Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

fermuarli yelek anlatimi



Örgü fermuarli yelek modeli ve yapilisi spor giyimi seven bayanlara özel örgü fermuarli yelek modelimiz geldi,hemde yapilisiyla birlikte.buyrun bakalim hanimlar...
ÖN :
48 ilmek baslanacak. Ilmekler 7 pirinç 6 düz, 7 pirinç 6 düz, 7 pirinç 6 düz, 9 pirinç seklinde dizilecek. 9 pirinçli olan kisimlar ön kenara gelecek. Pirinçli ilmekler ayni sekilde örülmeye devam ederken 6 düz ilmekler de her 6 sirada bir 3 ilmege 3 ilmek saç örgüsü yapilacak. Örgü boyu 14 cm oldugunda tek yandan 2 ilmek içeriden artislara baslanacak. Her 32 sirada bir, iki kere 1'er ilmek artis yapilacak. Beden boyu 36 cm'de kol evi oyugu için iki kere 4, bir kere 3, bir kere 2, bir kere 1 ilmek kesilip örgüye devam edilecek. Beden boyu 48 cm'de ön yaka oyuntusu için yaka kenarindan bir kere 6, bir kere 4, bir kere 3, bir kere 2, üç kere 1 ilmek kesildikten sonra omuzda kalan ilmekler de iki kere 9 ilmek olarak kesilip ön parça bitirilecek.
ARKA :
91 ilmek baslanacak. Ilmekler 7 pirinç 6 düz, 7 pirinç 6 düz, 9 pirinç 6 düz, 9 pirinç 6 düz, 9 pirinç 6 düz, 7 pirinç 6 düz, 7 pirinç olarak dizildikten sonra 6 düz ilmek ön parçalarda oldugu gibi saç örgüsü yapilarak örgüye devam edilecek. Örgü boyu 14 cm oldugunda yanlardan 2 ilmek içeriden artislara baslanacak. Toplam iki kere 1'er ilmek artis yapilacak ve artis aralari 32 sira olacak. Beden boyu 36 cm'de kol evi oyugu için iki kere 4, bir kere 3, bir kere 2, bir kere 1 ilmek kesilerek örgüye devam edilecek. Beden boyu 54 cm'de omuzlar iki kere 9 ilmek olarak kesilirken ayni anda arka yaka ortasindan 15 ilmek yanlardan bir kere 8'er ilmek kesilip arka parça da bitirilecek.
YAKA :
Tüm yaka etrafina 81 ilmek takilip baslara 3 ilmek pirinç gelecek sekilde aralar 3 düz 3 pirinç olarak ilmekler dizilip lastik kisim 14 cm örülerek ilmekler kesilecek, yaka içe katlanip dikilecek.
KOL BANDI :
69 ilmek baslanacak. Ilmekler 3 pirinç 3 düz, 3 pirinç olarak dizilip 8 sira örüldükten sonra ilmekler kol evi etrafina dikilecek.
 kaynak:nako.com.trfermuarli yelek anlatimi

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri