Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Ajurlu Kız Çocuk Hırkası


Model uygulamasında hem ajur hem de çatlak kahve örneği uygulanmış ve modele çok şık bir hava katmış. Nako’nun en güzel renklerinden biri kullanılarak örülen şık hırka, cici kızınıza çok yakışacak.

Malzemeler : Nako Marka BEBE 100

Renk No : 236 (2 yumak)

Şiş No : 4

Aksesuar : 4 adet düğme

Yapılışı :
ajurlu nako hırka yapılışı, model uygulanarak örülen kız çocuk örgü örnekleri, en güzel örgü çeşitleri, 2011 çocuk örgüleri

Hırka İçin : Robadan başlanarak örülür. 112 ilmek başlanır, 2 diş haraşo yapılır. İlmekler ön ortasından itibaren; 2 ilmek düz, 2 ilmek ters, 3 ilmek düz, 2 ilmek ters, 3 ilmek düz…şeklinde dizilir. 3 düz ilmekle çatlak kahve örneği uygulanır. Ters örülen ilmekler 2 sıra arayla, 7 defa 1′er ilmek atış yapılır. Artış yapılan ilmekler ters örgü yapılır. Beden boyu 12 cm örülerek 42′şer ilmek ön bedenler için, 48′er ilmek kollar için, 69 ilmek arka beden için ayrılır.

Kollar İçin : Kollar örülürken kol evi için her iki taraftan 3′er ilmek artış yapılır. Kol boyu 30 cm olduğunda, 2 ilmek arayla, 1′er ilmek kesilerek 36 ilmeğe düşürülür. 3 diş haraşo örülüp, ilmekler tek seferde kesilerek bitirilir. Diğer kol da aynı şekilde örülür.

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri