Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Kadinlar için 2012 bot ve çizme modelleri

Kis aylarinda sizi üsütmeyen botlar ayni zamanda kislik giyim tarzinizi tamamlayan parçalardan birisi. Geçen yillardaki bayan bot trendine baktigimizda Ugg marka botlarin hala popüler oldugunu görüyoruz. Hayvan severler tarafindan elestirilse de bu yilda Ugg botlar revaçta. Elbette herkesin zevki ayni olmayacagindan üreticiler farkli çözümler de gelistirmis. Bu noktada sizlere 2012 kadin bot modelleri konusunda bilgiler verecegiz.
Botlarin kullanim kolayligi hepimizce bilinmektedir. Özellikle kot pantolon ve kislik taytlar ile de giyildiginde sik bir görünüm katmaktadir. Diz ve diz alti etekler için ise size bot yerine çizme giymenizi tavsiye ediyoruz. Özellikle bu yil eteklerin altina uzun deri çizmeler modadir. Bot konusuna devam edelim. Ayak sagliginizi düsünüyorsaniz kaliteli markalarin ürünlerine yönelmenizde fayda var. Bu yilin bot modellerine baktigimizda topuksuz ve düz taban modellerin öne çiktigini söyleyebiliriz. Ayaklarinizi isitmak için içi yünle desteklenmis botlarin. Yandan fermuarli modellerin disinda ön taraftan bagcikli modeller de bolca mevcut.
Topuklu kislik bot modelleri de genis bir ürün seçenegi ile sunulmus. Üstten kivirmali ve disariya dogru büküldügünde yünlü bir görünüm kazanan botlar, genç kizlarin en çok tercih ettigi modellerden. Sezon içi indirimlerin birbiriyle yaristigi bot ve ayakkabi magazalarina giderek zevkinize uyan bir bota siz de kolayca sahip olabilirsiniz. Üstelik bot fiyatlari gerçekten uygun denilecek fiyatlarda. Çalisan bayanlar için de deri botlari önermekteyiz. Uzun topuklu, agirlikli olarak siyah ve koyu tonlarda olan, Ayak bileginden kemerli bu modellerle kisa damganizi vuracaksiniz.



Kadinlar için 2012 bot ve çizme modelleri

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri