Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Laura Ashley 2012 Bahar Koleksiyonu

 Laura Ashley 2012 Bahar Koleksiyonu

Laura Ashley, 2012 ilkbahar koleksiyonuyla harika temalar yaratmış.

Cazibeli Köşk
Laura Ashley Cazibeli Köşk koleksiyonu, çok eskimiş ve çok sevilen bir İngiliz Country tarzını yansıtıyor. Modern kesitleriyle gelenekselliği birleştiren abartı süslemeden kaçınan Laura Ashley Cazibeli Köşk tarzı; country tarzını tam anlamıyla sergiliyor. Bu koleksiyona ait kumaş bundan 24 yıl önce Laura ve Bernard Ashley’nin yaz köşküne ilham veren arşiv kumaşı olmakla birlikte tasarımı yeniden çalışılmış ve orijinal kumaşın benzeri renklerinden oluşan karışık bir renk paletiyle çarpıcı yeni bir tasarım yaratılmış. Renk paletini; açık fildişi, kızılcık kırmızısı, zümrüt yeşili, safir mavisi ve üzüm renkleri oluşturuyor. Koleksiyona ipek ve parıltılardan ziyade mat ve serbest kumaşlar hakim…
 Laura Ashley 2012 Bahar Koleksiyonu
Parlement Şıklığı
Laura Ashley Parlement Şıklığı koleksiyonu, hafif maskülen fakat çok sofitike bir fon oluşturuyor. Bunun içinde ilhamını; parlement mavi renginden ve biçimli, dalgalı desenlerle yumuşak geometrik hologramlardan alıyor. Cesur ifade edilen desenler, daha yuvarlak vurgulanıyor ve iki renk yada tonal renklerde orta ile büyük ölçekli olarak kullanılıyor.
 Laura Ashley 2012 Bahar Koleksiyonu

Renk paleti, ılık nötr renkler ile karışmış olan parlement mavisinin ve safir mavisinin tonlarından oluşuyor. Lüks kumaşları, saten örgüleri, canlı ve modern desenleri, zarif jakarları ve dekor eşyalarıyla evleri ve mekanları zenginleştiren koleksiyon şıklıktan ve zerafetten ödün vermeyenleri mağazalara davet ediyor.

 Laura Ashley 2012 Bahar Koleksiyonu

Berkeley Meydanı

Laura Ashley Berkeley Meydanı koleksiyonu, daha sade ve yaz havasında evlerden ve mekanlardan hoşlananları cezp ediyor. Oldukça baharı andıran koleksiyon, zarif bir ağaç tasarımı ve ametist’in renk paletini; pastel zeytin yeşili, beyaz ve keten ile buluşturuyor. Sade ama çekici ve içaçan beyaz özellikle aksesuvarlar için çok önemli bir yer tutuyor. Döşemelerde ise; bu sadeliğe uyum gösteren basit kumaşlar, renkli motiflerle kombinleniyor.
 Laura Ashley 2012 Bahar Koleksiyonu
Retro Karmaşası
Modada retro tarzı; geçmişin izlerini taşıyan, eskiye dönük dönemlere ait moda çizgilerini günümüze uyarlanması anlamına gelir. Bu genç, modern Retro Karmaşası koleksiyonu ise; ilhamını eğlence dolu 50′lerden ve 60’lı yıllardan alıyor. Cesur şekiller, boya kutusunun renkli karışık paleti, şık iç mekanları süslüyor. Hafif ahşap-pürüzlü kumaşlar, krom yeşili-ham kahverenginin flaşları ile lal rengi, açık yeşil, gök mavisi ve prusya mavisi rengindeki göz alıyor ve geometrik baskılarla mükemmel bir uyum sağlıyor. Bu koleksiyonla mekanlar eskiye dönük modern yaşam alanları oluşturmak isteyenleri mağazalara davet ediyor.
 Laura Ashley 2012 Bahar Koleksiyonu
Kış Bahçesi Keyfi
Doğanın içinden resmedilen görünüşleri evlerin içine taşımaya ve keyifli mekanlar oluşturmak isteyenleri cezbeden ‘Kış Bahçesi Keyfi’ koleksiyonu mağazalarda yerini alıyor. Koleksiyon; gülhatmi pembesinin, mavi kuş mavisinin, karahindiba sarısının, yosun ve kireçtaşının renklerini içeren; güçlü ve sessiz tonları karıştıran bir renk paleti ile kibar ve modern mekanlar yaratmak isteyenleri mağazalara bekliyor.
Gonca Bahçem
Moda ve rengarenk çiçek baskılarının birleştiği bir trendden ilham alan yazlık bir koleksiyon ‘Gonca Bahçem’. Bu koleksiyonla döşenen mekanlara bakanların suratına adeta bir tebessüm ve mutluluk hissi yayılıyor. Bu koleksiyona; canlı beyaz ve tonları, yeşiller, lilalar ve turuncunun vurgularıyla; pembe ve sarıya odaklanan bir renk paleti hakimdir. Elle boyanmış bir görünüme sahip olan çiçek baskıları, keten ve hafif havadar kumaşlarla mükemmel uyumu yakalıyor.

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri