Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

burgulu hirka anlatimi



ARKA: 60 ilmek geçirilip 4 sira tersten düz örgü üe örgülenip fantezi örgü ile devam edilir. 53 cm. de yanlardan, koltuk için 3,2,1 ve l er ilmek eksiltilir. Koltuktan itibaren 20 cm. de bütün ilmekler bir defada kapatilir.
SAG ÖN: 35 ilmek geçirilip 4 sira tersten düz örgü ile örgülenip fantezi örgü ile devam edilir. Toplam 48 cm. de örgünün sag yanindan, yaka için 4 sirada bir 10 defa l er ilmek eksiltilir/Toplam 53 cm. de örgünün sol yanindan koltuk için 3,2,1 ve l er ilmek eksiltilir. Koltuktan itibaren 20 cm. de kalan ilmekler bir defada kapatilir. Ikinci ön de ayni sekilde simetrik olarak örülür.
KOL: 35 ilmek geçirilip 4 sira tersten düz örgü ile örgülenip, fantezi örgü ile devam edilir. Yanlardan 7 cm. de bir 5 defa l er ilmek artirilir. Toplam 42 cm. de yanlardan koltuk için 3,2,8 defa l er ilmek, ye 3 defa 2'ser ilmek eksiltilir. Kalan ilmekler bir defada kapatilir. Ikinci kol da ayni sekilde örülür.
YAN BORDÜRLER: Arka kismin yanlarindan 40 sira uzunlugunda 30 ilmek alinir ve 3 sira tersten düz örgü ile örgülenip kesilir.
Önlere de ayni sekilde bordur yapilir.
HAZIRLANISI: Dikisler dikilir. (Re simde görüldügü gibi iki açiklik biraki larak dikilir). Kollar kapatilip takilir Önlerden ve arka yakadan ilmekler ah narak tersten düz örgü ile örülür burgulu hirka anlatimi

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri