Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

En iyi markalarin 2012 erkek bot modelleri

Erkeklerin kis aylarinda en çok ihtiyaç duyduklari kislik botlari alirken hangi özelliklere göre hareket etmeleri konusunda bilgi vermek istiyoruz. Amacimiz bilinçli bir tüketici olarak kendilerine en yakisan botu en uygun fiyatlarla almalarini saglamak.
  Son dönemlerde botlara olan ilgi epeyce artti. Üretici firmalarda degisen ihtiyaçlara göre çok farkli konsept ve tarzlarda ürünler gelistirdiler. 2012 erkek bot modelleri trendlerine baktigimizda da bu söylediklerimi görmemiz mümkün. Bot seçerken ilk düsünmemiz gereken özellik, ayaklarimizi sicak tutacak bir bot olmasi. Içi yünlü botlar bu yönleriyle avantajlilar. Bunun yani sira yumusak tabanli botlar donmus yüzeylerde yürürken daha rahat hareket etmemizi saglarlar. Ayak sagligimiz açisindan ergonomik tasarimlara sahip botlari tercih etmemiz önemli. Taninmis markalardan bot almanizi tavsiye ediyoruz. Malzeme kalitesi, hijyen ve ayak sagligi, ürün garantisi gibi noktalarda marka bir ürün almak daha akillica bir seçimdir.  Bu yil en çok tutulan bot modellerinde Timberland markasinin ürettigi botlari görüyoruz. Deriden ve nubuk deriden üretilmis, tabani dayanikli, yastikli yakalar ile ayak çevresinde rahatligi saglayan tasarimi ile göz dolduruyor. Slazenger marka botlar da siklik arayan erkeklerin tercih ettigi bot modellerinden. Bot fiyatlari konusunda sunlari söyleyebiliriz: Ortalama 90 TL endash 200 TL civari bir fiyatla sahip olabileceginiz bu botlarla kendi çizginizi daha iyi yansitabilirsiniz.
  2012 yili soguk geçse de ayaklarinizi isitan, modern, kaliteli, estetik tasarimli botlari ile simdiden güzel bir yil olacagini müjdeliyor bizlere.



En iyi markalarin 2012 erkek bot modelleri

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri