Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Lüks giyimli kadınlara Burberry saatler

  Kıyafet seçiminde olduğu gibi aksesuar seçiminde de kadınlar zorlanmaktalar. Özellikle birden fazla tercih yapmakta kalan bayanlar. Gidilecek davetlerde veya o gün ki elbisesini tamamlayacak saat seçimi yapmak onlar için ayrıca derttir. Burberry lüks giyinen zengin görünümlü bayanların en çok alışveriş yaptığı markalardan birisi. Sadece sezona damga vuran kıyafetler ile değil çanta, ayakkabı, saat ve benzeri aksesuarlarda da tasarım başarısı bilinen bir marka. 2013 sezonun da yine her zamanki gibi adına yaraşır saat modellerini koleksiyonunda sergiliyor.
  Herkesin tarzı farklıdır. Bazıları spor giyime daha çok önem verirken, bazıları ise daha çok klasik giyinmeyi tercih eder. Kimi hanımlarda her iki tarza önem vermekte. Tabi bu birazda yaşam biçimine ve çalıştıkları sektöre bağlı. Bayanlar bazen istedikleri tarzı değil zorunlu kaldıkları tarzı benimsemek zorunda kalabilirler. Buna dayanarak yaptıkları giyim tercihlerinde aksesuar olarak yakışanı seçmek isterler. Hangi marka olursa olsun saat seçiminde de bu böyledir. 
  Burberry isim olarak kendini tüm dünyada ispatlamış bir marka olarak tasarladığı bayan saatlerinde de kendi özünü yansıtıyor. Ürünlerinde en çok kullandığı renk tonlarının hakimiyeti kendini göstermekte. Bu saatlerin şık görüntülerinin dışında ki diğer teknolojik özellikleri ise şu şekilde.. İngiltere ve İsviçre işçiliği, ortalama 38 mm kasa çapı, kristal ve safir süslemelerin dışında, 5 ATM özelliği ile 50 metreye kadar su geçirmez özelliği en önemli özellikleridir. Şıklığı ve görselliği kolunda en iyi şekilde yansıtmak isteyen bayanlar için bazılarının katalog fotoğraflarını ve fiyatlarını paylaşıyoruz.  
İnce çerçeveli bir hasır görüntüsünde ve değişik renklerde kordonu olan bayan saat.1909 TL

Geometrik desenli siyah ve çelik çerçeveli dikdörtgen saat.1509 TL
Çizgili ve geometrik desenli kordonu olan dikdörtgen ince saat.1509 TL
Oldukça sportif bir kordona sahip çelik çerçeveli bayan saat modeli.1238 TL
Altın ışıltısı ve beyazsın göz alıcılığında bir deri kordon.1359 TL
Klasik bir deri kayış ve çelik çerçeveli.2729 TL
Çelik kasa içi siyah çerçeveli saat.3159 TL
Altın kadınların vazgeçilmezi olduğu için bu saat klasik giyimli bayanlara çok uygun.1779 TL
Sarı ve beyaz altın içi işlemeli saat.1629 TL
Bey rengini ve metal çerçeveyi sevenlere9589 TL
Hem sportif hem de beyaz olsun diyen bayanlara.1238 TL

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri