Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

2012 duvardan duvara halı modelleri




Ev dekorasyonuna önem veren ve evini en iyi şekilde dizayn etmekten yana olan sevgili bayanlar; sizler için duvardan duvara halı modellerini hazırladım. Modeller içinizi ısıtacak. Eşyaları üstüne alan ve temizliği kolay özellikle emekleyen bebekleriniz için de sağlıklı bir ortam hazırlamak isterseniz, bu haberim tam size göre!

Odanızın bütün eşyalarını üstünde toplayan ve estetik şık görünümü ile sizleri büyüleyen şahane halı modellerini sizlerle paylaşmak istedim. Duvardan duvara halı (halıfilex) modellerinde klasik, modern olmak üzere birçok desen var. ince kalın olmak üzere de alternatifler mevcut. Eşyalarınız ve perdeleriniz ne tonlarda olursa olsun. Halıfilexlerde yüzlerce renk seçeneği var. Mutlaka sizin evinize uygun renkleri bulacaksınız. Eskiden çok tercih edilen halıfilex modellerine artık rağbet kalmadı diye düşünürken günümüzde eskilere dönüş olduğunu düşünüyorum. Çünkü yer döşemelerinde parke, mineflo, pvs yerine artık halıfilexler tercih ediliyor. 2012 yılı için yenilenen halıfilex modelleri sizlerin de çok hoşuna gidecek.

Sevgili hanımlar; sizler de eskilerin yeniden moda olduğunu biliyorsunuzdur. Bu sebepten dolayı halıfilexlere yeniden dönüş var. Artık modern tarzda üretilen halıfilexleri evlerinize hoş bir hava katacak. Aynı zamanda bebekleriniz için de sağlıklı bir ortam hazırlamış olacaksınız. İşte 2012 halıfilex modelleri…

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri