Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

2012 balo elbiseleri, rengarenk modeller

  Balolar ülkemizde daha çok zenginler tarafindan düzenlenmekte. Dans amaciyla ve kutlama amaci ile yapilan balolarda kiyafetler ile göze batmak en önemli faktördür. Bunun için en ideal seçim ise renkli ve bol dekolteli elbiseleri tercih etmektir. Son yillarda isim yapmis firmalarin oldukça fazla balo düzenledigini söyleyebiliriz. Bu özel gecelerde bas roldeki davetliler ise tabiki ünlüler. Bu yüzden balo kiyafetleri daha çok ünlüler ve varlikli insanlar tarafindan ragbet görmektedir. 
  Özel davetler için abiyeler ve balo kiyafetleri hazirlayan oldukça fazla firma mevcut. Fakat bu firmalarin bazilari tasarimlari ile bu alanda her zaman ön plana çikmayi basarmistir. Bu sezon balo kiyafet modasi için belli basli eglence amaçli davetlere baktigimizda, bayanlarin yine oldukça fazla renkli modelleri tercih ettiklerini söyleyebiliriz. Sanki bir gökkusagini andirircasina hazirlanmis olan kiyafetler bayanlari yeterince güzel göstermekte. Ayrica sempatik bir imajda katmakta. 
  Balo kiyafetleri dizayn eden en önemli firmalara baktigimizda Jovani, Tony Bowls ve Terani gibi firmalarin dünya çapinda isim yaptigini görebiliriz. Bir baloda dikkat çekmek ve güzelliginiz ile tüm gözleri üzerinize çekmek bu elbiseler ile hiçte zor degil. Bayanlar için farklilik her alanda ve her zaman önemlidir. Sizlerde davetlisi oldugunuz bir baloda rüyalardaki gibi bir kiz olmak için, sizlerle paylasacagimiz elbise modellerinden faydalanabilirsiniz. Üstelik fiyatlarininda asagi yukari ne kadar olduklarini sizlerle paylasiyoruz. Gökkusagi renklerinden olusan üst kismi dar elbise.
Arka kisami uzun ve tüllü ön kismi kisa etekli pembe elbise.
Sari sirt ve gögüs dekolteli genis ve uzun etekli elbise.

Yesil kisa etekli, tül detayli elbise.
Kirmizi balik etek Terani marka elbise.
Kisa ve tüllü etekli üst kismi parlayan turkuaz elbise.
Sifon katmanli, önden dekolteli altin sarisi elbise.
Mavi ve tonlarinin beyazla kombine edildigi elbise.
Parlayan detaylarda baskili olan dar elbise. 
Kirmizi ve tonlarinin mavi ile eslestigi bir elbise. 

Isiltili bir gece elbisesi modeli.2012 balo elbiseleri, rengarenk modeller

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri