Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Sarar`in yeni sezon ipek esarplari ve fiyatlari

Sarar spor giyim ürünleride çikarmasina ragmen hiç bir zaman o kendine özgü klasikliginden vazgeçmiyor. Tesettürlü ve tesettürsüz bir çok bayanin giyim tarzina uygun elbise modelleri sunan, fakat çogu zaman fazla abartili kesimler ve desenlerden uzak duran Sarar, son koleksiyonundaki esarplarinda da bunu gösteriyor. Ülkemizde tesettür giyimi seçen bayanlarin daha çok tercih ettigi renkler ve desenler üzerine tasarimlar yapiyor. 
Genç veya yasli her yastan bayanin kolaylikla kullanabilecegi ve kendini oldukça güzel gösterebilecegi Sarar esarplari %100 ipekten üretilmekte. Ölçüleri ise 90 x 90 cm`dir. Hürrem Sultan, Atlantik ve Eskisehir Odunpazari evlerinin desenleri esarplar üzerinde yer almakta. Sura ve twill tarzlarindaki esarplar sik oldugu kadarda sade. Zaten ülkemizdeki tesettürlü bayanlarin çogunlugu sadelikten ve fazla abartili olmayan giyim tarzlarindan hoslanmakta. 
Bu güzel esarplarin kaç para olduklarini soracaksiniz haliyle. Suanda Sarar online alisveris sitesinde % 50 indirim kampanyasi ile satilan esarplarin fiyatlari 44,75 TL. Sizlerle asagidan Sarar`in yeni sezonda üretmis oldugu biraz nostaljik, biraz romantik, birazda sehirli kadinlarin tarzini yansitan modellerden olusan kataloga asagidan göz atabilirsiniz. Sararin yeni esarp modelleri, siyah ve beyaz gibi alisilmis renklerin disinda açik lila, mor, pembe ve kirmizi renklerden olusmakta.  








Sarar`in yeni sezon ipek esarplari ve fiyatlari

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri