Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

2012 jakar dokuma havlu modelleri



Jakarlı havlu nakışlı ve yüzde yüz pamuk ipliğinden yapılan dokuma şeklidir. Ev tekstilinde havlular büyük önem taşır. Gerek çeyiz için gerek evde kullanmak için pek bayanın ortak tercihidir. Aynı zamanda zaruri bir ihtiyaç olan bu havlu modelleri artık, şimdi Jakarlı dokumalarla zenginleştirilen havlular olarak daha yumuşak ve bir o kadar da kalitelidir.

Havlu kumaşları kalite bakımdan sınıflandırılır. Bunlardan armüRlü olanlar basit havlu kumaşlarıdır. Bir de hav kumaşı vardır. Bu da pamuk ipliğinden yapılıp diğer tekstil ürünlerinden olan pamuğun kaba olarak bükülmesi ile elde edilir. Bunların yanı sıra dokumaları ve işlemeleri de çok önemlidir. Jakarlı havlu modelleri şu sıralar çok revaçta. Bayanlar tarafından sıkça tercih ediliyor. Sade kumaş üzerine çeşitli renklerdeki ipliklerle işlenen havlular sizlere zenginleştirilmiş olarak sunuluyor. Bunların yanında havlularınıza ekstra olarak işleme yapmanıza gerek kalmıyor. Jakarlı havlu modelleri gerek sizler için gerek çeyizlik için bulunmaz bir dokuma çeşitir.

Değerli ziyaretçilerimiz; Sizlere bu yıl çok trend olan jakar dokumalı havlu modellerini sunmak istiyorum. Modelleri inceledim gerçekten de çok şık ve yumuşak bir dokusu var gibi görünüyor. Gerçekte de öyle. Dilerseniz sizler de modelleri inceleyerek fikir edinebilirsiniz. İşte modeller…

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri