Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

ÖRGÜ BEBEK PATİKLERİ

EN YENİ BEBEK ÖRGÜ PATİKLERİ NETTEN BEBEK PATİK MODELLERİ
Eskisi gibi bebek patikleri yok hepsi birbirinden farklı sevimli örnekler.Hayfan figürlü patikler ayakkabı babet tarzı patikler sadece yartıcılık ve biraz da tığ örgüsü bilmek yeterli gerisi size kalmış değişik patikler örebilirsiniz




Devamını Oku >> 0 yorum

ÖRGÜ SAKSI KILIFLARI

ÖRGÜ ÖRNEKLERİ
İlkbahar geldi ve yavaş yavaş balkonlar renklenmeye başladı sizlerde eski saksılarınızı renklendirebilirsiniz.Sık iğne tığ örgüsü ile örülen ve üzerine yapılan farklı renklerdeki çiçeklerle süslenmiş saksı kılıfları
Devamını Oku >> 0 yorum

KARE LİF MODELLERİ

LİF ÖRGÜ ÖRNEKLERİ
Kare şekilde örülen lif modelleri aynı modelin farklı renklerde örülmüş hali ikiside çok şık sanki farklı modeller gibi duruyor ALINTIDIR

Devamını Oku >> 0 yorum

DANTEL PEÇETE KENARLARI

DANTEL PEÇETE TAKIMLARI,MUTFAK TAKIMI ÖRNEKLERİ
Sizlere alıveriş sitesinde gördüğüm modelleri yayınlıyorum benim çok hoşuma gitti.Birinci modeli görmüştüm fakat diğerleri farklı eğer örmeyi düşünüyorsanız sizlere üç farklı örnek kolay gelsin


Devamını Oku >> 0 yorum

Örgü Bebek Battaniyeleri

EL ÖRGÜSÜ BATTANİYE MODELLERİ
Tığ ve şiş ile örülen üç güzel model paylaşıyorum netten bulduğum bu modeller harika.Renk renk cıvıl cıvıl bebekler için çok güzel örtüler.Kalpli modeller birbirine benziyor gibi görünsede çok farklı şekillerde örülmüş


Devamını Oku >> 0 yorum

Çelik Çaydanlik, Porselen Demlik Takimi Modelleri

Schafer çaydanlik ve demlik takimlari renkli ve desenli, civil civil mutfaklarinizi süslemeye devam etmektedir. Yeni model desenli porselen demlikler ve renkli çaydanliklar schafer de bir baska güzeller. En yeni model çaydanlik takimlari ve çelik çaydanliklar, bakir çaydanlik takimi modelleri yeni sezon ürünleri, çeyiz setleri olarak da özel tasarimlar schafer satis magazalarinda bulunmaktadir. Kahvalti setlerindeki, renkli demlik ve çaydanlik modelleri artik çok renkli ve sirin. En sik model desenli porselen demlikler ve çaydanlik takimlari, yeni yila özel çok sik tasarimlar üretilmistir. En sik çaydanliklar ve çelik demlik, çaydanlik modelleri, Bakir çaydanlik, demlik takimi modelleri, renkli çaydanlik takimlari, Çiçek desenli demlik modelleri, rengarenk porselen demlik modelleri ve çaydanliklar. Schafer renkli çaydanliklari, schafer desenli porselen demlik çaydanlik takimlari, ilginç çaydanlik modelleri, zürafali çaydanlik modelleri, mavi çaydanlik takimlari, desenli çay takimi modelleri schafer da, Karaca mor kulplu çay takimi ve çelik çaydanlik takimlari, Karaca mor kulplu çaydanlik, demlik takimlari. KARACA, KARACA PORSELEN. Karaca çaydanlik takimlari..


Schafer çaydanlik, desenli demlik takimlari artik mutfaklari süsleyecek kadar sik ve zarif tasarlanmis.

En yeni model pembe desenli schafer çaydanlik demlik takimlari kahvalti masalarinda  iç  açici   zerafeti istahinizi açacaktir.

Siyah çaydanlik,  pembe orkideli beyaz schafer demlik, doganin güzelliginide kahvalti masalariniza  getirmeyi unutmamis.

Siyah beyaz çaydanlik demlik takimi schafer porselen markasi ile daha da muhtesem dizayn edilmis.
Çelik çaydanlik ile beyaz porselen demlik sade ve sik tasarimi ile schafer katalagunda muhtesem gözüküyor.

Bakir çaydanlik demlik takimlari, mutfaklariniza bakirin ne kadar önemli ve saglikli  olabileceginin göstergesi  demektir.

Çelik çaydanlik, demlik mor kulplari ile sik görünüm sergilemis.  Karaca çelik çaydanlik demlik  ve çay akimlari mor  kulplari ile çok muhtesem tasarlanmis.

Beyaz demlik çaydanlik takimlari sofralariniza safligi ve sadeligide beraberinde getirmekte dir.

Beyaz kulplu sari çaydanlik, desenli beyaz demlik ile muhtesem ikili olusturmuslar.

Lila rengi kahvalti seti ile lila rengi çaydanlik ve kirmizi desenli beyaz demlik schafer tasarimi ile göz kamastiriyor.

Mavi demlik çaydanlik bir gök mavisi kadar berrak ve muhtesem olsa gerek.

Zürafali çaydanlik modelleri, ilginç tasarimi ile mutfak aksesuari  olacak kadar muhtesem  dizayn edilmis  ben çook begendim.
Çelik Çaydanlik, Porselen Demlik Takimi Modelleri
Devamını Oku >> 0 yorum

Yeni Model Timberland Bot Çesitleri

Timberland kislik botlari ve ayakkabi modelleri rengarenk ve bol çesitleri ile timberland ayakkabi, bot markasinda, adini dünyaya duyurabilen Timberland kalitesi ve esssiz farkli tasarimlari ile farkini her zaman fark ettiren, Timberland botlari ve kislik ayakkabi modelleri ile ayakkabi koleksiyonunuzu zenginlestirebilirsiniz. Yeni model kislik bot modelleri ve fiyatlari her keseye göre uygun. Yeni sezon timberlend kislik bot çesitleri, taba rengi botlar, kirmizi bot modelleri, bordo timberland botlari, beyaz bot modelleri, siyah deri timberland botlar, ama hepsi timberland marka botlar sizin tarziniz, sizin markaniz timberland en sik ayakkabi ve bot modelleri, son moda kislik botlar timberland satis magazlarinda..


Timberland kirmizi bot modelleri kis trendleri timberlend katalogu.

Gri timberland bot modeli, iç tasarimi ile dis görünümünün nekadar çok uyumlu bot modeli olmasi dikkat çekmektedir.

Timberland bordo bot modeli kis sezonuna yakisir, en güzel marka genç kiz botlari 2012.

Kirmizi timberland kislik bot modeli yeni sezon ürünü.

Timberlant beyaz kislik bot, beyaz ayakkabi modasini buradan takip edebilirsiniz.
Sari kahve kislik bot Timberlant tasarimlari bu sezon da en trend kislik botlari  hep  birlikte görelim.
Timberland erkek bot modelleri, kislik ayakkabi bot koleksiyonuna, taba rengi erkek botunu da ekleyebilirsiniz..
Yeni Model Timberland Bot Çesitleri
Devamını Oku >> 0 yorum

2012 Yeni Model Dantelli, Dekolteli Gelinlik Modelleri

Krem rengi gelinlikler de gelinlerin tarzi haline geldi. Dantelli krem rengi gelinlikler ve dantelli beyaz gelinlik modelleri, farkli gelinlikler artik gelin adaylarinin ilgisini daha çok çekmeye basladi. Kuyruklu dekolteli gelinlik modelleri yeni sezonda çok ilgi gören gelinlikler arasinda yer almaktadir. Yeni moda dantelli,swarovski tasli gelinlik modelleri, daha çok tercih edilen gelinlikler olarak biliniyor. Yeni model beyaz gelinlikler kabarik ve kalin askili olarak tam bir moda haline geldi. Gögüs dekolteli dar kesim gelinlik modelleri de en çok aranan modeller arasinda görülmektedir..


Dantelli gelinlikler gardenya tasarimi ile çok sik olmus. Yeni model gardenya dantelli gelinlik modelleri straplez tasarimlari  mükemmel dizayn edilmis.
Gögüs dekolteli kabarik gelinlik modeli, en çok tercih edilen gelinlik modeli dir.
Swarovski tasli straplez, kabarik gelinlik modelleri krem rengi bu yil moda haline geldi. Krem rengi gelinlik modelleri, kabarik ve straplez tasarimlar 2012 nin en trend gelinlikleri dir.
Tek askili sade gelinlik modeli dökümlü etegi ile rüzgar gibi esiyor.
Kalin askili kuyruklu gelinlik modelleri gelin adaylarinin hayalini süsleyen, son moda gelinlikleri dir.
Kalin askili dekolteli kuyruklu gelinlik modeli beyaz kugu gibi göz kamastiriyor.
2012 Yeni Model Dantelli, Dekolteli Gelinlik Modelleri
Devamını Oku >> 0 yorum

Salonlar Için Taç Perde Dizayni

Taç perde modelleri yeni mekanlariniza ve salon dekorasyonuna güzellik ve zenginlik katmaya yine devam ediyor. Yeni model taç perdeler salonlar için dizayn edilmis perde renkleri ve desenleri, sizinde tarziniza ve zevkinize hitap ediyorsa, perdelerinizi yenilemeye ne dersiniz. Taç perdeler salon dekorasyonuna yepyeni bir renk katacaktir. Ev dekorasyonunda perdelerin önemi çok büyüktür. Salon mobilyalarina en uygun perdeleri taç perde koleksiyonunda bulabilme sansiniz mutlaka vardir. Yeni sezon taç perdeleri, her mekana ve her tarza hitap ediyor. En yeni model perde çesitleri taç tekstil katalogunda yer almaktadir. Taç,Taç perdeler, taç perde,TAÇ PERDE MODASI, yeni perde modelleri taç,la daha güzeldir..

Salon dekorasyonuna tamamen modern ve sik bir zenginlik katan taç perdeleri, mobilyalariniza ve duvar, zemin renklerine en uygun perde renkleri ile çok lüks salon dizayni elde edebilirsiniz.. Taç perdeleri evlerinizi güzellestirmeye devam ediyor.                                                                                                                                                                    

Toz pembe taç perde modelleri bu salon dekorasyonuna çiçek bahçesi gibi güzellik katmis, Ayrica taç perdeler renk, renk  ve desen, desen salonlari güzellestirmeye devam ediyor taç perdeler..
Beyaz zemin ve beyaz duvar renkleriyle bir bütün olan, taç beyaz salon perdeleri, mavi renk duvarlarla bir saray odasi gibi
göz kamastiriyor.

Doreli siyah salon taç perde modeli ise sari renkli salona çok zengin ve lüks bir hava katmis.

Salonlara farkli ve modern bir hava katan bordo renkli püsküllü taç salon perdeleri çok hos bir salon dekorasyonu sergilemis.                  
Salonlar için kirmizi desenli taç perde modelleri, sevginizi ve askinizi beraberinde her yasatan bir renk, kirmizi perdelerde gizemli degilmi sizce de?
Salonlar Için Taç Perde Dizayni
Devamını Oku >> 0 yorum

Lüks Yatak Odasi Takimlari, Yatak Odasi Dekorasyonlari

Yeni model yatak odasi takimlari ve en lüks yatak odalari, kirmizi siyah ve siyah beyaz olarak, mobilya kataloglarinda, yeni sezon ürünleri olarak odalarimiza renk katmayi bekliyor. En lüks yatak odasi modelleri, çok lüks yatak odasi takimlari 2012 trend mobilyalari artik hem rengarenk hemde çok lüks yatak odalari, sizinde aradiginiz modellerden diye düsünüyorsaniz eger, sizler için seçtigimiz en sik yatak odalarindan birini tercih edebilirsiniz. Mobilya dünyasinda ki en lüks yatak odalari ve birbirinden farkli yatakodasi takimlari yeni sezonda mobilya modasinda yer aliyor. En lüks kirmizi siyah yatakodalari ve beyaz siyah yatak odasi tasarimlari fiyatlari her kese ve her keseye uygun kampanyalarla satislari devam etmektedir. Lüks yatak odalari, Yeni model yatak odalari..


Beyaz siyah yatak odasi takimi modeline kirmizi aksesuarlar da ayri bir hava katmis. Çok modern yatak odalari  siyah beyaz
olarak, yatak odalariniza renk katmaya devam ediyor.
Kahverengi zemin üzerine çok yakisan, gri, bej rengi yatak odasi modeli çok lüks ve en trend mobilya örnegi dir.
Siyah bir yatak odasi modeli, visne rengi oda dekorasyonuna o kadar yakismis ki anlatamam. Çok lüks  siyah, visne rengi yatak odasi dekorasyon modeli, muhtesem gözüküyor.
Turuncu ve kahverengi yatak odasi takimi 2012 yeni sezon mobilya modelleri olarak, yatak odalarimiza  güzellik katiyor.
Kirmizi ve gri yatak odasi dekorasyonunda, kahverengi yatak odasi takimi, çok modern ve  hos
bir dekorasyon havasi katmis.


Mobilya tasarimlarinda artik, yuvarlak yatak odasi modelleri modasi, ev dekorasyonuna zenginligi ve lüks  görünümleri de  katmaya devam ediyor. Beyaz siyah yuvarlak yatak odalari modeli ile yeni mekanlariniza siklik ve zerafet katiyor.

Ahsap tasarimli yatak odasi takimlari, ev dekorasyonunda çok özel mobilya grubu olarak, hayatimizda da  özel bir yeri vardir. Ahsap yatak odalari modelleri, kullanimi ise hem uzun ömürlü hemde sadeligi ve sikligi da yatak odalari dekorasyonuna dogalligi da beraberinde getiriyor.
Lüks Yatak Odasi Takimlari, Yatak Odasi Dekorasyonlari
Devamını Oku >> 0 yorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri