Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Yeni Dogmus Bebekler Için Örgü Bebek Yelegi Modeli ve Yapilisi ( Anlatimli )


Mini mini bir bebek yelegi modeliyle karsinizdayimö85Bn gördügüm anda bayildim ve eminim ki sizlerde benle ayni hisleri paylasacaksinizö85(=Modelimiz yine tig isi fakat basarili buldugum bir anlatima sahipö85Bakalim bu güzel modele hangi asamalarin sonunda sahip olacagizö85
Yeni dogmus bebekler için örgü bebek yelegi modeliYeni dogmus bebekler için örgü bebek yelegi modeli yapilisi (anlatimli)
Bebek Yeleginin Yapilisi : Il önce bebeginizin bedenini hesapladiktan sonra daha fazla zincir çekerek yelek yapilisina baslayabilirsiniz.Ilk önce ortalama 58-60 zincir çekerek yelegimize baslayalimö85Yedi sira tig ile batarak dolgu yapin. Sonra Iki zincir çekin ve bir zincir boslugunu atladiktan sonra ondört sira yine uzun çektiginiz zincire tigla batarak dolgu yapin. iki zincir çekin ve bir zincir boslugu atlayarak yedi sira tigla batarak dolgu yapin iki zincir çekin ve bir sira zincirde bosluk birakip ondört sira tigla dolgu yapin.iki zincir çekin ve yedi sira dolgu yaparak yelegin yaka kismindan örmeye baslayin.(ikisira çekilen zincirler trabzan olacak içleri yine karsilikli olarak iki adet zincirle trabzan yapilacak böylece bebek yelegi robasina dogru genisleyecek)sonra yedi sira dolguyu ördükten sonra çekilen 2 zincir boslugunun trabzanin içine bir sira dolgu yine iki zincir çekin ve trabzanin içine 1 dolgu daha yaparak ondört sira olan karsi tarafa geçin. ve ayni sekilde iki zincir boslugunun içine dolgu yaparak örmeye devam edin. Arkali önlü olarak örülenyesil bebek yeleginin yapimi koltuk altina kadar dolgu sayilari artmisolacak. koltuk altina geldiginiz noktada yelege koltuk alti kesimi yapin. sizlerördükçe bebek yeleginin kolkismi olusacaktir.yelek koltuk kesimi nasil yapilir.  koltuk altindaki iki zincirle çekilen trabzanlari kapatarak örmeye devam edin. yelek boyunu ayarladiktan sonra ipi kesin. ve yine tigla koyu yesil ipten kollarina, yakasina ve dügme delik yerlerine oya gibi bir sira dolgu yaparak sekillendirin. ve tek dügme ile süsleyinYapacak olanlara simdiden kolay gelsinYeni Dogmus Bebekler Için Örgü Bebek Yelegi Modeli ve Yapilisi ( Anlatimli )

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri