Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Grammy 2012 ödülleri ve kirmizi hali

Her yil düzenlenen ve ilgiyle takip edilen Grammy ödülleri bu senede nefesleri kesti. Yilin albümü ve yilin sarkisi gibi 6 ödülü alip götüren Adele, gecenin kahramaniydi. Fakat ayni basariyi seçmis oldugu kiyafetlerde de göstermis oldugunu söyleyemeyiz. Bu tip organizasyonlarda ödüller kadar tabiki ünlü sarkicilarin giymis oldugu elbiseler takip ediliyor. Gecede makyaji, takilari ve kiyafetleri ile ön plana çikan ünlülerin resimlerini bu konumuzda sizlerle paylasiyoruz. Son senelerin en çok tercih edilen abiye tiplerinden olan balik etekli abiyeler yine bir çok ünlünün üstünde görüldü. Anlayacaginiz deniz kizlari bu gecede de bas roldeydi. Asagidaki galeriden hangi ünlünün ne tür kiyafetleri tercih ettigini görebilirsiniz.
Geceye tam anlamiyla damgasini vuran Adele, fazla kilolarini saklamak ve daha ince görünmek için siyah bir elbise seçmis. Henüz 24 yasinda olmasina ragmen oldukça büyük gösteren sanatçinin giydigi kiyafet üzerindeki parlak detaylar dikkat çekiyor. 
Carrie Underwood seçmis oldugu üzeri siyah noktali olan beyaz kiyafet ile yine oldukça sikti. Dekolteli bir elbise tercih etmemesine ragmen güzelligi ile ne giyse yakisir dedirten bir ünlü. Ayrica tenine uygun makyaji ve takilarida fena degil.
Asi kiz Fergie kiyafeti ile gecenin en çok dikkat çekenlerinden birisiydi. Fergie, turuncu islemeli ve transparan kiyafeti ile oldukça cesurdu. 
Genelde uzun eteklerin dikkatleri çektigi gecede kisa etekli bir elbise seçen Giulia Rancic, sade güzelligi ve saçlari ile basariliydi. 
Jessie J saçlari, makyaji ve seçmis oldugu metalik renkteki parlayan elbisesi ile kendi tarzini ortaya koydu. 
Bu güzel gecede Katy Perry mavilere bürünmüstü. Zaten güzel bir bayan olan Katy, mavi saç rengi ve mavi kiyafeti ile gecenin en gözde sanatçilardan birisi olmayi basardi.  
Bir çok bayanin tercih etmeyecegi veya cesaret gösteremeyecegi bir saç rengi seçen Kelly Osbourne`nin saçlari ve makyaji pileli elbisesi ile oldukça uyumluydu diyebiliriz.
Kivircik saçlari ve güzel yüzü ile Kelly Rowland, giymis oldugu krem rengi elbise ve küpeleri ile oldukça sikti. 
Belkide degisikligi en çok sevenlerden birisi Rihanna. Devamli karsimiza degisik saç renkleri ile çikan Barbados`lu güzel giymis oldugu dekoltesi bol kiyafet ile tüm gözleri üzerine çekmeyi yine basardi diyebiliriz. Gögüs dekoltesi ve sirt dekoltesi onun güzel fizigine çok yakisiyor diyebiliriz. 
Taylor Swift ise nostaljik görünümlü, tül ve dantel detayli açik kahverengi kiyafeti ile gecede boy gösterdi.Grammy 2012 ödülleri ve kirmizi hali

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri