Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Zikzak Çizgili Kısa Kollu Bluz ve Haroşe Şapka




RENK NO: 2970
YUMAK:3
SİS NO: 4,5
BEDEN :36-38
ÖN: 150 ilmekle başlanır, verilen örgü raporu ile devam edilir. Etek kenarından her sırada (gelişte ve gidişte) 1′er ilmek keserek örgü boyu 22cm’e tamamlanır. Burdan sonra, kesme yapılan kenardan aynı şekilde Ter ilmek arttırarak 22cm daha örülür ve ilmekler kapatılır.
ARKA : Ön gibi başlanır. Hiç kesme yapmadan 44cm örgü boyu tamamlanır. Tek omuz dikilir. Yakaya şiş takıp, 3 cm. 1/1 lastik örülür. Diğer omuz da dikilir ve kol kenarlarından 5′er cm.11^.1/1 lastik örülür. Beden tek kenardan dikilir. Etek ucuna şiş takıp, 3cm.lik 1/1 lastik örerken, V’nin ucuna her gelişte 3 ilmek beraber örerek kesme yapılır.
ŞAPKA : Tepe kısmından başlayıp, 2 sıra normal trabzan ile
doldurulur. Sonraki sıralarda, trabzan yapımı şemadaki gibi, alt sıraya batarak değil, alttaki trabzandan ipliği geçirerek devam edilir. 3 ilmekte bir aynı yere batarak arttırma olur. 8 sıra boyunca, aynı hizada arttırarak şapkanın içe kıvrılmaması sağlanır. Sonraki 14cm boyunca hiç arttırma yapmadan örgü devam eder. Şapkanın kenar kısmında (6cm) 15

derya baykal bere örnekleri, farklı işleme kazak modelleri örnekleri, örgü bluz çeşitleri tarifleri
trabzanda bir, aynı yere batarak arttırma olur. Kenar çiçeği için verilen şema gibi, büyük ve küçük boyda çeşitli yapraklar örerek (12-14 adet) çiçek tamamlanır.

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri