Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

2012 yeni örgü bebek battaniye modelleri



Merhaba değerli anneler ve anne adayları:) Bebekleriniz üşümesin her zaman onları sıcak tutacak bir battaniyeye ihtiyaç duyarsınız? Peki battaniyeyi kendiniz örmek istemez misiniz? Hem bebeğiniz için bir anı olur hem de onun hoşuna gidecek renkli iplerle örülmüş bir battaniye hazırlamış olursunuz. Birbirinden farklı örgü bebek battaniye modelleri.

Örgü bilen bayanlar için hazırladığımız bu bebek battaniye modelleri bebeklerinizi soğuk kış aylarında sıcacık saracak. Tığla örülen battaniye modelleri hem sizler için bir meşkale olacak hem de bir ihtiyacı gidermiş olacaksınız. 2012 yılı örgü bebek battaniye modelleri sizlerin de çok hoşuna gidecek. Dilerseniz motif motif yapıp birleştirin, dilerseniz de düz gidin. Sizler için Battaniye örneklerini paylaştık. Bu modellerden yararlanarak bebeklerinize en şirin battaniyeleri siz örebilirsiniz. Şişle de örülebilen modellere tığla sonradan süs amaçlı figürler işleyebilirsiniz. Burada sizlerin de yaratıcılı ön plana çıkıyor İstediğinizi ekleyebilirsiniz.

Minikleriniz için örgü battaniye modeli arıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizlere 2012 yılının en yeni örneklerini ekledim. Modellere bayıldığımı söyleyebilirim. Yapanların ellerine sağlık! Gerçekten çok yaratıcı ellereden çıkmış. Umarım sizler de beğenirsiniz. İşte 2012 örgü bebek battaniye modelleri…

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri