Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

2012 çeyizlik lif modelleri




Merhaba hanımlar, çeyiz hazırlıkları mı yapıyorsunuz? Peki lifleriniz tamam mı? değilse buradaki farklı modellerden başlayabilirsiniz. Çeyizlik lif modelleri çok farklı olarak örülmüş. Modellere bakarken de anlayacaksınız. Sıradışı birbirinden ilginç olan bu lif modelleri sizlerin de çeyizlerini süslemeye geliyor.

Ev hanımları sizlerin ne kadar marifetli olduğundan şüphem yok. Bu yüzden bu modellerin üstesinden geleceğinize de inanıyorum. Hatta daha iyi işler çıkaracağınızdan da eminim. Evlenecek olan kızınız için lif modeli arıyorsanız doğru yerdesiniz. 2012 yılı için hazırlanmış lif modelleri, yaratıcı bayanların ellerinden çıkmış. Özenle örülmüş lif modelleri kızların çeyizlerini süsleyecek. Sizler de farklı farklı iplerle değişik modeller üretebilirsiniz. 2012 yılı çeyizlik lif modelleri çok şirinler. Horoz figürü, gelin damat figürü, yelek modeli, yuvarlak, kare, kalp şekli ve daha bir çok model usta ellerden çıkarak sizlerle tanışmaya hazır. Hanımlar bu modellere bayılacaksınız.

Değerli ziyaretçilerimiz sizler için 2012 çeyizlik lif modellerini araştırıp siteye ekledik. Modellere bayıldığımı söyleyebilirim. Hatta ben de buradan bir kaç model beğendim ve kendime örmeyi düşünüyorum. Umarım sizlerin de hoşuna gider. İşte 2012 yeni model çeyizlik lif modelleri…

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri