Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

2012 erkek sakal modelleri




Erkekler bayanlar kadar şanslı değil. Çünkü sadece sakal ve saç kestiriyorlar. Bu nedenle onlar da sakalları ile çok oynuyorlar. Bir kaç tane sakal modeli vardır. Bunlardan bazı sakal kesim modelleri, keçi sakal, top sakal, kirli sakal gibi.. Erkekler de sakallarında çeşitli değişiklikler yapmak istediğinde bunları tercih edebiliyor.

Sevgili beyler, sizlerin de bildiği gibi saç ve sakal kesimi çok önemlidir. Bazı erkekler sadece kendi belirlediği berber dışında başka berber tercih etmiyor. Sakal modelleri arasında erkeklerin en çok tercih ettiği top sakal ve kirli sakal oluyor. Şu sıralar kirli sakal çok trend! Zaten bir çok erkek istemese de sakallar uzayınca kirli sakal modasına dahil olabiliyorlar Erkekler de biz bayanlar kadar bakımlılar. Onlarda berbere gidiyor, saç sakal, manikür pedikür gibi bakımlarını yaptırabiliyor. Yeni trend sakal modellerini sizler için siteye ekledik umarım beğenirsiniz..

Erkekler modaya biraz geç ayak uydursa da eninde sonunda dahil oluyorlar Biz bayanlar kadar düşkün değiller. Fakat saç ve sakal konusunda sınır tanımıyorlar. Onlar için saç ve sakal çok önemlidir. Bizler de sizler için en yeni sakal modellerini siteye ekledik. Şimdiden sıhhatler olsun

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri