Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Valentino 2012 Ilkbahar / Yaz koleksiyonu ile beyaz ön planda

 Bir çok kisi havalar isinmaya basladiginda beyazlari tercih eder. Moda markalarida yaz aylari için daha çok beyaz ve açik tonlari tercih ediyor. Kis aylarini geride birakmaya hazirlandigimiz son günlerde, sicak havalarin ve rahatligin habercisi olan beyaz renk, Valentino 2012 ilkbahar yaz koleksiyonunda bizleri karsiliyor. Beyazin ve açik tonlarin yogunlukta oldugu elbiseler üzerinde açik lacivert, açik kirmizi ve açik mavi gibi renklerden olusan islemeler ve desenler yer aliyor.
 Dogalligi tam anlamiyla vurgulayan desenler sayesinde bu sik kostümler dahada güzel bir görünümü sunuyor. Pier Paolo Piccioli ve Maria Grazia Chiuri tasarimlari ve defile gösterisi ile tüm moda severlere oldukça farkli bir koleksiyon sundular. Valentino lüksünü bütünüyle yansitan tasarimlar üzerindeki baskilar bir pamuk gibi görünüyor. Ipek ve saten kumaslar ile dikilen kiyafetler romantik bir genç kizin giyimini yansitir gibi. Günlük giyilebilecek çiçek desenli elbiseler ise rahat ve uzun eteklerden, ayrica sifon katmanlardan olusmakta. 
 Neredeyse yaz trendini oldugu gibi yansitan koleksiyon, oldukça düzenli ve kaliteli bir görünümü bayanlara takdim ediyor. Ayakkabilarin ise elbiseler ile uyumu oldukça sofistike bir çalismayi ve yaz trendleri adina fikirleri veriyor. Isiklar altinda oldukça güzel geçen defilenin sonlarinda ise, inci ve kristal süslemeli dantel detaylar dikkatleri çekiyor. Uzun kollu ve kapali yakalari olan elbise modelleri disinda, yazi tam anlamiyla yansitan kisa etekli ve gögüs hizasinda yakalari olan modeller koleksiyonu oldukça zengin kiliyor. 













Valentino 2012 Ilkbahar / Yaz koleksiyonu ile beyaz ön planda

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri