Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Derya Baykal Atki Bere Takimi Yapilisi

YAPILISI :
BERENIN YAPILISI :ON DÖRT ilmekle baslanip ALTI sira haraso örülür. YIRMIBES ilmek olana kadar her sirada soldan BIR ilmek artirilir. YIRMI BES ilmegi IKI sira ördükten sonra,ON DÖRT ilmek kalana kadar her sirada BIR ilmek kesilir. Örgünün kenarindan, misinali sisle YETMIS IKI ilmek çekilir. ALTMIS DÖRT ilmek kalana kadar DOKUZ ilmekte BIR ilmek kesilir. IKINCI. sirada SEKIZ ilmek kalana kadar her turda kesmeye devam edilir. (Her seferinde kesim arasi BIR azalir. YEDI ilmekte BIR, ALTI ilmekte BIR gibi)
ATKININ YAPILISI : IKI ilmekle haslanir, YIRMI ilmek olana kadar her sirada tek taraftan artirilir.YIRMI DÖRT sira, YIRMI ilmek haraso örülür. Ilmekleri daha ince sise alarak ON IKI sira BIR ters BIR yüz lastik örgü yapilir. Sonra genis sise alarak DOKSAN IKI sira haraso örülür. Tekrar ince sise alinip YIRMI DÖRT sira lastik örgü yapilir. IKI ilmek kalana kadar tek taraftan her sirada BIR ilmek kesilir. Ince sisle örülen lastik örgünün bir bölümünden ONSEKIZ ilmek çekilir.
ON sira BIR ters, BIR yüz lastik örülüp kesilir. Lastik örgünün bittigi yere dikilir.Derya Baykal Atki Bere Takimi Yapilisi

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri