Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Christian Dior 2012 ilkbahar yaz elbiseleri

Nostalji giyim yaz aylarinda da kendini gösteriyor. Moda`nin devlerinden Christian Dior 2012 yaz koleksiyonunu oldukça sik tasarimlar ile sergiledi. Bu harika defilede nostaljik ama günümüzde giyilebilecek gerçeklikte olan elbiseler kendini gösterdi. Geçmisten günümüze modada dümeni birakmayan markalar arasinda her zaman yer alan Christian Dior 2012 elbise modelleri ile salondaki herkesi büyülemeyi yine basardi. 
Üzeri desenli kalem etekler ve genis eteklerin yani sira, bazi dönemlere damga vuran diz üstü dar etekler defilede boy gösterdi. Modacilar yaz aylarinda iyi giyinmek isteyen bayanlarin bu elbiselere korkmadan yatirim yapabileceklerini belirttiler. Üst kisimlardaki yaka detaylari ve elbiseler ile harika uyum saglayan topuklu ayakkabilar, defileden sonra yeterince konusuldu. Bir çok ünlü modacinin yorumu; koleksiyonun oldukça kaliteli ve iyi olduguydu. 
Tüllü ve seffaf kumaslar ile eslestirilmis sifonlar tam anlamiyla kadinsi bir görünümü yansitiyor. Bayanlar tarafindan oldukça tercih edilebilir çesitlilikte ürünler sayesinde Christian Dior takdirleri topladi. Defile sonlarina dogru ise, ipek kumaslar üzerine serpistirilmis kristal benzeri taslar ile süslenmis elbiseler tam anlamiyla lüks giyimi vurguluyordu. Siyah, beyaz ve gri gibi renkler disinda kirmizi, renk paletindeki tonlar olarak göze batti.











Christian Dior 2012 ilkbahar yaz elbiseleri

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri