Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Güzel bayanlar için yepyeni jartiyer modelleri

Son birkaç yildir ülkemizde jartiyer satislarinda gözle görülür bir artis var. Buda yurtdisindaki kaliteli birçok iç çamasir markasinin ülkemizdeki iç çamasir pazarina kendilerini göstererek girmelerine sebep olmustur. Geçtigimiz senelerde en çok tercih edilen modeller oldukça renkli ve ihtisamli modellerdi bu sene ise bu durum tamamen tersine dönmüs durumda bu yilki yenilikleri bu yazimizda az çok göreceksiniz ve seçimlerini bu dogrultuda rahatlikla yapabileceksiniz.
Bu yil geçtigimiz seneki renkli ama koyu modellerin disinda daha çok siyah ve beyazin agirlikta oldugunu görüyoruz. Siyah in vazgeçilmez cazibesi beyazin sadeligi ülkemizde ve yurtdisinda birçok bayanin tercihlerinde ön planda yer aliyor. Birçok bayanin jartiyer tercih etmesinin nedeni en basta partnerini tahrik etmektir ama bunun disinda en büyük özelligi diger birçok iç çamasirina göre vücudunuzda diger ürünlere göre daha rahat kullanimidir. Bunun yani sira genital bölgede de rahatlik hissi olusturarak diger kiyafetlerinizi daha rahat giymenize neden olur.
Eger sizde bu sene birbirinden farkli modeller arasinda bir tercih yapmayi düsünüyor iseniz desenli modelleri tercih ederseniz dogru bir seçim yapmis olursunuz. Ayrica renk konusunda ülkemizde en çok tercih edilen renk olan siyah sizin ve partnerinizin size olan tavrinin degismesinde en büyük etkiye sahip olacaktir. Son olarak 2012 jartiyerlerinde kumas seçimini bizler genelde sizin tercihlerinize biraksak da siz mutlaka saten kumasin ihtisamini kendiniz ile bulusturunuz.
Güzel bayanlar için yepyeni jartiyer modelleri

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri