Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Güzel gözler için Burberry güzellik ürünleri

  Iyi bir makyaj kaliteli makyaj ürünleri ile yapilir. Bir makyajin sizi çok daha fazla lüks göstermesi için kaliteli markalarin güzellik ürünlerinden faydalanmaniz gerekir. Giyim sektöründe kendine has tarzi ve kalitesi ile her zaman en iyilerden olan Burberry, güzellik ürünleriylede bayanlarin tercih ettigi markalardan birisi. Kozmetik ürünler oldugu için kalitesiz bir makyaj seti hem saglik açisindan hem de görünüm açisindan sizlere istediginizi vermez. 
  Bir makyajin kusursuz olmasi için makyaj yaparken en çok özen göstermeniz gereken yerlerden biriside gözlerdir. Çünkü gözler surat güzelliginizi en ön plana çikaran kisimlardir. Burberry`nin göz makyaji ürünleri sayesinde, her türlü kiyafetiniz ile uyumlu olarak ister günlük bir makyaj için, isterse özel günler için lüks bir makyaj elde edebilirsiniz. Burberry`nin göz makyaji için olmazsa olmaz ürünlerini ve özelliklerini bu yazimizda bayanlarla paylasiyoruz. 
Burberry göz fari: Havanin vermis oldugu ilham ile renk tonu seçenekleri sayesinde dumanli, metal ve ikonik bir görünüm sunuyor. Göz renginizin güzelligini daha ön plana çikarmak için oldukça ideal bir göz fari. Kusursuz ve pürüzsüz kullanim için silikon içermekte olan ürün, uzun süren bir etki saglamak için yenilikçi formülünde saten pigmentler içermektedir. Fiyati : 62 TL dir. 4 renk seçenegi mevcuttur. 
Burberry göz kalemi: Dogal mum ve yumusaticilar kullanilarak üretilen Burberry göz sekillendirici kalemleri, dogal göz renginizi yogunlastirmak ve belirginlestirmek içindir. Suya karsi etkili ve uzun süre kalici olan bu göz kalemleri, kaygan ve yumusak yapiya sahip oldugu için hiç bir sekilde rahatsizlik vermez. Fiyati 48 TL olan ürünün siyah, kahverengi, gece mavisi ve yesili gibi renk seçenekleri mevcut. 
Burberry Maskara: Kirpiklerinize hacim ve dolgunluk vererek gözlerinizin daha güzel görünmesini saglayan bu maskara, sabahtan geceye kadar süren bir gün içerisinde etkisi ile sizleri fazla zahmete sokmaz. Bu çok yönlü maskara ayrica kirpiklerini güçlendiren ve lif gelisimini hizlandiran bir etkiye sahiptir. Deniz bitkileri ve glikojen içermektedir. Koruyucu tabakasi ile yagmura, günesin sicakligina ve neme karsi bir kalkan olusturur. Fiyati ise 65 TL dir.  Güzel gözler için Burberry güzellik ürünleri

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri