Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

iğne oyası havlu kenarları

iğne oyası ve havlu kenarları bu dönemlerde çok sık kullanılmaya başladı . havlu kenarı örnekleri ne baktığım zaman o kadar çok iğne oyaları ile karşılaşıyorum ki anlatamam. bu durumdan şikayetçi falan olduğumu sanmayın.bilirsiniz ben oya örnekleri içerisinde iğne oyasına farklı bir önem veririm. Ayrıca çok da güzel bir örnek oluyor.
ayrıca üzerine yazılı olan seni seviyorum işlemesi ile havluları kullanacak kişilerede gönderme yapmış oluyoruz değilmi :) Serap arkadaşım bana örneğinin olduğunu söylediğinde bukadar güzel olacağını hiç tahmin etmemiştim.oysa nerden bilirdim çok beğeneceğim bir örnek olacağını .unutmadan Serap arkadaşımada çok teşekkür ediyorum .ellerine sağlık canım .beni alıştırdın artık örneklerini bekleyeceğim :)
Devamını Oku >> 0 yorum

ŞAL MODELİ


Devamını Oku >> 0 yorum

Oda Takımı Danteli Modelleri

Dantel Örnekleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız .
sizler için çok güzel bir Oda Takımı Danteli Modelleri.

Devamını Oku >> 0 yorum

Yeni Boncuk Oyası Örnekleri

Boncuk Oyası Örnekleri 'ni büyütmek için örneğin üzerine tıklayınız.
Devamını Oku >> 0 yorum

Simli Patik modelleri












Devamını Oku >> 0 yorum

oya iğne oyası






netten rasladığım bir siteden aldığım
iğne oyası örnekleri .o sitedeki yayınlarda başkabir yerden alındığı için net bir kaynak gösteremiyorum.





hepside birbirinden güzeller değilmi.renga renk çiçek bahçesi gibi adeta.iğne oyası nedir , iğne oyası nasıl yapılır diyenlere işte budur diyorum.














Devamını Oku >> 0 yorum

örnek dantel modelleri

salon dantel örnekleri olarak gönderiyorum.gördüğünüz dantel örnekleri ütüsüz.ütü yapılmadan çekilerek gönderilmiş bana.sevgili ziyaretçimde yayınlamam için istekte bulununca bende onu kıramadım yayınlıyorum.eminimki güzel bir ütü yapılınca dahada şık ve güzel duracak .sizlerden ricam gönderdiğiniz dantel modelleri 'ni ütü yaptıktan sonra gönderiniz.geçenlerde yakın arkadaşlarımdan birinin tanıdığı bir düğün evine gittim.geli çeyizine bakarken tanıdığım ve sitende yayınladığım örneklere rastladım.modelleri nereden aldığını sorduğumda internet ^ten dantel,örgü sitelerinden örnek çıkararak yaptığını söyledi.tabi hangi site diye sormadım.bu beni sevindirdi.demekki yayın yaptığımız sitelerden örnekler çıkarılarak çeyizlere konuyor.ne güzel değilmi.sizlerinde gönderdiğiniz örnekler başkalarının çeyiz 'lerinde bulunarak bu dantel motifleri 'nin kaybolup gitmesi engellenmiş oluyor.gurur duydum.sizlerin adınada tabiki.teşekkürler dostlarım.ellerinize yüreğinize sağlık.




Devamını Oku >> 0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri