Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Marwells Erkek bot ve çizme çesitleri

 Son yillarda adini sikça duymaya basladigimiz ve Türkiye`de de satislari baslayan Marwells, 2012 erkek bot ve çizme koleksiyonunda birbirinden kaliteli modelleri barindiriyor. Yeni koleksiyonda erkeklerin tercihine kalmis olan fermuarli, tokali ve ipli çizmeler yer almakta. Bot seçimi yaparken kaliteli ve uzun yillar giymeyi önemseyen erkekler Marwells`in yeni koleksiyonuna göz atabilirler. Ürün katalogunda daha çok deri ve süet modeller yer almakta. 
 Asi ve çilgin erkeklerin tercih edebilecegi Chopper modeller, klasik giyinmeyi seven erkeklerin tercih edebilecegi fermuarli modeller, genç ve gösterisli giyinmeyi seven erkeklerin tercih edebilecegi bej rengi süet modeller koleksiyonun en çok satan bot modelleri. Bu güzel botlara göz attigimizda, dokusal olarak parlak ve sik görünümlü, hiç bir zaman bot modasinin eskimeyen tarzlarini ve günlük yasam ve is hayatinda rahatlikla kullanabileceginiz bot ve çizme stilleri ön planda. Ayrica hem klasik pantolonla hem de bir kot pantolonla oldukça iyi kombin edebileceginiz tokali çizmeler, hem konfor için hem de siklik için sizlere herseyi sunabilecek türde botlarda göz kamastiriyor. 
 Kis aylarinda karizma erkeklerin vazgeçilmezdir botlar. Marwells 2012 kis erkek ayakkabi koleksiyonundan en güzel modelleri sizlerle konumuz altindan paylasiyoruz. Süet ve deri fermuarli siyah erkek bot. 
Marwells bej rengi ipli erkek süet bot. 
Marwells kayisli siyah deri Chopper bot. 
Marwells kahverengi fermuarli erkek çizme. 
Marwells Crazy erkek bot. 
Marwells Alabama erkek bot çesidi.  
 Missouri Taba erkek bot modeli. Siyah erkek deri antik bot.Marwells kahverengi erkek deri ve tokali bot.Marwells Erkek bot ve çizme çesitleri

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri