Lif Örnekleri, Elişi, Derya Baykal, Dantel Oya Örgüleri

MENÜ

En Cok Okunanlar


Bu Blogda Ara

Nike bayan esofman altlari, tayt ve spor pantolon modelleri

Son yillarda bayanlarin spor yapmak disinda, evde ve disarida gezerken çok fazla kullandigi giysilerinden biriside esofmanlari. Üzerinize yakisan kaliteli bir esofman veya spor tipi pantolon için tabiki Nike en iyi seçeneklerden birisi. 2012 sezonunun açilmasiyla birlikte, Nike satis noktalari yeni sezon sportif ürünlerle reyonlari süslenmeye basladi. Isteyenler vücut hatlarini gösteren dar esofmanlar, daha rahat giyinmeyi sevenler ise bol kesimli ürünleri Nike`da bulabilirler. 
Nike esofmanlarinin disinda yine son yillarda bayan modasinda adindan çok fazla söz ettiren sik taytlarda Nike`n bayan koleksiyonunun en önemli parçalarindan. Vücudu oldugu gibi saran fakat oldukça rahat olan bu taylar ile üzerinize giyeceginiz tunikler, bluzlar veya svetsörtler ile oldukça sportif bir uyum yakalayabilirsiniz. Nike taytlarinin en önemli özelliklerinden biriside kalça ve vücut tipinize göre rahatlikla uyum saglayabilmesidir. Ayrica stratejik olarak yerlestirilmis dikislerdeki görsellik, belinizi rahat tutmak ve iyi sekilde kapsayabilmek için esnek bir kemerlere sahip olmasi ve vücudunuzu her daim sicak tutmak için poli kumastan imal edilmis olmasi diger önemli özellikleri. 
Asagidan Nike`n yeni sezon koleksiyonundaki bazi spor pantolonlarinin, taylarinin ve esofman altlarinin fiyatlarina göz atabilirsiniz. 
Nike Legend Slim Fit: öa335.00 
Nike Loose Fit : öa335.00 
Nike gri slim fit: öa332
Nike athletic Department gri tayt: öa322 
Nike Obsessed esofman alti: öa335 
Nike 6 Dri-Fit : öa345 
Nike G87 Woven : öa345 
Nike Square Up: öa339 
Nike Street pantolon : öa343
Nike siyah Legend tayt: öa335 
Nike French Terry Loose Fit : öa335 
Nike düz spor pantolon : öa345
Nike bayan esofman altlari, tayt ve spor pantolon modelleri

0 yorum:
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kategoriler


Blog Arşivi

Online
Lif Örnekleri