Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Lüx Evlen Oda takımı modelleri





Sevgili evlenecek genç kızlarımız çeyizleriniz için hazırlanan harika koleksiyona mutlaka sizlerde görün ve sahip olun istedim. Çeyizlerimizde mutlaka bir oda takımı bulunuyordur. İster dantel olsun ister hazır iş bir oda takımına sahip sinizdir. İşinizi kolaylaştırmak adına hazırlanmış hazır iş Evlen oda takımı modellerini sizlere sunuyor. Hazır iş deyip geçmeyin gerçekten harika görünüyorlar.

Bu özel tasarımlar gerçekten ince detaylarla hazırlanmış. Koleksiyon genel olarak boncuklarla işlenmiş olup ince detaylarla da farklılık katılmış. Öyle ki sarma yapılarak boncuklarla süslenirken ipleri ile de renklendirilmiş görünüyor. Bazı modeller ise kesme adı verdiğimiz oda takımlarından oluşuyor. Organze tül üzerine yapılan işçilikler gerçekten harika görünüyorlar. Takımlar 16 parçadan oluşuyor ve istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz.

Yeni modaya katılma zamanı değerli konuklarımız Evlen markasının hazırlamış olduğu bu çok özel takımları sizler için bir araya getirdik. Çeyizinizde yada evinizde bir yenilik yapmaya ne dersiniz. İşte karşınızda Lüx Evlen Oda takımı modellerini sizlerin beğenisine bırakıyoruz. Paylaştığımız karelerde daha büyük boyutlarda görebilir ve fikir edinebilirsiniz…

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri