyecek örgü modellerine hazır olun.

Değerli ziyaretçilerimiz; sizlerden gelen istekler doğrultusunda bizler de ağırlıklı olarak örgü modellerine ağırlık vermeye başladık. Şimdi de sizlerer bayanların öenmli aksesuarlarından olan çantaların örgü versiyonunu hazırladık. Hepsi birbirinden şahane modeller. Sizler de bayılacaksınız. İşte modeller…

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri