Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Bayanlar Için Son Moda Trençkot Modelleri

Bayan giyim modasinda bu yil farkli trençkot modelleri çok büyük ilgi görüyor. Birbirinden sik tasarimli bayan trençkot çesitleri, genç kizlarin da çok ilgisini çeken spor tarzi trençkotlar, bu sezon ve ilkbahar sezonunun, en basinda gelen, bayan giyim modasinda yer alacak kadar, bu yilin bayan giyim modasinda trençkotlari ünlüler bile çok severek giyiyorlar. Ünlü sanatçilarinda spor tarzi giydikleri zaman trençkotlarini çok kolay kombin yapabiliyorlar. Abiye tarzi trençkotlari ise ünlüler, etekler yada klasik stili çizgisinde kombine halinde tasiyabiliyorlar ve çok da zarif sik bir bayan olarak giyinen, ünlü sanatçilarin trençkotlari resimleri de yine bu sayfalarimizda yer aliyor.


Yandan dügmeli, kisa, mavi spor trençkotlar bayanlarin en çok begenerek ve severek giydikleri , kislik giyim trend tasarimlar dir.

Uzun, bayan trençkotlari kusakli veya kemerli çok sik modelleri, sonbahar ve kis modasinda yer alan modern trençkotlar dir.
Yakasi kürklü, kurdele kusakli siyah trençkot, abiye tarzi giyen bayanlarin vazgeçilmez modasi  trençkot modelleri olarak yer verdik.

Bayan giyim modasinda bu yil trençkotlar, çig gibi çogaldi ve birbiri ile yarisan trençkot modelleri, her biri digerinden sik ve muhtesem tasarimlar.
Pembe yakali, vizon rengi spor trençkot, çok sik ve modern bir tasarim dir.
Mavi, kusakli, diz üstü bayan trençkot modelleri , en sik ve son moda trençkot renkleridir.
Kadin modasinda, vizon rengi, keten baharlik trençkot modelleri çok begeniliyor, bayanlar tarafindan.
En yeni model trençkot modelleri bayan giyimde çok tercih edilen kisliklar arasinda   yer aliyor.
Bayanlar Için Son Moda Trençkot Modelleri

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri