Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

2012 kot pantolon modasi

 Günümüzün en yaygin giyim trendlerinden birisi olan  kot pantolon ve jeans modelleri bay ve bayanlar için tasarlanmis, farkli renkteki ve stillerdeki modelleri ile görücüye çikti. 2012 yili jeans ve kot modelleri trendlerine göz attigimizda renk kombinasyonlarinin çesitliligi dikkatimizi çekiyor. Bayanlar dar kesim kotlari tercih ederken, erkekler daha çok bol kesim olanlari tercih ediyorlar. Gündelik yasaminda vazgeçilmezlerinden olan ve genellikle acil durumlarinda kurtaricisi olan pantolonlari dikkatli seçmeniz gerekmektedir.
  Yaz kis fark etmeden, klasik veya spor tüm giyim trendleri ile uyum saglayabilen kot giyimini sizin için arastirdik ve bakin ne gibi sonuçlara ulastik:
-  Bay ve bayanlarin ortak tarzlari olan jeans ve kotlarin özellikle taslanmis ve yirtik modellerine ragbet ediliyor.-  Rahatligi ve kullanim kolayligi açisindan tercih edilen kotlarda dokuma ve kumasin cinsi önemli. Yeni sezon kot modelleri bu noktadan hareketle daha çok pamuklu ve seyrek dokunmus kumaslardan tercih ediliyor. Bu kotta yumusakligi da saglayan baslica unsurlardan.-  Dar paçali ve klasik kesim tarzi üretilmis kotlara olan ilginin  hiç eksilmeden sürdügünü söylemek mümkün.-   Beraber düsünüldügünde erkekler için kot üstüne tercih edilebilecek beyaz veya turuncu renkteki ceketlerin spor bir hava katacagini söyleyebiliriz.
  Geçmisten günümüze uzanan çizgide Levis, Lee Cooper, Rodi, Mavi, Diesel kot pantolonlar gibi bir çok markanin çok çesitli ürünleri 2012 yilinda da sizi bekliyor.



2012 kot pantolon modasi

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri