Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Taç Marka ÇIft Kisilik Nevresim Takimlari

Yeni model TAÇ çift kisilik nevresim modelleri ve renkleri 2012 yeni katalog ürünleri olarak üretimi yapilmistir. Yatak odalari dekorasyonu için rengarenk nevresimleri siraya koyariz, degisik renkli nevresimleri, yatak odalarini güzellestirmeye, nevresimlerle baslariz adeta. En sik model nevresimler TAÇ markasi ile daha da sik ve zarif oldugu kesin. Çünkü renk uyumlari taç nevresimde birbirlerine çok yakisan renkler tasarlanmis nevresim üzerinde. Yatak odalarini güzellestiren taç nevresim çesitleri, en zarif ve yeni moda çift kisilik nevresimler, yeni evlenecek çiftlerinde yatak odalarina mutlaka ki ugur ve sikligi da beraberinde getirecekti inancindayiz.En yeni model nevresim takimlari ve renkleri TAÇ markasinda daha da bir güzel bunu inkar edemeyiz tabiki. TAÇ nevresimler, sizlerle daha da güzellesecek tir..


Turuncu, kahverengi desenli çift kisilik taç nevresim takimi modelleri en çok begenilen nevresimlerden biri..
Taç nevresim desenlerinde, zebra desenleri üzerine kirmizi gül motiflerini kondurmus ve çok sik çift kisilik nevresimler tasarimi elde edilmis. Sevgililere özel taç nevresim takimi yeni sezonda çok tercih edilen hediyelik esyalardan bir tanesi.
Pembe zemin üzerine kirmizi güllerle dizayn edilen taç nevresim modeli,sanki çiçek bahçesini yatak odaniza getiriyor.
Taç çift kisilik nevresim modelleri desenli ve yeni sezon ürünleri.
Desenli taç nevresim tasarimlari çift kisilik yeni modeller olarak kataloglarda yer aliyor.
Kirmizi taç nevresim çift kisilik modelleri ve kirmizi gül desenli taç nevresimler, sevgililer gününe özel tasarimlar olarak üretilmistir.
Zebrali taç nevresim modeli çift kisilik ve çok sik bir tasarim.
Taç Marka ÇIft Kisilik Nevresim Takimlari

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri