Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Civil civil renklerle 2012 kadin tisört modelleri

Bu yil her zamankinden daha coskulu geçecek giyim ve moda dünyasinda. Özellikle bahar ve yaz aylari için tasarlanmis 2012 kadin t-shirt modelleri enerjinizi, gençliginizi özgür çizgilerle ifade etmenizi saglayacak.
  Bayanlar için rahatlik önemli. Bunu da giydikleri spor kiyafetlerle gösteriyorlar. Spor giyimin vazgeçilmezlerinden olan t-shirtler bu yil da civil civil renkler ve desenler ile sizleri bekliyor. Özellikle üzerinde Angels, Kiss Me, Snoopy, Pembe Panter gibi degisik albenili yazilarla süslenmis t-shirtler bu yil çok moda. Genç bayanlarin gözdesi olan bu modellerin yaninda birçok ürün de bulmak mümkün.
  Elbette t-shirtler sadece genç bayanlar tarafindan tercih edilmiyor. Orta yaslardaki bayanlarin zevkine göre de birçok model hazirlanmis durumda. Bizim size tavsiye edebilecegimiz modeller ise, omzu açik modeller. Omzu açik tisört modellerinde renkler koyu olarak tercih edilmeli. Alttan kot pantolonla birlikte uyumu gerçekten harika. Bu giyim tarzina yakisan en iyi saç modeli uzun saçlar. Kisaca tisört modasi sadece genç kizlar ve erkekler için degil, her yastan bayanin kullanabilecegi, genis ürün çesitliligi ile donatilmis bir konsept.
  Tisört trendlerine deginmisken Polo ve Tommy Hilfiger marka tisört modellerine deginmezsek haksizlik etmis oluruz. Isyerinizde ve disarida rahatlikla giyebileceginiz bu tisörtler açik bogazli, yaka dügmeli ve dügmesiz polo modelleri ile çok tercih ediliyor. Klasik modellerin yani sira belden oturtmali tisört ürünleri de bulunmakta.Tommy Hilfiger tisörtlerde ise beyaz, gri ve yesil renkler tercih edilmis. %100 koton olarak hazirlanmis bu ürünlerde kabartma desenler moda. Ring yaka olarak sizlerin begenisine sunulmus. Tisört fiyatlari da gayet uygun. Bütçenizi zorlamadan istediginiz tisörtü satin almaniz mümkün.




Civil civil renklerle 2012 kadin tisört modelleri

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri